u aplikaciji za par dana.Prebacio sam jedan broj sa a1 na yetel pripejd, verovatno cu jos jedan broj prebaciti.
Sta moze da se izboksuju za prelaz na postpaid?
50% na punu cenu?To mora preko nekog agenta u poslovnici nece da daju 50%?
Meni je pre u stanu na Karaburmi bio DL oko 30, UP oko 20. Sad merim, DL 113, UP 38.Jel to Yettel povećao drastično brzine.
Ja sam na Novom Beogradu (ex h. Jugoslavija) imao sam DL između 30-50 Mbps sad imam oko 300.
U vikendici van Beograda imam oko 200 Mbps a ranije nije bilo ni 20.
Kakva je situacija kod vas, jel su se povećale brzine?
p.s. UL je dosta manji
U MTS-u imam BOX 2 (tv+ fiksni)Jedno je paket svih usluga (fiksni + mob + TV + net), drugo je samo mobilna tarifa, tako da nije smisleno poređenje.
Uz to, da li je ovo garantovana cena tokom cele ugovorne obaveze? Za BOX 4, na sajtu MTS-a, cena od 4050 din. je važeća prvih 10 meseci, i to ako uvodiš nove usluge (imaš njihov samo fiksni i mobilni).
Ako bi uzeo Yettel 50 za mobilni, koje su ti opcije za internet i kablovsku?
Ovako, na osnovu ovih informacija, ne može niko da ti kaže šta ti je bolje.
I ja testirao u Vojvode Stepe blizu Autokomande 250/63, bilo je lošije.Evo sad i ja testirao, BG blizina Autokomande, 180/55 a bilo je znatno lošije.
Ja prvi kombinujem usluge različitih operatera po tome kako odgovaraju mojim potrebama, ali kad bi meni neko ponudio ovu cenu za zlatni BOX 4, ako je zaista na svih 24 meseca, mislim da se ne bih mnogo dvoumio.U MTS-u imam BOX 2 (tv+ fiksni)
U Yettel-u imam postpaid Total 40 istekao ugovor
Ja sam pokrenuo proceduru za prenos broja iz Yettela u MTS i naravno zvali su me oba operatera sa ovim ponudama
U MTS-u su mi rekli da kao novom korisniku BOX 4 sa 2 dodatne usluge (internet i mob. sa optikom po prvi put) nude mi 24 meseca za 4050din. što nije standardna ponuda već pošto se optika uzima prvi put (tv je radio do sada preko parice tj. bakra i imam sve kanale u FullHD + SD, sa optikom dobio bih nove 4K kanale) i naravno zlatni najveći paket.
Yettel nudi kao što sam napisao postpaid Yettel 50 za 1700din.
Zanima me vaše mišljenje kako bi ste vi postupili uzeli ceo paket usluga tj. BOX kod jednog operatera ili da ostane ovako razdvojeno sa sniženom cenom za postpaid kod drugog operatera
Uz ove promocije ne daju uopšte uređaj
To ti kažem.Ja prvi kombinujem usluge različitih operatera po tome kako odgovaraju mojim potrebama, ali kad bi meni neko ponudio ovu cenu za zlatni BOX 4, ako je zaista na svih 24 meseca, mislim da se ne bih mnogo dvoumio.
Potpuno sam svestan togaNema na čemu. Ja BOX 3 (fiksni + TV + net) na adresi roditelja plaćam 3.800 dinara, i to usluge na bakru (optike neće biti u tom kraju ni u narednih 10 godina, ako se nastavi ovakvim tempom, a uslovi za druge provajdere ne postoje). Još bih sa ovim poskupljenjem od januara taj isti paket plaćao 4.700.
Tako da, ti si dobio zlatnu koku![]()
Ja sam bio ubeđen da su sva mesta između BG-a i NS-a kao i sela odavno pokrili optikom.Rekao bih da njima možda i nije toliko u interesu da snabdevaju optikom stanovništvo van većih gradova.
Primer je upravo kod mojih roditelja u Novoj Pazovi. Ne može se nazvati ruralnim krajem, pa opet, nešto se i ne sekiraju da uvode optiku, a jedini su operater koji može da ponudi uslugu tamo (ne računam Orion).
To je bio jedan od mojih argumenata za napušavanje kada su odlučili da dižu cene svima od januara. Upalilo je, ali kad istekne ugovor... taj most ćemo spaliti kad ga pređemo. Ovo je ionako već otišlo u off.
Ne bih uopšte rekao da su ovce za šišanje već da jednostavno nemaju nekog velikog ako uopšte i imaju izbora.Potpuno sam svestan toga
Ko čeka dočeka
Ljudi na bakru su bukvalo ovce za šišanje koje plaćaju ove beneficije novih korisnika na optici
To nije baš lepa poslovna praksa i odnos prema korisnicima, ali tako je sada veće beneficije imaju oni sa optikom + bolji servis nego stari korisnici na bakru
Da li je do monopola ili previsokih cena za lošiji servis koji dobijaju potpuno je nebitno.Ne bih uopšte rekao da su ovce za šišanje već da jednostavno nemaju nekog velikog ako uopšte i imaju izbora.
Evo ti još jedan proveren info.da čekaju 5G mobilnu mrežu pa da to koliko toliko bude alternativa ili od Elona Maska ovaj satelitski internet servis
Kažu da će to proraditi sledeće godine kod nas
Kojom tehnologijom će ići tamo gde nema njihove kablovske infrastrukture?Evo ti još jedan proveren info.
SBB uskoro uvodi 300 Mbps net na total tv (mislim da se sad zove eon sat tv).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari