Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024)

Smislili su novu šemu za "odobren vam je keš kredit/dozvoljeni minus". Umesto mejla i poziva sada to šljašti na beloj pozadini u aplikaciji sa podešenom tamnom temom u delu ponuda kredita, bez mogućnosti da se isključi...
Jesi probao da uđeš u zahteve i odbaciš zaahtev za keš kredit? Trebalo bi tada da ti se skloni obaveštenje.

Danas sam podneo zahtev za kreditnu karticu, ne treba mi al neka stoji. Imao sam od AIK banke za dve godine nisam je upotrebio nijednom. Prosek zarade daleko iznad republičkog proseka. Par minuta posle podnošenja stiže generička odbijenica, ni kako ni zašto :)

Prilozi

• Screenshot_2025-01-14-19-33-41-00_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg
    Screenshot_2025-01-14-19-33-41-00_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg
    146.6 KB · Pregleda: 111
@ProdigyFreak ako si podnosio na Mobi web, automatski stiže odbijenica. Podnesi zahtev preko Yettel web i tek onda će uzeti podatke iz kb. Druga mogućnost je i da nisi primao platu preko banke pa se zbog toga odbija.

@ProdigyFreak ako si podnosio na Mobi web, automatski se odbija. Podnesi zahtev preko Yettel web i tek onda će uzeti podatke iz kb. Druga mogućnost je i da nisi primao platu preko banke pa se zbog toga odbija.
Išao sam preko Yettel web. Mislim da su tri zarade prošle od prelaska.. ili dve možda hmm 🤔

Išao sam preko Yettel web. Mislim da su tri zarade prošle od prelaska.. ili dve možda hmm 🤔
Aha... E, onda znaš šta još može da bude problem, što do kreiranja izvoda oni zapravo ne vide tu treću platu, iako se ti vodiš kao primalac zarade. Idućeg meseca u ovo vreme probaj opet.

Ok hvala ti :)

Danas sam podneo zahtev za kreditnu karticu, ne treba mi al neka stoji. Imao sam od AIK banke za dve godine nisam je upotrebio nijednom. Prosek zarade daleko iznad republičkog proseka. Par minuta posle podnošenja stiže generička odbijenica, ni kako ni zašto :)
Ne znam ni ja vala kako odlucuju o kreditnim karticama i kreditima uopste,posto smo i ja i zena u yetel banci,primamo plate,njoj isto ovako odg na svaki zahtev a meni su sami ponudili kreditnu karticu i jedno 10 puta kredit od 250.000,znaci nisam ja ni trazio samo stizalo na onu staru aplikaciju da prihvatim😂
Pa se secam i jedno vreme su mi davali neki kes na mesec dana,uzmes 5000 vratis 5400🤣

Da li neko trenutno ima problem sa ulaskom u aplikaciju? "Provera identiteta nije uspela". Ne radi ni face id ni pin. Ajfon, sve azurirano

Не ради ни код мене.

Kod mene ne radi ni na androidu ni na ios

Čet je započet u 20:38:18
Operater korisničkog servisa će Vam se javiti u najkraćem roku. Hvala na strpljenju.
Trenutno ste 79. na čekanju.

ne moram ni cekati

Takođe problem i kod mene, e-banking a ni mobi banking ne rade...
Šta reći, samo tako bez najavee ili bilo kakvog obaveštenja! :mad:

Hah, opet poteškoće, da se nije slošilo programerima yettel app, brzo šećer i vodu...Batica ubacivao od kuće jednu liniju koda koja je srušila app kao kulu od karata...

Ako je za utehu bar stranica i logovanje u dobru staru Mobi banku radi, pa da vidimo koje je stanje da ne bi isparilo nešto preko noći... ;) :cool:

Meni u Yettel leže 55.000 plata i svako malo mi nude karticu i kredit sa 600.000 limitom. Evo danas stiglo za kredit.
Pomislio bi čovek da imaju neki algoritam koji to radi, ali u mom slučaju je verovatno zabagovao.
Ili gleda i račun štednje, ali za kreditnu bi trebalo da gleda redovan prihod, a ne saldo.

Meni isto kod njih leze 55,000 i stalno me zovu, salju mejlove, upozoravaju da istice ponuda... Isto 600,000din odma a za vise moram da potpisem u poslovnici

I mene smaraju al leze 100k

I mene smaraju al leze 100k

Nude ti preko milion ili tebi nude 300k? Samo da im provalimo algoritam. Posle ćemo da shvatimo kako da izračunamo neradne sate i dane za aplikacije 🙄

Takođe problem i kod mene, e-banking a ni mobi banking ne rade...
Šta reći, samo tako bez najavee ili bilo kakvog obaveštenja! :mad:
Kod mene je isto,ništa ne radi.
Da li to nešto planski rade ili je kakav dizaster?

Vezano za kredite koje nutkaju,ja im samo odgovorim,prihvatam da ja nekome dam 100 soma dnarai da ću se zadovoliti da mi vrati 130 soma,umesto 140 koliko oni traže,zelenaši sa druge strane žice,ljubazno odustanu od daljeg navaljivanja:D

@ProdigyFreak prilikom obrade zahteva za kreditnu karticu se gleda sve. Prvo, gledaju da li si osuđivan, krivično i da li imaš neke kazne, a kao drugo gledaju tvoje izvode par godina unazad iz drugih banaka i slično... Ako nađu bilo šta gde si nekada dugovao kao firma ili kao fizičko lice, može ti praviti problem. Sve češljaju kako bi bili sigurni da si građanin prvog reda koji nije nigde zadužen i slično... Znam to, jer mi je komšija radio u Čačanskoj banci 12 godina. Ne bi verovao koje papirčine oni dobijaju od drugih banaka, pošti i MUP-a Srbije... Dosije, a tek za veće sume da ne pričam. :D Ako ne bude ovo sa trećim izvodom plate koja ti leže, onda je razlog ovo gore što sam naveo. :D

• Like
Reagovanja: uji
Ako su im iz mupa i pošte javili da nemam člansku kartu, mož me ufativ ponisko. 🤣

@ProdigyFreak prilikom obrade zahteva za kreditnu karticu se gleda sve. Prvo, gledaju da li si osuđivan, krivično i da li imaš neke kazne, a kao drugo gledaju tvoje izvode par godina unazad iz drugih banaka i slično... Ako nađu bilo šta gde si nekada dugovao kao firma ili kao fizičko lice, može ti praviti problem. Sve češljaju kako bi bili sigurni da si građanin prvog reda koji nije nigde zadužen i slično... Znam to, jer mi je komšija radio u Čačanskoj banci 12 godina. Ne bi verovao koje papirčine oni dobijaju od drugih banaka, pošti i MUP-a Srbije... Dosije, a tek za veće sume da ne pričam. :D Ako ne bude ovo sa trećim izvodom plate koja ti leže, onda je razlog ovo gore što sam naveo. :D
Ni osuđivan, kreditno čist na 0 :D jedini može biti to nije prošao izvod za treći mesec.

Vrh Dno