Ni u jednom trenutku nisam spominjao kupovinu telefona. Otkud sada u priči kupovina telefona? Mada to što ste napisali nije tačno. Svako može da ode na Yettel sajt i klikne na uređaji, izabere telefon i vidi koja mu cena piše pored izabranog paketa, a piše upravo ona niža cena za koju ja tvrdim da se računa. Ako ne verujete meni posetite sajt.Ta viša cena ti se važi ako kupuješ i telefon i potpisuješ ugovor, ako dobijaš popust 50% oni ti popust računaju na tu cifru veću a ne na nižu cifru koja je za ugovor bez telefona.
Ti se hvataš za stavku na cenu bez ugovora, možeš ti da ga tumačiš kako hoćeš bitno je kako ga oni obračunaju.
Nema spama niti trola, od strane mene, sem onih koji pišu netačne informacije. Ja se pozivam na ono što piše na Yettel sajtu, a ostali se pozivaju, ne znam na koju informaciju, verovatno na ono što im je ponuđeno u Yettel aplikaciji ili na ono što su potpisali u nekoj ponudi koju su dobili, a to što pišu ne piše na Yettel sajtu.@Zabavni
Decko, tebi je bas zabavno da spamujes temu. Svi u klin, ti u plocu...Ne bi bilo lose da prosetas do Yettela i malo vise se raspitas kako stoje stvari, a ne da trolujes ovde i pokusavas da dokazes nesto u sta se ne razumes...
Uostalom evo citat sa Yettel sajta za bilo koju mobilnu post paid tarifu iz dela više informacija, pa se skroluje do Dodatne informacije o paketima gde jasno piše: "Sve cene su izražene u dinarima sa uračunatim PDV-om. Prikazane pune cene mesečne pretplate se odnose na ugovore koji nemaju aktivnu ugovornu obavezu i ne podrazumevaju popust od 100 RSD za e-račun. Prikazane niže cene mesečnih pretplata važe uz ugovornu obavezu od 24 meseca i podrazumevaju popust od 100 RSD za e-račun. ..." Samo izgleda da neko ne voli da čita dodatne informacije o paketima. Dakle, kako neki tvrde, ja kupujem uslugu sa ugovornom obavezom, a dobijam popust 50% na cenu usluge bez ugovorne obaveze......
Treba čitati "sitna slova"....
Ako Yettel obračunava kako vi kažete onda vas obmanjuje i naplaćuje veću cenu, a Vi svi srećni i zadovoljni dobiste 50% na uslugu koju ne koristite. U takvom slučaju oni dobijaju više para nego što bi trebali, a ako se niko ne buni i potpiše takav ugovor, onda je saglasan sa tom višom cenom....
@slavoljubf
Moj poslednji pasus.......
Poslednja izmena: