Golemu srecu imam da sam ostao na Super Exe par paketu, tj ko zna kako su ga i imenovali danas..Migracija kreće uskoro. Neće striktno iza Božića, kad stigneš na red. Mene su proletos migrirali 10 dana nakon planiranog datuma. Jedino ako si na Super Exe Par paketu, tu za sad ostaje sve isto, dok Exe Sve paketi pak biće predmet migracije.
Ako si bio na Super Plan 2M paketu, onda te migriraju na S i dižu samo upload, ali ne znam koliko je to za coax, navodno ide simetrično (za optiku biće 150 umesto 100).![]()
Super PLAN 2 paketi za privatne korisnike | Moja Supernova
Novi Supernova paketi sa televizijom i superbrzim internetom.mojasupernova.mts.rs
jedan od ova dva je, u sustini..
Oni cim su se pojavili kad je to bilo.. odma smo uzeli mnogo problema sam imao sa netom prvu godinu. Secam se da je takodje bila migracija i zvao sam ih 5x i jedva se nakanili da mi sa 60/8 dignu na 80/8 o to tek kad sam otisao u poslovnicu.
Rekli su na kraju da oni kao znaju da postoji problem u cvoristu kod mene ali fazon nemaju zamenske delove, a ovi iz supernove nece' posalju.
Meni je stiglo 31.12 da mi se neće ništa menjati u vidu mesečne naknade do isteka ugovorne obaveze, jer sam pisao pre par dana da sam podneš žalbu zbog onih 150 din za dodatni stb, i plus sam pitao da li je moguće da mi ostane ista cena do kraja ugovora, i onda su me zvali posle par dana i rekli da mi HBO ostaje do kraja ugovora ali da prelazim na super plan 2 m, pošto sam na superplan 2 l.Golemu srecu imam da sam ostao na Super Exe par paketu, tj ko zna kako su ga i imenovali danas..
Mislim da su ovo klasicni range extender samo sa tehnologijom mesh. Vise pokrivaju kucu sa stabilnim signalom nego sto su za neko hvatanje otkljucanog wifi iz daleka. Za tako nesto najbolja opcija spoljna wifi antena... Ima ih na kpNego.. jel moze sa ovim da se kvalitetno "skida" okolni otkljucani net?
![]()
Mrežna oprema - Cene i prodaja mrežne opreme | Ananas
Kvalitetna mrežna oprema je neophodna svakom domu ili poslovnom prostoru za stabilnu i brzu internet konekciju. Poruči brzo, lako i sigurno iz Ananasa!ananas.rs
I ja im pisao pre neki dan, potvrdili su mi da cena ostaje identicna, zanima me sta ce biti za koj mesec. Ko zna kako ce s paketima da rade, samo da ostave arenu u osnovnom paketu, sto je i jedini razlog zasto i dalje imam njhiovu usluguMeni je stiglo 31.12 da mi se neće ništa menjati u vidu mesečne naknade do isteka ugovorne obaveze, jer sam pisao pre par dana da sam podneš žalbu zbog onih 150 din za dodatni stb, i plus sam pitao da li je moguće da mi ostane ista cena do kraja ugovora, i onda su me zvali posle par dana i rekli da mi HBO ostaje do kraja ugovora ali da prelazim na super plan 2 m, pošto sam na superplan 2 l.
Kad budem migriran, javljam sve.
Na kablu su neki kanali u sd kvalitetu kako bi uspeli da naguraju sto vise kanala. Isti ti kanali su u hd kvalitetu kada se gledaju preko aplikacije.Zna li neko zasto odredjeni kanali preko move smart app na smart tv imaju bolji kvalitet slike od move uredjaja/risiver.? Bas se vidi koliko je muljava slika na nekim kanalima da vam se smuci da je gledate.
imas 3 dodatne app na koje mozes da se logiras ako imas mozda neki box ili tv stick nema potrebe da im doplacujes za 3 dodatna Move uredjaja.Da li neko zna koliko MOVE receivera se moze uzeti uz Super plan 2S ili M?
Kako razumem dobija se 1 MOVE receiver i jedan običan gde nema vraćanja unazad, a ja bih hteo 4 Move receivera, uz doplatu naravno.
Jel se razlikuju aplikacije mozda za mobilni telefon i ova koja se instalira na Box ili tv? Kod SBB-a se razlikuju, pa se ne mogu slotovi za eon mobilni koristiti na tv-u (zapravo mogu, ali uz dodatni miš), zato pitam.imas 3 dodatne app na koje mozes da se logiras ako imas mozda neki box ili tv stick nema potrebe da im doplacujes za 3 dodatna Move uredjaja.
razlikuje se ja koristim na 3 box-a. za box ili tv ide Move Smart a za mobilni ide MoveNGo.Jel se razlikuju aplikacije mozda za mobilni telefon i ova koja se instalira na Box ili tv? Kod SBB-a se razlikuju, pa se ne mogu slotovi za eon mobilni koristiti na tv-u (zapravo mogu, ali uz dodatni miš), zato pitam.
Onda bih bolje kupio još 3 boxa, makar mi ostaju u trajnom vlasništvu, a i ne bih plaćao dodatnu rentu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari