Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ta viša cena ti se važi ako kupuješ i telefon i potpisuješ ugovor, ako dobijaš popust 50% oni ti popust računaju na tu cifru veću a ne na nižu cifru koja je za ugovor bez telefona.
Ti se hvataš za stavku na cenu bez ugovora, možeš ti da ga tumačiš kako hoćeš bitno je kako ga oni obračunaju.
Ni u jednom trenutku nisam spominjao kupovinu telefona. Otkud sada u priči kupovina telefona? Mada to što ste napisali nije tačno. Svako može da ode na Yettel sajt i klikne na uređaji, izabere telefon i vidi koja mu cena piše pored izabranog paketa, a piše upravo ona niža cena za koju ja tvrdim da se računa. Ako ne verujete meni posetite sajt.
@Zabavni
Decko, tebi je bas zabavno da spamujes temu. Svi u klin, ti u plocu...Ne bi bilo lose da prosetas do Yettela i malo vise se raspitas kako stoje stvari, a ne da trolujes ovde i pokusavas da dokazes nesto u sta se ne razumes...
Nema spama niti trola, od strane mene, sem onih koji pišu netačne informacije. Ja se pozivam na ono što piše na Yettel sajtu, a ostali se pozivaju, ne znam na koju informaciju, verovatno na ono što im je ponuđeno u Yettel aplikaciji ili na ono što su potpisali u nekoj ponudi koju su dobili, a to što pišu ne piše na Yettel sajtu.

Uostalom evo citat sa Yettel sajta za bilo koju mobilnu post paid tarifu iz dela više informacija, pa se skroluje do Dodatne informacije o paketima gde jasno piše: "Sve cene su izražene u dinarima sa uračunatim PDV-om. Prikazane pune cene mesečne pretplate se odnose na ugovore koji nemaju aktivnu ugovornu obavezu i ne podrazumevaju popust od 100 RSD za e-račun. Prikazane niže cene mesečnih pretplata važe uz ugovornu obavezu od 24 meseca i podrazumevaju popust od 100 RSD za e-račun. ..." Samo izgleda da neko ne voli da čita dodatne informacije o paketima. Dakle, kako neki tvrde, ja kupujem uslugu sa ugovornom obavezom, a dobijam popust 50% na cenu usluge bez ugovorne obaveze...... :)
Treba čitati "sitna slova"....
Ako Yettel obračunava kako vi kažete onda vas obmanjuje i naplaćuje veću cenu, a Vi svi srećni i zadovoljni dobiste 50% na uslugu koju ne koristite. U takvom slučaju oni dobijaju više para nego što bi trebali, a ako se niko ne buni i potpiše takav ugovor, onda je saglasan sa tom višom cenom....

@slavoljubf
Moj poslednji pasus.......

Poslednja izmena:
@Zabavni zabavan si :)
Regularna ponuda je da uz UO dobiješ mesečno 500 din popusta na punu cenu. Specijalna ponuda je da uz UO dobiješ 50% umesto 500 din. Nema obmane, sve regularno, kome odgovara uzme, kome ne odgovara ne uzme.

Dakle specijalna ponuda je da se dobije 50% na uslugu koja se ne traži i ne dobije....:) Ukupno veća cena za potrošača...... :) Ko to prihvati prihvatio je.......
Uglavnom napisali ste da Yettel tako obračunava, a A1 drugačije. A evo info da drugačije obračunava i MTS.

Yettel i MTS obračunavaju isto - 50% na regularnu cenu sa UO. Za A1 evo sad čujem da imaju drugu filozofiju.

Uostalom, ako je poveći broj ljudi na ovoj temi dobio istu ponudu, a ti tvrdiš drugačije, valjda se zapitati da li su baš svi ostali toliko glupi a samo ti pametan ili je pre do toga da imaš netačne informacije/zaključke.

@leethium , ja ću samo da se ogradim da je moja ponuda tzv. friends&family ponuda, uz vaučer dobijen od zaposlenih u a1, tj da ide 50% popusta na mesečnu cenu odaberanog paketa/tarife sa UO.
Ne znam kako je kod ovih koji drugačije dobijaju 50% popusta, na šta se ona računa (ona ponuda za 50% koja se pojavljuje u poslednje vreme na fejsbuku i gde li već još).

Zabavni stalno pominje neku uslugu koju ne traži, nije baš jasno šta je usluga. Ali svakako bi trebalo dobro da pročita sve što je napisano i da se ne blamira više :)

Ja koristio max i deezer u Y. U nekom periodu i bookmate mi je bio aktivan, mada sam njega često menjao sa drugim dodacima.
Sad nemam vise Deezer pa plaćam yt premium koji ranije nikada nisam koristio. Sa Spotify probao akrobacije neke (kao i sa ytube) ali to više ne funkcioniše kao ranije. Ali i to sam plaćao, nije bilo džabe.
Pronašao neke 'šatro' zamene za free slušanje muzike, ali od pop-@pova ne možeš da živiš. A jesu besplatne i nema prekidanja muzike. Ali notifikacija 10 za sat vremena.
Sada i max plaćam i skyshowtime.
Meni Deezer kod njih nije uopšte radio kako treba, pokušavao sam da to rešim sa njima oni ne upućivali na drugu stranu radi rešavanja tako da sam od njihovog Deezera digao ruke (pisao sam o tome i ovde i na Deezer temi), dok mi je max došao uz box paket koji sam imao otkad sam prešao sa SBB (tada još HBO Max). Realno jako retko koristim i jednu i drugu uslugu da ne kažem baš gotovo nikad tako da je meni promena operatera u neku ruku bila bezbolna, plus konačno je profunkcionisao Iris GO.
Nema spama niti trola, od strane mene, sem onih koji pišu netačne informacije.
Znači svi ostali, računajući i one koji su ostvarili takav popust pišu netačne informacije a takvih je koliko vidim ovde poprilično, samo ti pišeš tačne i ispravne informacije? Poprilično zabavno moram priznati...

Yettel i MTS obračunavaju isto - 50% na regularnu cenu sa UO. Za A1 evo sad čujem da imaju drugu filozofiju.

Uostalom, ako je poveći broj ljudi na ovoj temi dobio istu ponudu, a ti tvrdiš drugačije, valjda se zapitati da li su baš svi ostali toliko glupi a samo ti pametan ili je pre do toga da imaš netačne informacije/zaključke.
???
Polemika se i vodi zbog drugačijeg obračuna u Yettel-u. A Vi sad pišete da Yettel i MTS obračunavaju isto, a ne obračunavaju. Za MTS pouzdano znam jer sam trenutno kod njih i obračunavaju drugačije od onog šte se ovde tvrdi za Yettel. Sve lepo piše na njihovim sajtovima, samo treba pažljivije čitati.

Uostalom, ja pričam o ponudi i onome šta piše na Yettel sajtu, a ne o ponudama koju su korisnici dobijali i prihvatali, jer je do sada već verovatno svima jasno da isti pružaoci usluga umeju da svojim korisnicima ponude različite uslove. Ja nisam vidovit i ne znam šta su kome nudili, a ovde pišu da su korisnici dobili takve i takve ponude, različite od istohg pružaoca usluga, Yettel-a, pa ako korisnici prihvate prihvatili su.
Ja, ukoliko budem prensio mobilni broj u Yettel, sigurno neću prihvatiti tu skuplju varijantu po mene, jer u tom slučaju drugi pružaoci mobilnih usluga su mi povoljniji. Naravno ono što je za mene povoljnije ne mora da znači da je povoljnije i za nekog drugog, mislim na besplatne applikacije koje se dobijaju uz određene pakete kod raznih pružaoca usluga, jer nekome neke aplikacije trebaju a nekome ne.....

