Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Pitanje za one koji su na postpejd u Yetelu ko aktivira max trosi internet iz paketa za razliku od ovih u mts kojima iris go ne trosi internet iz paketa, druga stvar neko ko dnevno koristi max par sati koliko mu to vuce interneta na mesecnom nivou dali je paket od 100Gb dovoljan, hvalaa

Pitanje za one koji su na postpejd u Yetelu ko aktivira max trosi internet iz paketa za razliku od ovih u mts kojima iris go ne trosi internet iz paketa, druga stvar neko ko dnevno koristi max par sati koliko mu to vuce interneta na mesecnom nivou dali je paket od 100Gb dovoljan, hvalaa
Za MAX app sve zavisi koliko često gledaš serije i filmove

100GB je više nego dovoljna količina net-a

Ja nikada nisam uspeo da iskoristim sve do kraja internet iz paketa, a koristio Total 40

App MAX sam koristio kako kad. Ako mi se nešto sviđa gledam ako ne može da prođe i pola meseca da ne koristim
Nema to veze sa kablom, sat tv i net je u pitanju.
Znači svima dostupan (pa gde nema optike i ako cene budu dosta jeftinije od SL moćiće da posluži).
Aha znači tehnologija kao StarLink

Poslednja izmena:
Bio malopre da otkupim ugovor koji važi do 30.01.2025. Platio 990 dinara to. Inače, bio sam na paketu go data koji sam mesečno plaćao 1.050 dinara. Otišao u A1 da prebacim broj, dečko na šalteru mi odmah ponudio neo surf sa 50% popusta, znači 950 dinara uz ugovor od 2 godine. U pitanju je poslovnica u Vranju. Ja hteo da pređem na mega plan pripejd ali sada me ova ponuda privlači.

Nekad se kroz paket dobijalo po 10gb za svaku aplikaciju,kad se to potrosi skida se od mobilnog interneta..
To je ukinuto pre nekog vremena,verovatno zato sto su pojacali GB u samim paketima..
Na primer,uzmes paket sa 100gb,i bice ti dovoljan i za HBO i YT,na mesecnom nivou..
Moj otac ima taj paket sa 100gb,po ceo dan gleda ili YT ili HBO,ne stedi nista,prosli mesec potrosio oko 55gb..

Ja sam bio ubeđen da su sva mesta između BG-a i NS-a kao i sela odavno pokrili optikom.

Pogotovu što ste pored autoputa i imate puno investitora u opštini

Neznam šta bih ti odgovorio katastrofa je to što rade prema "bakarnim" korisnicima
Nisu pokrili optikom nista.
Koriste Telekomovu optiku.
Osim ako se u skorije vreme nesto nije promenilo ali sumnjam. Naprednjacki gradovi, gradjevinske dozvole za postavljanje kablova daju samo Telekomu.

Posle zahteva za prelazak na prepaid pozvali su i ponudili:
  • Yettel 6 (nije u komercijalnoj ponudi) sa 50% 1299rsd
  • Yettel 20 sa 50% 1449rsd

Da li koristi neko Yettel Mobilni Internet Max 1000GB za 2900? Kakav je za kućnu upotrebu, koja je brzina i da li je stabilan net?

da li je i kod vas na yettel mrezi ogranicena brzina 4G-a ja vec danima u Nis-u imam do max 30mbps kad odradim speedtest

Kakve su im ponude za radnike Yettela?Da li imaju nesto posebno i jeftinije za njih,ne mislim na rukovodioce,menadzere na visim nivoima..
Zna li neko nesto o tome,cisto da znamo,moze biti zanimljivo kao info.

Ima li neko problem sa ucitavanjem promocija za 50% popusta u app? Uopste ih nema.
Na nov registrovan broj pre par dana isto nema nista . pre registracije bilo
Danas nije radilo ni Yetel petak dok nisam dozvolio u Privatnost podataka

Poslednja izmena:
Probajte da uplatite dopunu, zna i tada da izbaci ponude od 50% na postpaid.

