Slao bih za Nemacku ali nisam siguran kakva je procedura oko carine?Pa ne salju za Srbiju, osim ako nisu uveli da moze?
gde ima kod nas Keycron ? a da ne uzimaju i bubregŠto lepo ne uzmeš neki niskoprofilni Keychron kod nas? Nemaš carinu i PDV pa izađe slično s cenom, Keychron iz K serije zvuči bolje no Nyphy (barem Max modeli koji imaju pene), Nuphy ima lošu reputaciju napolju što se tiče kontrole kvaliteta i odnosa prema korisnicima, plus imaš propisnu garanciju ovde...
Najverovatnije cu to i na kraju da uradim, da li moze preporuka za Keychron u cenovnom rangu do 15000din?Što lepo ne uzmeš neki niskoprofilni Keychron kod nas? Nemaš carinu i PDV pa izađe slično s cenom, Keychron iz K serije zvuči bolje no Nyphy (barem Max modeli koji imaju pene), Nuphy ima lošu reputaciju napolju što se tiče kontrole kvaliteta i odnosa prema korisnicima, plus imaš propisnu garanciju ovde...
Minimum 75%, moze i bez numpad, samo ne znam koja je razlika kod Keychron izmedju Pro i Max modela?Kakva ti treba, koji format?
Do sad sam koristio samo Mx Keys i Apple Magic Keyboard, svidja mi se taj model low profile tastatura, ali ovo je prvi put da cu uzeti mehanicku. Imam prostora za full size ali bih pre isao na TKL iz razloga sto bih mogao da je spakujem u ranac kad putujem. I da zaboravih da napomenem da bih je koristio samo na Mac racunarima. Za oko mi je zapala K1 Max.Jbš 75%, uzmi lepo TKL ili full size sa numpadom ako ti treba i imaš mesta...
Razlika zavisi od modela, neki i nemaju Pro model već samo Max i običan. Max modeli podržavaju 2.4G bežišnu konekciju (pošto je Bluetooth shit na njihovim tastaturama), ima ceo set pena, gaskete i mekše ploče umesto čeličnih na prostim modelima...
Čekaj, treba li ti tastatura sa low profile ili sa standardnim prekidačima?
Ovakve stvari bi trebalo manje javno da pisete i da koristite PM, da ne bi sve takve opcije redom nestale.Možeš preko one neke varijante gdje donose i zaobilaze dažbine... Zavisno od težine paketa trebalo bi da košta manje od tog koliko uštediš na akciji.
Pitanje, pošto sam video da ovaj shop ima najniži šiping, jesi li baš sa njega naručio? Ja se plašio da nije prevara, pa sam uzimao sa Womier official shopa koji cepaju 9$ shipping.
Hvala na informaciji, matori.🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari