- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
I u drugim zemljama/ gradovima u blizini (u eu) je takav vazdušni pritisak pa je zagadjenje 100x manje.Sinoć je bilo 1030 mbar, evo i sada je. Poklopac odozgo.
Video ja juče da nije kako treba uopšte. Kada je zagadjeno napolju, u spavaćoj mi buide oko 35. Onda zatvorim vrata i on prečisti.Da se nadovežem na svoj sinoćni post, jutros nešto posle 8h, bukvalno ne može da se diše, obližnja stanica meri malo preko 180, a u mom dvorištu merač udario u limit.
Pogledajte prilog 473929
Prvo je varira 285-300 i onda je zakucao na 300.
Tu nema otvaranja prozora ako bi da vazduh u kući bude ok.Sa ovim se Xiaomi 4 izbori jedva. Mora da radi na max da bi spusio ispod 20.
Tako da svako ko ima dilemu koji da uzme, neka uzme sto veci to bolji (no homo) nece da skodi.
Koji je merač u pitanju?Da se nadovežem na svoj sinoćni post, jutros nešto posle 8h, bukvalno ne može da se diše, obližnja stanica meri malo preko 180, a u mom dvorištu merač udario u limit.
Pogledajte prilog 473929
Prvo je varira 285-300 i onda je zakucao na 300.
Možda nešto ovako https://www.neuffer.de/en/tilt-and-turn-windows.phpTu nema otvaranja prozora ako bi da vazduh u kući bude ok.
Ako ti nisu sve komšije takve ili u zavisnosti od pravca duvanja vetra, jedino da otvoriš prozor na drugoj strani na kratko.
Kod mene u kraju jedan komšija nije na centralnom, a pitaj boga šta loži, pa tačno čujem kad počne da luduje ventilator.
Tad zatvorim prozor i samo pred spavanje izluftiram sa otvorenim prozorima sa druge strane kuće na 5 minuta i uglavnom ne bude nikakvi problema.
Da li postoji opcija da 4 pro bude ugašen i automatski se pali kada zagađenost pređe zadatu vrednost?
Da li postoji opcija da 4 pro bude ugašen i automatski se pali kada zagađenost pređe zadatu vrednost?
^
Ovo je kod 3C vrlo lako uraditi kroz "Automation" opcije, ne mogu da verujem da kod 4 Pro ne može...
^
Ovo je kod 3C vrlo lako uraditi kroz "Automation" opcije, ne mogu da verujem da kod 4 Pro ne može...
I u drugim zemljama/ gradovima u blizini (u eu) je takav vazdušni pritisak pa je zagadjenje 100x manje.
Naravno da klima i reljef utiču, ovaj problem je posledica skupa nepovoljnih faktora i svih prljavih problema koje sam naveo. To ne opravdava ni sve užasne vlasti u prethodnih x decenija, ni katastrofalne navike naroda, jednostavno je tako, teško rešiv problem u sledećih 20-30 godina.Htedoh reći, da atmosferske prilike nemaju nikakave veze sa zagadjenjem u Beogradu/Srbiji.
Nije to tako česta pojava u mojoj kući, veliki sam protivnik cigareta ali u određenim situacijama ne želim da smaram ljude. Malo promaje i 4 lite na maks, pa koliko izdrži filter.Nemoj koristiti preciscivac da preciscava duvanski dim. Unistices filter veoma brzo. Pod jedan, nema pušenja u zatvorenom prostoru, a ako ga ima, jedini lek je promaja.
Nije to sad neki veliki problem, ali mi je čudno da su se oko svega potrudili, a zvuk pri pritiskanju tastera kao sa kineske igračke od 100 din.Zvuk mislim da možeš da isključiš.
Koji je merač u pitanju?
Izgleda da ga je tesko naci negde za kupitiSmartmi PM2.5 kupljen prkeo AE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari