Uhvatio si se za telefone a druge stvari preko 50e se ne pecaju da nude jer ne znaju kako bi špediteri odradili posao a koliko kapiram sve je počelo teže da prolazi na majke mi.
Da dopunim pitanje je i u kojoj vrednosti šalju propratne papire.
Pa nije Temu ja ili lokalni švercer robe iz mađarske pa da ga zezaju carinici i špediterske firme, nego drugi najbogatiji Kinez koji je verovatno uvezan sa njihovom tajnom službom što znači da "ovom našem" ne pada na pamet da ih cima inače će padne sesija klečanja u kineskoj ambasadi. Apsolutno ne sumnjam da ih cimaju za uvoz bilo čega u zemlju a i ako se neko drzne na takav korak, eto loše promišljene karijerne odluke...
I da, sve istaknute cene jesu sa porezom, sad da li su sa carinom nisam siguran ali trebalo bi da je to krajnja cena koju plaćaš, kao kada ti Amazon obračuna krajnju cenu recimo a ne kao na Aliexpress gde je to cena paketa kada izađe iz Kine ali ne i kada stigne na odredište.
Stigao nosač monitora, nije kao sa slike. Radi posao ali neverovatno krut i težak za podešavanje, završna obrada nije najbolja, farba nema veze sa slikom. Ali da, može izdržati tipa 15 kila monitor pa mu to jeste prednost, ujedno i mana jer mora da se značajno opusti zavrtanj na opruzi gasnog mehanizma da bi se pod težinom spustio monitor što niže.
Stigla i "pametna" kanta za smeće, metalna sa senzorom. Jeste metalna, ali je tanak lim u pitanju, ne izgleda loše toliko. Problem je što je unutrašnja korpa manja nego što je prostor u kanti, pa je time nepotrebno smanjen kapacitet smeća koje može da primi. Senzor radi okej, nije bešuman i ne zatvara se poklopac sam od sebe nego isto na senzor...
Šta znam, ova dva proizvoda nisu skupa ali nisu nešto.