Znači svi ostali, računajući i one koji su ostvarili takav popust pišu netačne informacije a takvih je koliko vidim ovde poprilično, samo ti pišeš tačne i ispravne informacije? Poprilično zabavno moram priznati...
Ja nisam napisao ko piše netačne informacije. Napisao sam :"Nema spama niti trola, od strane mene, sem onih koji pišu netačne informacije." Ja se pozivam na ono šta piše na Yettel sajtu, a to svako može da proveri na Yettel sajtu, ako neko tvrdi da na Yettel sajtu pišu netačne informacije onda ja prenosim netače informacije, ali pre će biti da mnogi prihvataju ponudu za koju nisu svesni da je u stvari, određenim manipulacijama, lošija po njih - same korisnike. Šta je ko prihvatio u ponudi od Yettela, bilo u poslovnici ili putem Yettel aplikacije, prihvatio je i to je mu je, koliko vidim ovde, finansijski bolje za Yettel. Mene Yettel neće privući ako mi ponudi takav obračun prilikom zahteva za prenos, drugi pružaoci mobilnih usluga su, barem meni, mnogo povoljniji.

Sada i max plaćam i skyshowtime.
Pošto sam do skoro bio kod Yettel-a i koristio app HBO MAX izneo bih svoje mišljenje
Ta app postoji u okviru paketa besplatno i kod drugih operatera
Ja sam je imao na 3 mesta uključujući i Yettel
Ne pamtim da sam je ikada zasebno plaćao baš iz razloga što je nude više operatera pa sam mogao da biram na koji nalog ću je aktivirati
Osim toga za filmove i serije bilo čije produkcije postoji besplatna alternativa pa preko Plex app da se gleda na svim uređajima
Tako da za nju mogu da tvrdim da nije je neophodno plaćati kod nas zasebno
Skyshowtime nisam koristio kod Yettel-a jer sam prebacio broj i što je još lošije osim Yettel-a za sada niko ih drugi ne daje uz paket usluga
U vreme kada je Skyshowtime počeo da radi na našem tržištu ja sam je plaćao preko kartice i bio je neki popust koji su tada nudili tako da je pretplata bila na mesečnom nivou 3€ ako me sećanje ne vara.
Taman sam iskoristio da odgledam Yellowstone seriju (Kevin Kostner glavna uloga, top serija preporučujem) i posle toga nisam uplaćivao
Kakva je danas situacija sa pretplatom za tu app nema pojma.

@Zabavni jel tebe neko prevario pa si sad ljut? Neko ti je rekao da ćeš plaćati 1200din a ti plaćaš 1400?

Koliko sam ja shvatio kad mi je objašnjavano, popust je 50% u odnosu na punu cenu (onu precrtanu sa sajta). Bukvalno ne postoji način da bude pogrešno shvaćeno. Ali ti misliš da ne bi smeli da pominju da je popust 50%? Zato što ti smatraš da se popust mora obračunavati na cenu koja se dobija utorkom popodne u poslovnicu u Velikoj Moštanici?

Ako je to slučaj, pravac advokat, tužbu protiv jetela, podržavam potpuno!

@Zabavni jel tebe neko prevario pa si sad ljut? Neko ti je rekao da ćeš plaćati 1200din a ti plaćaš 1400?

Koliko sam ja shvatio kad mi je objašnjavano, popust je 50% u odnosu na punu cenu (onu precrtanu sa sajta). Bukvalno ne postoji način da bude pogrešno shvaćeno. Ali ti misliš da ne bi smeli da pominju da je popust 50%? Zato što ti smatraš da se popust mora obračunavati na cenu koja se dobija utorkom popodne u poslovnicu u Velikoj Moštanici?

Ako je to slučaj, pravac advokat, tužbu protiv jetela, podržavam potpuno!
Ili niste čitali šta sam napisao, ili niste razumeli pročitano, ili je nešto treće u pitanju.....
Ja sam trenutno na MTS-u. Niko mi nije rekao da ću išta plaćati 1200din...... Ja sam trenutno na MTS-u i ne plaćam trenutno nijednom drugom pžaocu mobilnih usluga ništa, jer tek planiram prenos još jednog broja iz MTS-a kod nekog drugog pružaoca mobilnih usluga, a jedan broj će uskoro biti prebačen u A1 na MEGA plan 12m besplatno, uz obavezu produženja važenja kartice (broja), dakle mora da se uplati dopuna na svakih 90 dana po min 200 Din.....
Da ponovim još jednom, ja ne znam šta je kome nuđeno u bilo kakvim pregovorima i bilo koji putem, ja se pozivam na ono šta piše na Yettel sajtu.
Utorak popodne u Velikoj Moštanici???????

