nekako je iris ok.... samo mi smeta jer kad prebacis na bilo koji program slika je zamrznuta par sekundi pa krene da ideOvaj novi Move interfejs je u stvari preslikani Iris.
U Bosni je već krenuo:
![]()
Najava: Nova verzija MOVE TV aplikacije za smart set top box uređaje | Servisne informacije | Supernova
Obavještavamo korisnike da je za četvrtak 7. novembra planiran update tj. puštanje nove verzije MOVE TV aplikacije za smart set top box uređaje (STB).www.supernovabih.ba
Ja sam vec dobio neki update sa ovim logom prilikom pokretanja move uredjaja, sa ovim sto se vidi na tom sajtu.Pa ima ga i u Srbiji preko Yuneta, tako da ako nekog zanima kako izgleda nek nabavi od nekog Yunet korisnika, kod nas je neko na forumu rekao da ce valjda u februaru da bude.
Inace ima i sajt https://move.tv, medjutim jos nije krenuo sa radom... Stvarno ne znam sa cime se ceka kod nas, pretpostavljam da prebace sve SN korisnike u MTS bazu i onda odjednom da prebace sve.
Pa ne znam... meni je MOVE BOX spakovanJa sam vec dobio neki update sa ovim logom prilikom pokretanja move uredjaja, sa ovim sto se vidi na tom sajtu.
Bas sam gledao pre neki dan, upalio tv nakon jedno dva meseca i vidim da je sve drugacije u odnosu na staro, u osnovnim info stoji da je neka verzija sa kraja novembra (tipa 26. ili 28.) je l’ to - to onda?![]()
Nadam se da će bar biti prostupačan u odnosu na supernovaottPa ima ga i u Srbiji preko Yuneta, tako da ako nekog zanima kako izgleda nek nabavi od nekog Yunet korisnika, kod nas je neko na forumu rekao da ce valjda u februaru da bude.
Inace ima i sajt https://move.tv, medjutim jos nije krenuo sa radom... Stvarno ne znam sa cime se ceka kod nas, pretpostavljam da prebace sve SN korisnike u MTS bazu i onda odjednom da prebace sve.
Svašta. Nekima poslali updejt nekima nisu. Ne znaju gde su krenuli ni gde su stali.Evo slika, zaboravih sinoc da posaljem![]()
je l postoji neka mogucnost ako move n go gledamo u inostranstvu, konkretno u spaniji, da racun bude uvecan ?Prethodne godine diskusije: *Supernova - kablovski distributer
Uvećan račun za mobilne podatke? Naravno, to se podrazumeva, u romingu si. Ako se odnosi na uvećanje za kablovsku i kućni internet, onda ne.je l postoji neka mogucnost ako move n go gledamo u inostranstvu, konkretno u spaniji, da racun bude uvecan ?
ne za mobilne podatke, imao sam net u romingu, a gledao sam na wifi mrezi. pitam za uvecan internet, otkud znam kakvi su lopovi a morao sam da gledam zvezda milanUvećan račun za mobilne podatke? Naravno, to se podrazumeva, u romingu si. Ako se odnosi na uvećanje za kablovsku i kućni internet, onda ne.
vecina kanala je radiloNema uvećanja računa ali veliku većinu kanala ne možete gledati na španskom internetu, potreban je VPN koji podržava Srbiju.
Ma jasno, ljudi svašta pitaju na forumu, nekima mora i da se crta.otkud znam kakvi su lopovi a morao sam da gledam zvezda milan
To je najbitnije, da preko nisi imao problema sa radom kanala.vecina kanala je radilo
Sporo kao na Irisu🤣Ne vidim nikakvo poboljšanje na novoj aplikaciji, čak gori interfejs…
30 dana je otkazni rok, bilo pod UO ili van (Član 129 ZEK stav 4).Da li je ovo praksa ili samo hoce da produze period na 30 dana?
Hvala na odgovoru. 🍻30 dana je otkazni rok, bilo pod UO ili van (Član 129 ZEK stav 4).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari