@TechSamuraj Radi app dobro,ima brdo tih opcija..što osnovnih funkcija+dodatne mogucnosti,pa do kreiranih programa za svaku vrstu stvari.
Ja sam jednom samo isprobao i koristim uglavnom na mašini.
Koliko me sećanja služi ima odložen kraj.
Može li se znati zašto je mašina za izbegavanje?
Koja je razlika u odnosu na hvaljenu vnpi?
Ova je isto proizvedena u Sloveniji,nije Hisense,inventer motor,1400rpm,5god+10 motor garancije...neznam šta ima bolje za te pare?
Od Gorenja samo modele iz Kine treba izbegavati.Pitao sam par servisera i prodavaca kojima je bio interes da mi prodaju istu i kada smo se lepo razumeli oko reklamacija, rekose mi Beko definitivno, a od ovoga da bezim
Bas tako,bubanj je od 7kg tj zapremina bubnja je 54l,ali je deklarisana kao da prima 9kg vesa.Znači ova WPNEI94A1SWIFI može da prođe po vama? Ne sadrži H u oznaci modela, dobija se 10g na inverter i ima smart funkcije.. Ovih 9kg realno 5-6kg veša.
Baš sad gledam..taj bubanj u odnosu na ovu moju je samo 3cm dublji..49x32Sirina bubnja kod wnei 94bs je 49cm, visina 49cm, dubina 35cm do pocetka gume.
kako u cemu je razlika?Pogledajte prilog 475422
Nesto preko 200 didnzi u dm, 36 maramica kad se ves susi. Bruka koja razlika sa ovim i bez.
A probaj pa javi, zahvalices kasnije, miris, mekoca...kako u cemu je razlika?
Zeleni DM hvale dosta, ja sam ga imao jedno vreme i stvarno fino izbeli ves. Pored toga dobri stari Ariel klasika, ili TideJa pitah ali niko ne odgovori. Koji je prasak najbolji za beli ves na temperaturama 80 ili 90 stepeni.
Fina mu je cena, lepo pere. Inace bezite od Merixa, Bioaktiva i tih slicnih (najjeftinijih) gluposti jer nisu nizasta, samo ves zamirise a od njega se talozi skrama u kazanu i crevima masine! Unisti masinu nacisto na duzi period.Ok, probacu prvo sa DM ovim praskom.
Neka je plitka mašina. I drugi proizvodjaci prave plitke masine samo su deklarisane relativno realnim kapacitetom kao 6-7kg a ne 8-9kg kao kod Haiera, koji ionako ima dosta plici bubanj nego ostaleHW90 je plitka mašina, tj. plića je nego standardni modeli. Dakle, moraš da gledaš dimenzije mašine (dubinu), a ne kilažu kod Hajera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari