Šta je novo?

Supernova (2024)

Migracija kreće uskoro. Neće striktno iza Božića, kad stigneš na red. Mene su proletos migrirali 10 dana nakon planiranog datuma. Jedino ako si na Super Exe Par paketu, tu za sad ostaje sve isto, dok Exe Sve paketi pak biće predmet migracije.
Golemu srecu imam da sam ostao na Super Exe par paketu, tj ko zna kako su ga i imenovali danas..

• Like
Reagovanja: uji
Nego.. jel moze sa ovim da se kvalitetno "skida" okolni otkljucani net?

jedan od ova dva je, u sustini..

Oni cim su se pojavili kad je to bilo.. odma smo uzeli mnogo problema sam imao sa netom prvu godinu. Secam se da je takodje bila migracija i zvao sam ih 5x i jedva se nakanili da mi sa 60/8 dignu na 80/8 o to tek kad sam otisao u poslovnicu.

Rekli su na kraju da oni kao znaju da postoji problem u cvoristu kod mene ali fazon nemaju zamenske delove, a ovi iz supernove nece' posalju.
Ako si bio na Super Plan 2M paketu, onda te migriraju na S i dižu samo upload, ali ne znam koliko je to za coax, navodno ide simetrično (za optiku biće 150 umesto 100).

Golemu srecu imam da sam ostao na Super Exe par paketu, tj ko zna kako su ga i imenovali danas..
Meni je stiglo 31.12 da mi se neće ništa menjati u vidu mesečne naknade do isteka ugovorne obaveze, jer sam pisao pre par dana da sam podneš žalbu zbog onih 150 din za dodatni stb, i plus sam pitao da li je moguće da mi ostane ista cena do kraja ugovora, i onda su me zvali posle par dana i rekli da mi HBO ostaje do kraja ugovora ali da prelazim na super plan 2 m, pošto sam na superplan 2 l.

Kad budem migriran, javljam sve.

@uji nzm sta ce dici i da li... al' rekli su da je cena 4100 to znam.

• Like
Reagovanja: uji
Nego.. jel moze sa ovim da se kvalitetno "skida" okolni otkljucani net?

Mislim da su ovo klasicni range extender samo sa tehnologijom mesh. Vise pokrivaju kucu sa stabilnim signalom nego sto su za neko hvatanje otkljucanog wifi iz daleka. Za tako nesto najbolja opcija spoljna wifi antena... Ima ih na kp

Poslednja izmena:
Meni je stiglo 31.12 da mi se neće ništa menjati u vidu mesečne naknade do isteka ugovorne obaveze, jer sam pisao pre par dana da sam podneš žalbu zbog onih 150 din za dodatni stb, i plus sam pitao da li je moguće da mi ostane ista cena do kraja ugovora, i onda su me zvali posle par dana i rekli da mi HBO ostaje do kraja ugovora ali da prelazim na super plan 2 m, pošto sam na superplan 2 l.

Kad budem migriran, javljam sve.
I ja im pisao pre neki dan, potvrdili su mi da cena ostaje identicna, zanima me sta ce biti za koj mesec. Ko zna kako ce s paketima da rade, samo da ostave arenu u osnovnom paketu, sto je i jedini razlog zasto i dalje imam njhiovu uslugu

Dostupni su računi na "moj mts" portalu.
Račun za SN usluge koji nema fiksnu ili mobilnu liniju u okviru paketa, i dalje nema ime. Nakon plaćanja istog, postaje nevidljiv.

Prilozi

• Screenshot_20250105_181610_Moj mts.jpg
    Screenshot_20250105_181610_Moj mts.jpg
    56.8 KB · Pregleda: 66
Zna li neko zasto odredjeni kanali preko move smart app na smart tv imaju bolji kvalitet slike od move uredjaja/risiver.? Bas se vidi koliko je muljava slika na nekim kanalima da vam se smuci da je gledate.
Na kablu su neki kanali u sd kvalitetu kako bi uspeli da naguraju sto vise kanala. Isti ti kanali su u hd kvalitetu kada se gledaju preko aplikacije.

Da li neko zna koliko MOVE receivera se moze uzeti uz Super plan 2S ili M?
Kako razumem dobija se 1 MOVE receiver i jedan običan gde nema vraćanja unazad, a ja bih hteo 4 Move receivera, uz doplatu naravno.

Da li neko zna koliko MOVE receivera se moze uzeti uz Super plan 2S ili M?
Kako razumem dobija se 1 MOVE receiver i jedan običan gde nema vraćanja unazad, a ja bih hteo 4 Move receivera, uz doplatu naravno.
imas 3 dodatne app na koje mozes da se logiras ako imas mozda neki box ili tv stick nema potrebe da im doplacujes za 3 dodatna Move uredjaja.

imas 3 dodatne app na koje mozes da se logiras ako imas mozda neki box ili tv stick nema potrebe da im doplacujes za 3 dodatna Move uredjaja.
Jel se razlikuju aplikacije mozda za mobilni telefon i ova koja se instalira na Box ili tv? Kod SBB-a se razlikuju, pa se ne mogu slotovi za eon mobilni koristiti na tv-u (zapravo mogu, ali uz dodatni miš), zato pitam.
Onda bih bolje kupio još 3 boxa, makar mi ostaju u trajnom vlasništvu, a i ne bih plaćao dodatnu rentu.

Kod SN se sve apo tretiraju jednako. Mozes da kombinujes kako hoces slobodne slotove.

Jel se razlikuju aplikacije mozda za mobilni telefon i ova koja se instalira na Box ili tv? Kod SBB-a se razlikuju, pa se ne mogu slotovi za eon mobilni koristiti na tv-u (zapravo mogu, ali uz dodatni miš), zato pitam.
Onda bih bolje kupio još 3 boxa, makar mi ostaju u trajnom vlasništvu, a i ne bih plaćao dodatnu rentu.
razlikuje se ja koristim na 3 box-a. za box ili tv ide Move Smart a za mobilni ide MoveNGo.

Aplikacije se razlikuju ali se slotovi ne razlikuju.

Možda će i to promeniti sa novom platformom, novim launcherom koji je, u stvari preslikani Iris, da posebno računaju slotove za smart i mobilnu aplikaciju.

Mozda,ali i MTS ne pravi razliku da li koristis IrisGo ili Iris Smart.

Onda super, bar to da ne menjaju.

ako je neko zainteresovan za deljenje supernove TV, nek se javi za dogovor, imam ugovor do jula 2026

Раније су писали колико у којем пакету иде мув боксева сада више нема ваљда их сад исто рачунају као и обичне боксеве (скајмастер или коперникусов) или катице у телавизору.

bio sam danas u supernovoj poslovnici.
dali mi neki papir da napisem prigovor i sta zelim.
radnica koja radi tamo mi rekla da svi koji su se do sada zalili nude staru cenu ili mogucnost raskida ugovora.
cekam oko 8 dana da me kontaktiraju.

Drama se nastavlja, odem sa pismom i opremom, Aleksandar u Imocentru krajnje bezobrazan, izgleda da su dobili nalog da takvi budu za raskid, kaže ahaaaa a gde je Movie uredjaj, kao da je otkrio 100 kila kokaina,velim evo potvrde da je zamenjen
E to ne važi morm da pišem službi za opremu pa kad oni odgovore

Ne berujem šta čujm, tražio mu ime i prezime da pišem žalbu, kaže ne dam nisam u obavezi

I sad moram da čekam da mi skinu uredjaj sa naloga, a za to vreme račun otkucava

Pitam ga ja za račun, kaže platite pa se žalite

ElemMTS zatvoriti a ovog Aleksandra najuriti, ne vredi ovako više
Nadam se da neko iz MTSa čita ovo

Na kog Aleksandra misliš? 😀

Vrh Dno