Ni juce nije radilo ali sam mislio da je to zbog loseg neta ili telefona. Medjutim sada sam promenio i fon i net ali opet nema nista. 🤷

Obožavam taj zvuk - nebitno o kom operateru se radi.
Sve je to obična i rekao bih loša gluma.
Oni imaju segmentaciju svakog pojedinačnog korisnika
I tačno se zna kome će koju priču da uvale
Tržišta nema u pitanju je triopol gde se bez pardona usklađuju sa uslugama i cenama između sebe
Nama na 8 miliona aktivnih kartica treba najmanje još barem tri virtuelna operatera sa tržišnim učešćem ova sadašnja tri operatera da bi se koliko toliko osetila neka konkurencija
A to zahvaljujući našoj kvazi državi nećemo videti nikada, jer pobogu što bi sekli granu koja ih lepo hrani.

Sve je to obična i rekao bih loša gluma.
Oni imaju segmentaciju svakog pojedinačnog korisnika
Onda su u mom slučaju glumili za Oskara pošto su očito skontali da su se debelo preračunali da će da me nakon zahteva za prenos broja svojom ponudom ubediti da se predomislim i da im odlazi neko ko im 25 godina donosi lep novac - što kroz pakete što kroz kupovinu telefona...

Onda su u mom slučaju glumili za Oskara pošto su očito skontali da su se debelo preračunali da će da me nakon zahteva za prenos broja svojom ponudom ubediti da se predomislim i da im odlazi neko ko im 25 godina donosi lep novac - što kroz pakete što kroz kupovinu telefona...
Isto je i samnom
Sa više ugovora i brojeva u različitom periodu sa kratkim prekidima bio sam kod njih sigurno 20god.
Samo ovaj poslednji ugovor i broj su 10god.
Pa su glumili što kažeš za oskara
Ali to je iza mene treći dan kako sam korisnik BOX 4 zlatni paket za 4050din. :love: :love: :love:
A za ove lopuže bahate i glumce me zauvek zabole
Dok su bili Norvežani to je i ličilo na nešto
Ulagali u opremu, mrežu, core mreže, sve im napravili, paketi za korisnike su bili 10€, telefoni za 1din.
Došle ale iz Češke nikada da se zasite samo piju krv
Moju više nikada neće
Pa sada mogu da cvile koliko hoće

p.s. Da ne pričam što sam početkom meseca žaleći se preko društvenih mreža na užasno ophođenje prema starim korisnicima doživeo ismevanje od strane podrške, jer odkuda mi pada na pamet da tražim bilo šta kao dugogodišnji korisnik
Evo 6-sti dan od kako registrovo broj i nema 50%. Pre registracije bilo
Dobićete pumpu zavezanu od njih
Možete samo nervni slom od njihovog bezobrazluka i bahatosti da dobijete

Poslednja izmena:
Pošto smo žena i ja podneli zahtev za prelazak u A1, zvali su nas oboje s ponudom da prvih 6 meseci bude za dinar pretplata dok ostalih 18 ide na 50%. Ja odbio, žena prihvatila njihovu ponudu.

Zašto si odbio?
Jedino ako imaš ponudu specijalni paket kod MTS za državnu službu, to nema konkurenciju.
Al si onda nameran 🤗😁

Zašto si odbio?
Jedino ako imaš ponudu specijalni paket kod MTS za državnu službu, to nema konkurenciju.
Al si onda nameran 🤗😁
Jer meni nisu nudili na postojeću tarifu koju plaćam 1.050 dinara te uslove već mi nudili da pređem na onu od 1.450 pa onda da iskoristim 6 meseci za dinar a 18 meseci 1.450. To mi i dalje nepovoljnije od tarife u A1 koji daju za 950 dinara. Žena ima tu tarifu od 1.450 pa njoj odgovaralo ovo.

Tu je i začkoljica.
Realno, Y. nudi mnogo više nego drugi operateri kada se uporede paketi (tako je bilo kada sam ja menjao mrežu, prešao sam na mts zbog 50gb za 850din i neograničene pozive i poruke).
Ali, situacija je sledeća- odrekao sam se dodatnih aplikacija koje, ukoliko ih sada uzmem u mts koštaju preko 1000 din, što mi bude skuplje nego li da sam ostao u Y. na paketu koji mi je nuđen.
Sada plaćam van operatera te usluge. I nije mi povoljnije. Ali, mobilni plaćam manje. A sve ukupno više. Ko se zeznuo?
Tako da, nije baš linearna razlika.

Digitalni servisi. Ja recimo imam skyshowtime i max koji bi me posebno kostali 10e, a total 10 paket sa ta 2 servisa me kosta 12e.

Vrh Dno