Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Oh ne, opet idemo iz početka:
Dobro obavešteni izvori, koji žele da ostanu anonimni, kažu da Yettel (opet) ima novog vendora za TV aplikaciju. Kažu, kreće od proleća...
Pozdrav
Šta sad kreće od proleća?

Lele boške... Pa neće valjda?

Taman se ova aplikacija dovela u red, 90% vremena radi kako treba, ima 90% potrebnih stvari i sad sve ispočetka???

Ima da bude kao sa novom bankarskom aplikacijom... Da poludi čovek.

Da li je još nekom raspad slike na Areni 2, utakmica ZADAR - BORAC?

Pozdrav. Yettel tv aplikacija mi se uopšte ne pojavljuje na Play store. Kada pretražujem izbaci za Bugarsku i Madjarsku i to je to. U pitanju je Tesla android tv, i trenutno je android 10. Vidim na sajtu da je podržana marka tv-a, i da je minimalno Android 9. Da li neko zna šta je problem?

Yettel aplikacija za Vidaa sistem, znači i Hisense TV, tek 2Q 2025, takvu inf dobio od Vidaa predstavnika
Moj komentar, sporo, već je trebalo

Kako je odrađeno povezivanje tv na optici? Npr kod SBB imam na ulazu u stan (osiguračka kutija) jedan uređaj koji je povezan na spoljni optički kabl. Taj uteđaj daje wifi u celom stanu, povezan je na switch koji daje žičani internet u svaku prostoriju, povezsn je koaksijalnim kablom na razdelnik koji vodi signal do svake prostorije u stanu. Imam 2 TV, jedan je povezan na EON uređaj {unazad 7 dana), a u drugoj sobi imam onaj stari STB, koji nema 7 dana unazad.

Kako je to odrađeno kod Yettel-a?

Kako je odrađeno povezivanje tv na optici? Npr kod SBB imam na ulazu u stan (osiguračka kutija) jedan uređaj koji je povezan na spoljni optički kabl. Taj uteđaj daje wifi u celom stanu, povezan je na switch koji daje žičani internet u svaku prostoriju, povezsn je koaksijalnim kablom na razdelnik koji vodi signal do svake prostorije u stanu. Imam 2 TV, jedan je povezan na EON uređaj {unazad 7 dana), a u drugoj sobi imam onaj stari STB, koji nema 7 dana unazad.

Kako je to odrađeno kod Yettel-a?
Tv isključivo radi preko interneta i nikako drugačije

Zbog cega Yettel box nije verifikovan za Netflix, stvarno je za neverovati, Yettel treba to da sredi, mogu Mazon, Apple +, Disney , nema logike

Zbog cega Yettel box nije verifikovan za Netflix, stvarno je za neverovati, Yettel treba to da sredi, mogu Mazon, Apple +, Disney , nema logike
A što bi bio sertifikovan samo zbog netfliksa i ništa više... To što je netflix gladan para to je posebna priča.
Znači ima samo jedan centralni uređaj koji daje internet, i onda moraš da imaš TV koji može da instalira njihovu aplikaciju? Ako TV to ne podržava (nije smart), mora novi TV?
Dobijes android box uređaj

A što bi bio sertifikovan samo zbog netfliksa i ništa više... To što je netflix gladan para to je posebna priča.

Znači ako sam te lepo razumeo, za stan sa 2 TV, moram da dobijem jedan glavni uređaj za internet (wifi i wired) I 2 android box uređaja za 2 TV? Pri čemu se android box uređaji povezuju sa glavnim uređajem putem LAN mreže, a sa TV putem HDMI?

Znači ako sam te lepo razumeo, za stan sa 2 TV, moram da dobijem jedan glavni uređaj za internet (wifi i wired) I 2 android box uređaja za 2 TV? Pri čemu se android box uređaji povezuju sa glavnim uređajem putem LAN mreže, a sa TV putem HDMI?
U startu te sleduje ruter za internet i 1 box za tv. Možeš da tražiš i 2. box za 350 dinara ili ako tvoj tv podržava Yettel TV app možeš da zaobiðeš drugi box. Box se na internet povezuje preko WiFi-a ili Lan-a (možeš sam da biraš), a na TV HDMI kablom.

U startu te sleduje ruter za internet i 1 box za tv. Možeš da tražiš i 2. box za 350 dinara ili ako tvoj tv podržava Yettel TV app možeš da zaobiðeš drugi box. Box se na internet povezuje preko WiFi-a ili Lan-a (možeš sam da biraš), a na TV HDMI kablom.
24x350=8.400. Pretpostavljam da za taj novac mogu da kupim svoj box i onda da instaliram yettel aplikaciju?

U paketu L idu dva uređaja

To je kao kupis luxizan auto, ali ide na mešavinu, znači još jedan box ili smart TV, to rade izgleda svi MTS, SBB i Yettel, ili brinu što bi Netflix bio najgledaniji, kad A1 raširi mrežu, biće i Netlix

Pa
To je kao kupis luxizan auto, ali ide na mešavinu, znači još jedan box ili smart TV, to rade izgleda svi MTS, SBB i Yettel, ili brinu što bi Netflix bio najgledaniji, kad A1 raširi mrežu, biće i Netlix
Nisu blesavi da plaćaju netflix

Kažeš da si do sad imao EON. Ni on nije sertifikovan za nerflix, pa zašto bi bio ovaj yettel-ov box

Kažeš da si do sad imao EON. Ni on nije sertifikovan za nerflix, pa zašto bi bio ovaj yettel-ov box
Ma bezobrazni iz netflix-a, hoce i narod da im plaća i proizviđači uređaja, e pa neće da može. Kako ostale platforme normalno, samo netflix izvodi.

Šta jel to netflix traži da im proizvođači plate? Ja sam mislio (pošto svi televizori bez obzira na marki i OS i svi legalni boxovi na slobodnom tržištu imaju) da je više pitanje neke legalnosti i stabilnosti rada.
A ovi boxevi što što daju operateri služe prvenstveno za gledanje njihovih usluga, mislio sam da je zbog toga

Šta jel to netflix traži da im proizvođači plate? Ja sam mislio (pošto svi televizori bez obzira na marki i OS i svi legalni boxovi na slobodnom tržištu imaju) da je više pitanje neke legalnosti i stabilnosti rada.
A ovi boxevi što što daju operateri služe prvenstveno za gledanje njihovih usluga, mislio sam da je zbog toga
Jok, isključivo netflix odobrava na kojim uređajima od tv, pa do box uređaja će biti moguće instaliranje njihove aplikacije

Vidim na Google play postoje aplikacije Yettel TV i Hyper Yettel TV, sta je razlika ?

Da pitam kako se dobija lista kanala sa leve strane kafa se gleda neki program? Jel to moze?

Jel ima neka aplikacija Yetell Tv-a da radi na firesticku? Koju god skinem ne dozvoljava mi da se logujem.
Ako neko ima, bio bih zahvalan za link.

Mozda je zabagovalo probaj restart :)

Nazad
Vrh Dno