Ja nisam napisao ko piše netačne informacije. Napisao sam :"Nema spama niti trola, od strane mene, sem onih koji pišu netačne informacije." Ja se pozivam na ono šta piše na Yettel sajtu, a to svako može da proveri na Yettel sajtu
I ti stvarno, ali stvarno ne primećuješ da ti jedini pišeš jedno a bukvalno svi ostali koji učestvuju u diskusiji pišu drugo i to mnogi na osnovu ličnog iskustva!?

Btw i na strani zna štošta da piše pa se ljudi ne zaleću ...

Jedino na sajtu Yettelu što prvo nećeš naći bilo kakvu ponudu koja se odnosi na popust od 50%, ali ako je ipak jedini nađeš bilo bi lepo da da nama podeliš informaciju o tome šta konkretno tamo piše.

Mi smo gori od njega jer se upustamo sa njim u prepisku,a lepo se vidi def da ne moze shvatiti ni sta pise na sajtu yettel,niti sta mu ko prica i objasnjava..Za.jebava nas sve ovde a on se zadovoljno smeje sa druge strane..Najbolje ga ignorisati i prijaviti adminima za trolovanje i spamovanje.
Zalutao je u temu,nikad nije bio korisnik telenor/yettel mreze,prva mreza koju je dobio od tate i mame sa 10 god,pre 2 godine,bila MTS,sto i sam kaze..Tako da je mali ocigledno provokator i zabavlja se,kao sto mu i Nick name kaze..
Ne pecajte se vise.

I ti stvarno, ali stvarno ne primećuješ da ti jedini pišeš jedno a bukvalno svi ostali koji učestvuju u diskusiji pišu drugo i to mnogi na osnovu ličnog iskustva!?

Btw i na strani zna štošta da piše pa se ljudi ne zaleću ...

Jedino na sajtu Yettelu što prvo nećeš naći bilo kakvu ponudu koja se odnosi na popust od 50%, ali ako je ipak jedini nađeš bilo bi lepo da da nama podeliš informaciju o tome šta konkretno tamo piše.
Nije baš "bukvalno svi ostali...." korisnik Belisarius je napisao
Bio malopre da otkupim ugovor koji važi do 30.01.2025. Platio 990 dinara to. Inače, bio sam na paketu go data koji sam mesečno plaćao 1.050 dinara. Otišao u A1 da prebacim broj, dečko na šalteru mi odmah ponudio neo surf sa 50% popusta, znači 950 dinara uz ugovor od 2 godine. U pitanju je poslovnica u Vranju. Ja hteo da pređem na mega plan pripejd ali sada me ova ponuda privlači.
Mada tu nije jasno kako mu je neko iz A1 ponudio neo surf paket??? Neka greška u pisanju je, ali se pominje paket neo surf iz Yettel-a, cenu koja mu je ponuđena je jasno napisana, pa zaključite dalje. Mada ima i dalje od istog člana da su mu telefonom ponudili nešto drugo i da je odbio....

Lično iskustvo je jedno, a ono šta piše na Yettel sajtu je ono šta piše na Yettel sajtu.

A evo slažemo se oko jednog, ni ja nisam uspeo da na Yettel sajtu nađem da igde piše išta vezano za popust 50%, barem u delu tarifni paketi koji se odnose na postpaid.

Mi smo gori od njega jer se upustamo sa njim u prepisku,a lepo se vidi def da ne moze shvatiti ni sta pise na sajtu yettel,niti sta mu ko prica i objasnjava..Za.jebava nas sve ovde a on se zadovoljno smeje sa druge strane..Najbolje ga ignorisati i prijaviti adminima za trolovanje i spamovanje.
Zalutao je u temu,nikad nije bio korisnik telenor/yettel mreze,prva mreza koju je dobio od tate i mame sa 10 god,pre 2 godine,bila MTS,sto i sam kaze..Tako da je mali ocigledno provokator i zabavlja se,kao sto mu i Nick name kaze..
Ne pecajte se vise.
Od Yettela sam otišao davnih godina, dok se zvao drugačije..... Prvu mreža koju sam koristio sam kupio lično, nisam dobio, i bio sam tada već prilično punoletan, i tada nisu postojala tri pružaoca mobilnih usluga, pa bi moglo da se zaključi da sam, verovatno, prilično stariji od Vas.

