Kupi tuya uticnicu pa proprati vidi kako ti najmanje trosi moduliraTemperatura se u kuci ne menja,sto znaci da je ovako TOP,videcemo na sledecem racunu za struju sta smo uradili,pa javim.Veliki pozdrav 💪
Ja bih samo zamolio ovog gospodina da okaci kolko je na kraju potrosila ova klima za danasnji dan🤣🤣🤣Amateri...😊
Ovako klima trosi...Ili mi na cudan nacin cestita novu godinu..
Nesto je zadnjih 3-4 dana podivljala,i sa potrosnjom i sa df.
I srecna nova i sve najbolje...
Skidas to,ja sam danas skinuoHocu Milose,hvala i tebi na savetu 💪
Niste mi rekli u vezi lule i cepa na spoljnoj jedinici...malo sam i ja dosadan ali prva minje god. da se grejem na klimu pa mi je sve nepoznato
Pa to ti ono odakle ide crevo za vodu🤣Cep sam skontao kako izgleda na snimku,ali lulu nisam
Evo kako radi srk35zs-wf. Malo zvuk nije realan jer telefon to preuveličava.
E bas zbog toga i nemas toliko DF sto i preko noci spustis na 21cMožda i nema toliko noćnih df jer ja smanjim klime pred spavanje na 21. Šta ga znam.
Opaa gri napada micu,gde su mi kokice🤣E bas zbog toga i nemas toliko DF sto i preko noci spustis na 21ckad je vec zagrejano na 23c klimi je mnogo lakse da posle odrzava na 21c, to je ipak japanac... Verovatno od 450w na 23c spusti sigurno na 250w na 21c
Druga bi bila prica na 23c ili 24c 24/7![]()
Ne napadam ja nikoga... A sigurno ne njega sto dosta pisemo u pmOpaa gri napada micu,gde su mi kokice🤣
Ima logike da su vam krsevi od klimaNe napadam ja nikoga... A sigurno ne njega sto dosta pisemo u pm
Nego sad ima logike sto kod njega nema toliko DF
*** nema svako Vox hyper-heating makinu do -35cIma logike da su vam krsevi od klima
A jeli gledam sad jednog lika na youtube,on ima neki kabal na sj koji se ukljucuje u struju,za sta je to ja to nemam🤣*** nema svako Vox hyper-heating makinu do -35c![]()
Mozda grejni kabl za tacnuA jeli gledam sad jednog lika na youtube,on ima neki kabal na sj koji se ukljucuje u struju,za sta je to ja to nemam🤣
Pozovi servisera da ti ugradi...i ja sam ugradio na moju staru Gree Bora on/off klimu = 40€Hocu i ja tako nesto!
Mozda grejni kabl za tacnu
Prvi put to vidim,pogotovo obicnu uticnicu ovako ma fasadi,pa sta ce mu bude na -10-15,meni to nije bezbednoПосле три дана зиме џезвери већ апгрејдују климе.
Напајање за климу се углавном и ставља напољу. Требало је само да стави IP44 утичницу. евентуално сервисни прекидач.
У Норвешкој уобичајно стављају утичнцу или сервисни прекидач уз спољну јединицу. Не буде ништа ни на -10 ни на -30. Ако клима може да ради неће ни утичници бити ништа.Prvi put to vidim,pogotovo obicnu uticnicu ovako ma fasadi,pa sta ce mu bude na -10-15,meni to nije bezbedno
Ne znam vala,meni je sj na strani gde kad pada kisa navejava bas na nju,a tek da mi je obicna nezasticena uticnica tu kod nje na fasadi,bas bi joj prijalo da se malo okupa🤣У Норвешкој уобичајно стављају утичнцу или сервисни прекидач уз спољну јединицу. Не буде ништа ни на -10 ни на -30. Ако клима може да ради неће ни утичници бити ништа.
Kod mene je kontak isto vani. Stavio sam samo na wago kleme i u obicnu kutiju. Ali bas iz tih rizika RCD je svakako tu ( neko kaze fid sklopka.. ) plus AFDD+ ili po nasli osigurac koji prepoznaje slab kontakt i krene gubiti spoj illi varniciti odma izbaci.Ne znam vala,meni je sj na strani gde kad pada kisa navejava bas na nju,a tek da mi je obicna nezasticena uticnica tu kod nje na fasadi,bas bi joj prijalo da se malo okupa🤣
Ma kod mene brzo padne temp sa 23 na 21 nemam ja neku izolaciju. Radi ona i na 600 kad spustim na 21. Sve zavisi kakvo je vreme napolju. Ovih dana je bila magla i minus tokom dana pa nije bilo mnogo df da kažem ajde na 4 5 sati ali I to je mnogo.E bas zbog toga i nemas toliko DF sto i preko noci spustis na 21ckad je vec zagrejano na 23c klimi je mnogo lakse da posle odrzava na 21c, to je ipak japanac... Verovatno od 450w na 23c spusti sigurno na 250w na 21c
Druga bi bila prica na 23c ili 24c 24/7![]()
Nije to pametno... Citao sam na drugom forum da su ljudima pocele varnice itd.mozda ovakve podloge ?
na aliju , ebaju ima raznih opcija od 5V do 220V i raznih dimenzija i snaga ...
Pogledajte prilog 474331
ovo je na 220V
Pogledajte prilog 474332
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari