Mozes li opisati objekat?Kuca 90 m2 dve Daikin perfere 9tka i 14tica zajedno 320 kw za novembar,imamo malu bebu pa je malo toplije u kuci,zivim u Banatu.
Dosta ljudi iskljucuje nocu klime,jedino tako mi ima smisla da poverujem u ovo,i da je jos neki ususkani stan sa svih strana.Prosto neverovatno da sa oko 200w na sat grejete kvadrature 80-90 m2,pogotovu sto novembar nije bio naivan sa temperaturama i kazete da vam je i bilo više nego toplo u sobama.
Lovačke pričeProsto neverovatno da sa oko 200w na sat grejete kvadrature 80-90 m2,pogotovu sto novembar nije bio naivan sa temperaturama i kazete da vam je i bilo više nego toplo u sobama.
Zemunica 😀😀😀😀😀😀Mozes li opisati objekat?
Napisi,da li rade 24h konstantno ceo mesec ili gasis povremeno?Hihi, ko hoće nek veruje ko neće, njegova stvar 😎
prva je vox 9k btu, druga tcl 18k btu, treca gree 12k btu
E vala sad je sigurno laz,pomislio sam ajde neka fujitsu daikin pa ono i trunku verovanja ali vox hahag pa vox ne zna ispod 600w sta je,moja 18 greje 35 kv u proseku po ovom vremeny trosi 15-20 kw dnevno a tebi jos tri klime,smesno.Hihi, ko hoće nek veruje ko neće, njegova stvar 😎
prva je vox 9k btu, druga tcl 18k btu, treca gree 12k btu
Ma gasi uticnice sto mere i ovde prosipa pricu,cuj vox100% gasi...
Gree samo 28kwh u dezembar pa to se hvata na 1.4kwh na dan...
Kao @MrJovan sa 24kmta3 klime, 75m2, prvi sprat u kuci, 10cm stiropora tavan i zidovi, <150eur. Donji sprat grejan peletom od 9-10 ujutru do 21-22h uvece. Utroseno oko 1t peleta (greje se i voda u bojleru). Evo nasao stari post od Qiza. Pa i ja da grejem donji sprat peletom nabijem ujutru temp a cela kuca izolovana. I meni bi klime tako malo trosile. Lako je napisati samo potrosnju a ne das sve detalje
A koliko ti ode peleta dole?Objekat je opisan XY puta kao i ostalo, to što ste juče došli, šta da radimo. Ne mogu vam pisati svaki put, a i volim da vidim koliko ste maštoviti. Ali realno, slaba ekipa se okupila. 😄
Kako ti se isplati grijanje na struju, ako svaki mjesec dajes malo manje od 200€ za nju. Dva domacinstva 1 borilo?Ja rokam 20+ hiljada struje mesecno, a to kad prijavim manje stanje na brojilu. Znaci roka se u Srbiji ludacki. A za javnost, malo trosimo i skromno zivimo.
Mnogo je to... Obicno ljudi greju sa jednu Micu 100m2 i to ispod 150kwh a ti imas dve...Moje dve srk35zs-wf potrosile u novembru 213kw 80-90 m2 dva zida izolovana dva ne, kuća.
Sve zavisi kako i kome se isplati...@Milos977 Kako ti se isplati grijanje na struju, ako svaki mjesec dajes malo manje od 200€ za nju.
Pa zato druze sto imam vox 18-cu,vecinom mi radi na 800-900w eto zato je laz🤣@Milos977 Sto laz za Vox. Ja imam Aux J-smart, kad su temperature napolju grije sa 450W-500W, 55 kvadrata. Imas nekoliko postova unazad okaceno, naravno temperature kod mene od 7-10°.
Kod grijanja glavnu ulogu ima izolacija, bez obzira koje je. Moji da imaju izolovan plafon,potrosnja bi bila mimimum 30% manja, sto se i radi iduce godine.
Kako ti se isplati grijanje na struju, ako svaki mjesec dajes malo manje od 200€ za nju. Dva domacinstva 1 borilo?
Probaj da ih iskljucujes nocu i danju pali na po dva sata,izadjes lagano ispod 100kw🤣Moje dve srk35zs-wf potrosile u novembru 213kw 80-90 m2 dva zida izolovana dva ne, kuća. Plafon i pod (ispod suturen) neizolovani. Kad podložim parno grejanje, zamislite klime ništa ne troše. Ajd i ja malo da lažem.
Ali ti druze nemas izolaciju... A on ima verovatno 30cm + 1m vune na tavan o tome se radi...Pa zato druze sto imam vox 18-cu,vecinom mi radi na 800-900w eto zato je laz🤣
Pa ne mozemo da budemo mastovitiji od tebe sigurno🤣🤣🤣Objekat je opisan XY puta kao i ostalo, to što ste juče došli, šta da radimo. Ne mogu vam pisati svaki put, a i volim da vidim koliko ste maštoviti. Ali realno, slaba ekipa se okupila. 😄
I potrosenih 10tona peleta u prizemlju😂😂😂Ali ti druze nemas izolaciju... A on ima verovatno 30cm + 1m vune na tavan o tome se radi...
Sam si našao post gde sam rekao kako je bilo za prošlu sezonu.A koliko ti ode peleta dole?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari