Šta je novo?

Supernova (2024)

Takode :p HBO mi radi MAX takode ^_^

Kod mene i dalje stoji kad uđeš u supernova korisnički portal i kad se uloguješ i tamo na početnoj piše supernova l.

• Like
Reagovanja: uji
Kod mene postarom, nadam se da ce tako i da ostane

Screenshot from 2025-01-09 11-08-27.png

U video klub sekciji sada su Nat Geo, Balkan Trip, Viasat, Baby TV i Da Vinci zaključani.
Stari Super Plan 2L paket.

E da, na racunu mi pise jedna sifra korisnika, na supernovaott druga sifra, a na mts portalu ni sa jednom ni sa drugom sifrom ne mogu da se sa mojim maticnim brojem registrujem.

Naravoučenije : Ako ides kao običan gradjanin korisnik, jako teško ćeš završiti posao, ako nadješ vezu sve završiš odmah

Elem mesec da su me zavlačili, našao vezu bilo gotovo za manje od 24 časa.

E to je katastrofa i nije dobro

Evo kod mene trenutno:
1736422479322.png
Koristio (nadam se i dalje koristim) SuperPlan 2L

Net idalje stara brzina:
19607757-11ee-40d1-a593-131e8343e3b1.png

Poslednja izmena:
Nisu samo HBO kanali aktivni vec i ostali kanali koji se novom semom migracije nalaze u posebnim paketima.

I Apollon je aktivan, i Max. I xxx kanali.

Kod komšije što se nije žalio pa je migriran na novi paket, čak je i odeljak u video klubu Superstar sada zaključan.

Superstar video klub je deo "Filmskog" paketa.

Ja sam se zalio ali mi je Apolon zakljucan a brzinu mi nisu povecali ostala ista

U ogromnoj većini poruka nisu pominjali ništa vezano za sadržaj paketa. Promeniće i brzinu verovatno.

I evo ga.

Ne znam u kom klub je serija The Office (US) ali od danas izbacuje "Niste pretplaceni" :D

Kakvi klosari. Ovo se ne radja. Ovakvi nikad nisu ni postojali. Botine raspale.

Što se tiče raskida ugovora zbog povećana cene, podneo sam zahtev usmeno u poslovnici 27.12.2024, zvali me na telefon 03.01.2025. da mi ponude da ostanem na istoj ceni, nisam pristao.

Danas otišao u poslovnicu da proverim dokle je stigao moj zahtev, kažu danas odobreno i da sutra vratim opremu.

Meni sve otvoreno za sada, i povecana brzina na 400-400
Ovo piše kad se uđe na supernova korisnički portal:

Paketi:
• SUPERNOVA - L

• SUPERNOVA - HBO

• HBO

• APOLLON

• FREE VOD

• BALKAN MYUSIC

• MINIMAX PLUS

• Filmski

• svod Filmski

• live HBO+

i to je to.

Evo kod komšije.
Kako da aktivira filmski paket?

Prilozi

• 20250109_174830.jpg
    20250109_174830.jpg
    158 KB · Pregleda: 98
Је л могуће да мењају пакете како хоће. Продужио уговор за 2Л где су сви канали откључани и од данас не могу да гледам ни ХБО ни дечије програме. Траже ми да доплатим…

Upravo stigao SMS:
Postovani, obavestavamo Vas da je u toku resavanje Vaseg zahteva broj 1-xxxxxxxxxxxx. Kako je za resavanje navednog zahteva neophodno izvrsiti dodatne provere, molimo Vas za strpljenje do konacnog resenja i prosledjivanja našeg odgovora.
Telekom Srbija a.d
Ipak sam postavio pitanje iz oblasti nuklearne fizike, pa je razumljivo da još rešavaju...

Izgleda da je migracija još uvek u toku, drugar koji se žalio na cenu, i dobio potvrdu da mu cena ostaje ista, prebačen je pre pola sata na novi paket, Super Plan 2S. Osnovni TV paket. Nema pola filmskih, dokumentarnih, dečijih...

Izgleda da je migracija još uvek u toku, drugar koji se žalio na cenu, i dobio potvrdu da mu cena ostaje ista, prebačen je pre pola sata na novi paket, Super Plan 2S. Osnovni TV paket. Nema pola filmskih, dokumentarnih, dečijih...
Kako je primetio da nema kad su trenutno svi kanali otključani?

Ja sam bio super plan 2m a sada mi pokazuje ovako kada se ulogujem (ne znam kako je ranije bilo).
1000015761.jpg
27.12. podneo zahtev za raskid, čekam poziv.

IMG_8696.jpeg

Код мене стоји овако а немам ХБО, немам дечије програме. Остале и не гледам. Брзина нета непромењена, 200/15 по старом Л пакету. Рачун стигао 1850 дин (10 месеци по 50%)

@milosh30 Pa kažem, nema pola filmskih, dokumentarnih, dečijih kanala...

Nazad
Vrh Dno