A što se tiče spamovanja i trolovanja, a i omalovažavanja i moguće vređanja, neka odluči upravo jedan od admina.

Odgovoreno, ali izgleda da niste pažljivo čitali ili niste sve čitali. Bukvalno četvrta poruka iznad, malo ispod polovine poruke.....

Ajde @Zabavni , priznaj više da ni sam ne znaš šta pišeš i o čemu pišeš, dakle definitivno troluješ. Usput mešaš yettel surf paket sa a1 neo surf paketom/tarifom. Dosta je bilo, priznaj da sad već "lupetaš" i da ne moraš biti u pravu uvek, naročito kad činjenice govore drugačije.
Na ovu temu smo završili, a ti lepo pročitaj temu i onda ćeš bolje razumeti o čemu se piše.

1. Kakve veze ima popust u A1 sa onim o čemu pišemo i kakve veze ima to šta je napisao Belisarius sa načinom na koji se obračunava cena sa 50% popusta u Yettelu?
2. Kakve veze ima to šta piše na sajtu Yettelu sa popustom od 50% koji nije u njihovoj zvaničnoj ponudi već predstavlja specijalizovanu ponudu?
3. Imajući u vidu jasan odgovor na prethodno pitanje, da li stvarno misliš da znaš bolje kako se obračunava taj popust od 50% od ljudi koji su ostvarili taj popust čime ih indirektno prozivaš da oni ne znaju šta pričaju jer bukvalno jesi sam da druge strane.
4. Imajući u vidu jasan odgovor na prethodno pitanje, da li te zabavlja da troluješ jer ako kažeš da si ozbiljan i ne troluješ onda je situacija ozbiljnija?

Sve u svemu i šta god da je u pitanju svaka dalja diskusija je besmislena i mislim da je vreme da moderacija počisti ovaj nered.

Prihvatam deo za Yettel surf i Neo surf.
Ostalo stoji kako je napisano na Yettel sajtu.

Svi možete da proverite na Yettel sajtu sve šta sam napisao.
Meni je malo nelogično da kad se u Yettelu uzima i telefon uz ugovor na 24m, da se dobije povoljnjija cena paketa jer je ugovor na 24m, a kad se računa 50% u bilo kakvoj verziji ponude, samo ne na sajtu, jer se tamo to ne spominje, onda Yettel računa 50% od veće cene na sajtu, a lepo piše na šta se odnosi koja cena.
Međutim zaključak je da Yetel popust od 50% računa drugačije od A1 i MTS-a.

Nije valjda lud da porice dokaz
Prihvatam deo za Yettel surf i Neo surf.
Ostalo stoji kako je napisano na Yettel sajtu.

Svi možete da proverite na Yettel sajtu sve šta sam napisao.
Meni je malo nelogično da kad se u Yettelu uzima i telefon uz ugovor na 24m, da se dobije povoljnjija cena paketa jer je ugovor na 24m, a kad se računa 50% u bilo kakvoj verziji ponude, samo ne na sajtu, jer se tamo to ne spominje, onda Yettel računa 50% od veće cene na sajtu, a lepo piše na šta se odnosi koja cena.
Međutim zaključak je da Yetel popust od 50% računa drugačije od A1 i MTS-a.
👏👏

Rekao bih da smo sada razjasnili ovaj nesporazum. Lock je tu samo zbog onih koji napišu reply na neku poruku pre nego što pročitaju sve poruke do kraja.

Ako neko ima nešto zaista korisno u vezi sa temom, javite kroz privatne poruke, da otključam. Tema će biti otvorena u random trenutku.

Izgleda podatak trajanja UO ne stoji vise na istom mestu ili cak ne postoji vise u aplilaciji :)

Gle stvarno, sad gledam, nema ni kod mene u aplikaciji. Koja glupost, sad treba njih da zovem da pitam kad mi istice ugovor...

Изгледа да су избацили ту опцију...

Nude Yetel Surf za 1699din. Ako predjem na pripeid i ne dogovorimose, dali mogu da predjem u drugu mrezu
1000021522.jpg

Nazad
Vrh Dno