Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Radi ali je neprecizna, slika termala kao da je pomerena pa je beskorisna na sitnim delovima. Ja sam uzeo za elektroniku ali može samo otprilike da se nađe komponenta koja se greje, jer je rezolucija ******. Za gabaritnije stvari radi posao. Koliko para toliko muzike.
slika je kod termo kamerama uvek pomerena,posto krajnu sliku pravi od 2 kamere. Kod nekih mozes(moras) kalibrirati da se slike preklope.

termovizijska kamera:

narucio sam je pre nego sto sam je ovde spomenuo. stigla preko bexa. upakovana je u kartonsku plastificiranu kutiju na preklop i magnetnim zatvaranjem. prvi utisak je bio da je igracka u pitanju. neka sarena kutija.

u kutiji je klasicna plasticna torbica koja se otvara na rajsferslus i ima uzicu za nosenje.

u torbici su kamera i sitni pribor uputsvo. dolazi sa 4 aa baterije. kamera je dobro izbalansirana za drzanje. na kraju rukohvata je poklopac pregrade za baterije osiguran srafom. zato uz kameru daju i mali srafciger. 4 aa baterije koje daju sam i iskoristio. ko hoce punjive a tesno je neka sa njih skine omotac pa neka proba da ih ugura. o 18650 msm ne treba govoriti.

u uredjau je vec 8gb mem kartica na kojoj pise sandisk. vrv je original. kamera se pali pritiskom tastera od nekoliko sekundi. tako se i gasi.

default paleta je ok. pritiskom na taster strelica dole se miksuje cista fotografija sa termalnom slikom. tako da izgleda otprilike ovako: 100% foto, 75/25, 50/50 itd i tako u krug. vrlo zahvalno. jedan od tastera je za snimanje trenutnog ekrana. uz dijalog yes no snimite ili odustanete od snimanja foto.

vrlo zahvalna sprava. jednom sam je probao i nemam nikakvo iskustvo osim ovog sto sam napisao. da dodam da je unapred kupljena jer je "odlicna za taj novac". tj nema govora o nekom profi kvalitetu. ali realno svaka termoviz kamera je bolja od nijedne. za neki elektronicarski rad moze da posluzi bez problema. ali za to treba hiljade sati iskustva i znanje tako da ona i nije potrebana. za to moze i alkohol da se rasprsne. temperatura nista ne mora da znaci a moze. sve to lepo izgleda na northridge fx na yt ali realnost je drugacija. u svakom slucaju nova zanimacija i ima da se uci dosta u vezi kamere kako radi kako postici najbolji rezultat itd ali i za to treba vremena

termovizijska kamera:

narucio sam je pre nego sto sam je ovde spomenuo. stigla preko bexa. upakovana je u kartonsku plastificiranu kutiju na preklop i magnetnim zatvaranjem. prvi utisak je bio da je igracka u pitanju. neka sarena kutija.

u kutiji je klasicna plasticna torbica koja se otvara na rajsferslus i ima uzicu za nosenje.

u torbici su kamera i sitni pribor uputsvo. dolazi sa 4 aa baterije. kamera je dobro izbalansirana za drzanje. na kraju rukohvata je poklopac pregrade za baterije osiguran srafom. zato uz kameru daju i mali srafciger. 4 aa baterije koje daju sam i iskoristio. ko hoce punjive a tesno je neka sa njih skine omotac pa neka proba da ih ugura. o 18650 msm ne treba govoriti.

u uredjau je vec 8gb mem kartica na kojoj pise sandisk. vrv je original. kamera se pali pritiskom tastera od nekoliko sekundi. tako se i gasi.

default paleta je ok. pritiskom na taster strelica dole se miksuje cista fotografija sa termalnom slikom. tako da izgleda otprilike ovako: 100% foto, 75/25, 50/50 itd i tako u krug. vrlo zahvalno. jedan od tastera je za snimanje trenutnog ekrana. uz dijalog yes no snimite ili odustanete od snimanja foto.

vrlo zahvalna sprava. jednom sam je probao i nemam nikakvo iskustvo osim ovog sto sam napisao. da dodam da je unapred kupljena jer je "odlicna za taj novac". tj nema govora o nekom profi kvalitetu. ali realno svaka termoviz kamera je bolja od nijedne. za neki elektronicarski rad moze da posluzi bez problema. ali za to treba hiljade sati iskustva i znanje tako da ona i nije potrebana. za to moze i alkohol da se rasprsne. temperatura nista ne mora da znaci a moze. sve to lepo izgleda na northridge fx na yt ali realnost je drugacija. u svakom slucaju nova zanimacija i ima da se uci dosta u vezi kamere kako radi kako postici najbolji rezultat itd ali i za to treba vremena
Ostavi link za konkretan model. Ne vidim u gornjim porukama.

Ja sam im pre nedelju dana pisao na temu instagram profilu "Why is only 45 evro limit in Serbia for buy" nesto u tom fazonu , nije zbog toga sigurno to prihvaceno ali dao sam primedbu , inace nije to lose , videcemo u 2025 kolika je carina i slicno.

Pa Poco X6 5G 12GB ima za 250 evra nov , sto bi dao verovatno 50.000 sa carinom. Primer dajem.

1000003151.jpg
Ako se dobro secam nesto manje od 5500 me kostao.
Na aliju sam uzeo jos pre ih-ha ovo:
1735585949729.png

Poslednja izmena:
Izgorelo Temu-ovo skladište od 10.000 kvadrata, kompletno. Požar je načinio materijalnu štetu od 224 evra.

