Ja ne znam da li sam 2 puta ukljucio program za sintetiku, jer dugo pere, obicno koristimo expres program i za bijelo standardni Cotton 90° i nasa ga grije, ali ga i mulja bas dugo. Sto bas u Beko dodajes vodu? To je jedina masina koja duze ispira nego sto pere i centrifuga koja traje 15 min, bas ne stedi vodu.Sintetika od 2h na 40C, Higijena koji traji 3h, tu peremo na 90, 60 i 40.
Ono sto je primetno da stvari mnogo bolje mirisu od kada sam poceo da dodajem 8-9l vode rucno, efekat pranja je isti, i bez dodat vode fleke su skinute
Pa naravno da ce u praznoj masini biti malo vode, jer je prazna, pa masina dozira po kilazi, tako da je to minimum.Nema vode, pustao sam praznu masinu na 90 Higijena i ono jedva dno prekrije.
Ne dozira beko po kilazi vec po kolicini vode koju ves pokupi, onda nadoknadi. Moja je toliko osetljiva cak i na minimalne promene nivoa vode, da odmah dopunjava. Snimicu nekom prilikom pa okaciti ovde.Pa naravno da ce u praznoj masini biti malo vode, jer je prazna, pa masina dozira po kilazi, tako da je to minimum.
Cotton Eco je djubre koje mora da poseduje svaka masina iskljucivo zbog EU regulativa. Taj program pere na 25-30c ma koju god temperaturu izabrao. Tako je kod svih brendova manje vise.Ova ima neki Cotton Eco to smo par puta koristili ali nismo bili zadovolnji to tek malo vode prima a traji 3 i nesto sati na 40.
Neka slim Beko od 7 kila, kupljena 2020.Koja masina ti ima problem sa vodom?
Odlicno. Pored LG jos jedino se Candy moze preporuciti (na jeftinijoj strani).Kako su se pokazale Candy kombinovane za pranje i susenje,i ova mi je zapala za oko.
Susio bih smo peskire i posteljinu,nista osim toga,i to povremeno,susenje bi se koristilo umereno.
![]()
ROW 4854DWMT/1-S | RapidÓ | Candy
ROW 4854DWMT/1-S | Samostojeća, 8 Kg, 1400 RPM, Klasa kombinovanog ciklusa D, Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth), Bela, Š x D x V (mm) 600x540x850www.candy-home.com
Са попустом је 42.000. Ја не видех нигде по тој цени, најниже око 48.000 (барем ово што сам на брзака погледао).Svi smo izvukli.
Inače, sa tim popustom cena mašine je realna i može se naći na više mesta bez popusta za istu cenu.
To nije veliki kvar.Proveti odvodna creva.Vrlo moguće i da se napunilo krša nekog ili u tim crevima odvodnim,ili rešavanjem provere filtera sa prednje strane.I da li su creva pričvršcena dobro.Curi voda ispod nje, vidi se mokra fleka skorko koliko je velika mašina.
Ne opterecuj se sa ves masinom, ne kupujes avion. Kupi neku srednjeg cenovnog ranga sa 5 god. garancije i uzivaj. Sve ti je to lutrija danas, isti model kod jednog moze odlicno da radi, kod drugog da pravi problem. Tesko da ces danas naci bubanj od prohroma, sve je plastika. Uzeo gorenje wnei94bs, evo je radi 2 do 3 ture na dan, odlicna. Uzmi beko, gorenje. Za bosh mislim da je preskupa a kvalitet opao.Lako je njemu tako rezonovat jer kad mu se VOX i Candy pokvari (a oni su najjeftiniji) on ce je sam sebi popraviti, a ja ako vidim servisera u prvih 5 godina ima da se "ubijem" od muke...
Evo 10g mi je radio Samsung i jedini problemi su bili sa nečistim filterom pa nije mogla masina da izbaci vodu, serviser nije dolazio kod mene radi nje.
Zato prvo kvalitet i potrebni elementi pa onda cena al ne ni ona pregolema.![]()
WUE8736 zadnji dobro proveren model. Pricam iz iskustva vise korisnika. Drugo nista ne gledaj od beka. Ona ti je sasvim dobra, uz to mozda jos i Gorenje WNEI modeli, mada su bekove robusnije pravljene.Dakle da ne gledam Beko, definitivno bofl i nekvalitet?
A tako bi mi po dimenzijama odgovarao jedan od 7-8kg...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari