Ne mogu da pronadjem temu i da li je uopste ima pa pisem ovde. Hocu da napravim logo za moj posao buduci brend, ne bih da drugima placam, a i ne znam koliko se to naplacuje (ako neko zna neka mi napise otprilike) jer znam da mogu to i ja da odradim a pogotovo jer verovatno ne bi uradili kako sam zamislio, a ako bi im ja sve morao odraditi, reci, nacrtati i objasniti kako zelim onda ispada da sam sve ja uradio..
Ukratko, sta me zanima. Zanima me preko kojeg sajta mogu da odradim to, a da je besplatan, na guglu ili da se besplatno skine iz prodavnice.
DA napomenem bitno mi je da mogu ja da kreiram izgled slova (ne da uzmem neki font) nego da mogu da produzim ja svojevoljno liniju, zaoblim ili uklonim odredjeni deo slova i slicno, a ne da izaberem neki gotovi font i da je to to, ako me razumete). Ja imam sve u glavi, samo nemam gde da primenim to, odradio sam u paintu (možda je smesno) uz pomoc onih jadnih alata, ali to naravno nije ni precizno niti jednako, ima gomila neravnina, nisu jednake debljine linije itd. paint bojanka na racunaru sama rec kaže na sta to moye da lici...
Video sam da mi izlaze neki videi na drustvenim mrezama gde sa olovkom crtaju po tabletu i ono se automatski formira perektno precizna slova prema tom nacrtu.. Nadam se da znate na sta mislim ko je u ovome. Ja se tim nikad nisam bavio, ali imam zelju da odradim svoj logo, pa mi je sad potrebna pomoc.
unapred zahvalan!