Drustvo ako se poruci nesto sa sajta i ide se na otkazivanje nakon toga, vracaju li novac na racun ili kako vec. Hvala

Pitaj ih da li su svi troškovi uračunati za kupovinu telefona a uopšte telefoni su odavno neisplativi za kupovinu u Kini preko maloprodajnih platformi jer su svi uvoznike proglasili zastupnicima.

Pitaj ih da li su svi troškovi uračunati za kupovinu telefona a uopšte telefoni su odavno neisplativi za kupovinu u Kini preko maloprodajnih platformi jer su svi uvoznike proglasili zastupnicima.
Necu da ih pitam, jer me ne interesuju telefoni, a pogotovo ne sa "Temu" i sta me briga da li su troskovi uracunati ili nisu. Postoji istaknuta cena na sajtu i ukoliko neko naruci po toj ceni, a pise da je isporuka besplatna, nema tu sta da se razmislja ili pita o dodatnim troskovima. U nagorem slucaju, ako kuriri traze dodatni novac, samo vratiti posiljku i cao, a "Temu" vrati pare na racun.
-Ne citate sta sam napisao iznad i odgovarate na pitanja koja niko nije postavio, pa me nateraste da se raspisem.🤣

Uhvatio si se za telefone a druge stvari preko 50e se ne pecaju da nude jer ne znaju kako bi špediteri odradili posao a koliko kapiram sve je počelo teže da prolazi na majke mi.
Da dopunim pitanje je i u kojoj vrednosti šalju propratne papire.

Ili je u pitanju greška, ili je možda proba sa određenom grupom gabaritno malih paketa kako bi išla prodaja preko 50e uz sve carinske protokole. Milšped može da radi carinjenje i da to sve bude uračunato u cenu. Da se nadamo da je ovo drugo.

Uhvatio si se za telefone a druge stvari preko 50e se ne pecaju da nude jer ne znaju kako bi špediteri odradili posao a koliko kapiram sve je počelo teže da prolazi na majke mi.
Da dopunim pitanje je i u kojoj vrednosti šalju propratne papire.
Pa nije Temu ja ili lokalni švercer robe iz mađarske pa da ga zezaju carinici i špediterske firme, nego drugi najbogatiji Kinez koji je verovatno uvezan sa njihovom tajnom službom što znači da "ovom našem" ne pada na pamet da ih cima inače će padne sesija klečanja u kineskoj ambasadi. Apsolutno ne sumnjam da ih cimaju za uvoz bilo čega u zemlju a i ako se neko drzne na takav korak, eto loše promišljene karijerne odluke...

I da, sve istaknute cene jesu sa porezom, sad da li su sa carinom nisam siguran ali trebalo bi da je to krajnja cena koju plaćaš, kao kada ti Amazon obračuna krajnju cenu recimo a ne kao na Aliexpress gde je to cena paketa kada izađe iz Kine ali ne i kada stigne na odredište.

Stigao nosač monitora, nije kao sa slike. Radi posao ali neverovatno krut i težak za podešavanje, završna obrada nije najbolja, farba nema veze sa slikom. Ali da, može izdržati tipa 15 kila monitor pa mu to jeste prednost, ujedno i mana jer mora da se značajno opusti zavrtanj na opruzi gasnog mehanizma da bi se pod težinom spustio monitor što niže.

Stigla i "pametna" kanta za smeće, metalna sa senzorom. Jeste metalna, ali je tanak lim u pitanju, ne izgleda loše toliko. Problem je što je unutrašnja korpa manja nego što je prostor u kanti, pa je time nepotrebno smanjen kapacitet smeća koje može da primi. Senzor radi okej, nije bešuman i ne zatvara se poklopac sam od sebe nego isto na senzor...

Šta znam, ova dva proizvoda nisu skupa ali nisu nešto.

I mene to užasno nervira. Kredit imam, jer mi je nešto refundirano. To je moj novac u njihovom novčaniku. Po istom principu mogu na sve da stave 0, kao procenjenu vrednost kada platimo.

Od kako su mi vratili kredit u iznosu od 2.250din, nemam vise opciju da igram claimcredit.
Jel ima jos neko taj problem?

Od kako su mi vratili kredit u iznosu od 2.250din, nemam vise opciju da igram claimcredit.
Jel ima jos neko taj problem?
Не знам због чега... мени још увек редовно дају ту понуду сваки пут када подигнем све рате претходног повраћаја кредита. Без тога не бих ни куповао по тренутним ценама

Prilozi

• 1000000911.jpg
    1000000911.jpg
    85.3 KB · Pregleda: 39
Ima li jos nesto od ovih kodova? Ne bi bilo lose da se postave svi u prvi post ili tako nesto:

claimcredit
wincredit
rebate100
newuserfree00
Discount Card 000

Koliko sam primetio to je totalno neki random izbor. Nisam primetio da zavisi koliko kupuješ i da li si nov ili stari user niti koliko si potrošio do sada. Posle nekog vremena se ponovo vrati na 90% pa padne na 30% ili nema uopšte neko vreme. Neki su dobili 200% povrata a neki nikada. Po ovim cenama kako su nagurali bez tih zezancija nije isplativo, to se slažem. Šteta ali sami smo krivi jer očigledno kupujemo kao da nikada nismo videli online prodavnicu, a oni lagano dižu cene.

Nazad
Vrh Dno