I u drugim zemljama/ gradovima u blizini (u eu) je takav vazdušni pritisak pa je zagadjenje 100x manje.Sinoć je bilo 1030 mbar, evo i sada je. Poklopac odozgo.
Video ja juče da nije kako treba uopšte. Kada je zagadjeno napolju, u spavaćoj mi buide oko 35. Onda zatvorim vrata i on prečisti.Da se nadovežem na svoj sinoćni post, jutros nešto posle 8h, bukvalno ne može da se diše, obližnja stanica meri malo preko 180, a u mom dvorištu merač udario u limit.
Pogledajte prilog 473929
Prvo je varira 285-300 i onda je zakucao na 300.
Tu nema otvaranja prozora ako bi da vazduh u kući bude ok.Sa ovim se Xiaomi 4 izbori jedva. Mora da radi na max da bi spusio ispod 20.
Tako da svako ko ima dilemu koji da uzme, neka uzme sto veci to bolji (no homo 🙂 ) nece da skodi.
Koji je merač u pitanju?Da se nadovežem na svoj sinoćni post, jutros nešto posle 8h, bukvalno ne može da se diše, obližnja stanica meri malo preko 180, a u mom dvorištu merač udario u limit.
Pogledajte prilog 473929
Prvo je varira 285-300 i onda je zakucao na 300.
Možda nešto ovako https://www.neuffer.de/en/tilt-and-turn-windows.phpTu nema otvaranja prozora ako bi da vazduh u kući bude ok.
Ako ti nisu sve komšije takve ili u zavisnosti od pravca duvanja vetra, jedino da otvoriš prozor na drugoj strani na kratko.
Kod mene u kraju jedan komšija nije na centralnom, a pitaj boga šta loži, pa tačno čujem kad počne da luduje ventilator.
Tad zatvorim prozor i samo pred spavanje izluftiram sa otvorenim prozorima sa druge strane kuće na 5 minuta i uglavnom ne bude nikakvi problema.
Da li postoji opcija da 4 pro bude ugašen i automatski se pali kada zagađenost pređe zadatu vrednost?
Da li postoji opcija da 4 pro bude ugašen i automatski se pali kada zagađenost pređe zadatu vrednost?
^
Ovo je kod 3C vrlo lako uraditi kroz "Automation" opcije, ne mogu da verujem da kod 4 Pro ne može...
^
Ovo je kod 3C vrlo lako uraditi kroz "Automation" opcije, ne mogu da verujem da kod 4 Pro ne može...
I u drugim zemljama/ gradovima u blizini (u eu) je takav vazdušni pritisak pa je zagadjenje 100x manje.
Naravno da klima i reljef utiču, ovaj problem je posledica skupa nepovoljnih faktora i svih prljavih problema koje sam naveo. To ne opravdava ni sve užasne vlasti u prethodnih x decenija, ni katastrofalne navike naroda, jednostavno je tako, teško rešiv problem u sledećih 20-30 godina.Htedoh reći, da atmosferske prilike nemaju nikakave veze sa zagadjenjem u Beogradu/Srbiji.
Nije to tako česta pojava u mojoj kući, veliki sam protivnik cigareta ali u određenim situacijama ne želim da smaram ljude. Malo promaje i 4 lite na maks, pa koliko izdrži filter.Nemoj koristiti preciscivac da preciscava duvanski dim. Unistices filter veoma brzo. Pod jedan, nema pušenja u zatvorenom prostoru, a ako ga ima, jedini lek je promaja.
Nije to sad neki veliki problem, ali mi je čudno da su se oko svega potrudili, a zvuk pri pritiskanju tastera kao sa kineske igračke od 100 din. 😀Zvuk mislim da možeš da isključiš.
Koji je merač u pitanju?
Izgleda da ga je tesko naci negde za kupitiSmartmi PM2.5 kupljen prkeo AE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari