Šta je novo?

Supernova (2024)

Eh da su normalna firma pa da su im cene negde duplo manje al da nema sponzorisanja i partijskih uposlenika.
Onda bi imali i profit a ne gubitas
Za ceo mts vredi

Kad se podnosi zahtev za raskid, mora li da se ide u poslovicu i može li se podneti dan ranije, tj. ako ugovor ističe 21.1, da se podnese 20.12.?

Ne mislim zbog ovog povećanja cene, to sam već slao na mejl, ali ne znam da li je moguće na isti način za ovo kad ističe UO za mesec dana. Kod SBB-a znam da mora u poslovnici, pa da proverim mora li i kod mts-a, pošto je najbliža poslovnica na 20+ km, pa da ne idem džabe ako može preko mejla.

moze naravno

Pa ima ga i u Srbiji preko Yuneta, tako da ako nekog zanima kako izgleda nek nabavi od nekog Yunet korisnika :D, kod nas je neko na forumu rekao da ce valjda u februaru da bude.
Inace ima i sajt https://move.tv, medjutim jos nije krenuo sa radom... Stvarno ne znam sa cime se ceka kod nas, pretpostavljam da prebace sve SN korisnike u MTS bazu i onda odjednom da prebace sve.

Ovaj novi Move interfejs je u stvari preslikani Iris.
U Bosni je već krenuo:
nekako je iris ok.... samo mi smeta jer kad prebacis na bilo koji program slika je zamrznuta par sekundi pa krene da ide :p

Pa ima ga i u Srbiji preko Yuneta, tako da ako nekog zanima kako izgleda nek nabavi od nekog Yunet korisnika :D, kod nas je neko na forumu rekao da ce valjda u februaru da bude.
Inace ima i sajt https://move.tv, medjutim jos nije krenuo sa radom... Stvarno ne znam sa cime se ceka kod nas, pretpostavljam da prebace sve SN korisnike u MTS bazu i onda odjednom da prebace sve.
Ja sam vec dobio neki update sa ovim logom prilikom pokretanja move uredjaja, sa ovim sto se vidi na tom sajtu.
Bas sam gledao pre neki dan, upalio tv nakon jedno dva meseca i vidim da je sve drugacije u odnosu na staro, u osnovnim info stoji da je neka verzija sa kraja novembra (tipa 26. ili 28.) je l’ to - to onda? :D

Pusti nam neki skreenshot.

Ja sam vec dobio neki update sa ovim logom prilikom pokretanja move uredjaja, sa ovim sto se vidi na tom sajtu.
Bas sam gledao pre neki dan, upalio tv nakon jedno dva meseca i vidim da je sve drugacije u odnosu na staro, u osnovnim info stoji da je neka verzija sa kraja novembra (tipa 26. ili 28.) je l’ to - to onda? :D
Pa ne znam... meni je MOVE BOX spakovan :ROFLMAO: od kada sam kupio smart tv jer ostalim ukucanima "nije potrebno gledanje unazad", ali ako skroz drugacije interfejs izgleda verovatno je to to

Aj poslacu koju sliku veceras kad budem kuci :D
Ma ne treba ni meni nego stoji cisto onako za ukras na polici 🤣

Koliko se secam - to je to onda, imam tu verziju i isti mi je takav interfejs.
Samo nemam taj move uredjaj nego neki drugi (belim slovima pise move), letos ga dobio kad sam uvodio na drugoj adresi i samim tim nemam mogucnost za logovanje na gugl nalog i na taj “glavni meni” prikazan u videu :)

Nadam se da će bar biti prostupačan u odnosu na supernovaott

Da... Plejer direktno na sajtu im je katastrofa, koči, baguje pogotovo kad se vraća unazad, valjda bude bolje na tom novom MOVE.

Evo slika, zaboravih sinoc da posaljem :)

Prilozi

• IMG_3693.jpeg
    IMG_3693.jpeg
    173.4 KB · Pregleda: 171
  • IMG_3694.jpeg
    IMG_3694.jpeg
    271.5 KB · Pregleda: 125
  • IMG_3695.jpeg
    IMG_3695.jpeg
    382.3 KB · Pregleda: 166
je l postoji neka mogucnost ako move n go gledamo u inostranstvu, konkretno u spaniji, da racun bude uvecan ?
Uvećan račun za mobilne podatke? Naravno, to se podrazumeva, u romingu si. Ako se odnosi na uvećanje za kablovsku i kućni internet, onda ne.

Nema uvećanja računa ali veliku većinu kanala ne možete gledati na španskom internetu, potreban je VPN koji podržava Srbiju.

Uvećan račun za mobilne podatke? Naravno, to se podrazumeva, u romingu si. Ako se odnosi na uvećanje za kablovsku i kućni internet, onda ne.
ne za mobilne podatke, imao sam net u romingu, a gledao sam na wifi mrezi. pitam za uvecan internet, otkud znam kakvi su lopovi a morao sam da gledam zvezda milan
Nema uvećanja računa ali veliku većinu kanala ne možete gledati na španskom internetu, potreban je VPN koji podržava Srbiju.
vecina kanala je radilo

6 decembra poslat mejl . 10-og dobio odgovor da ce me neko pozvati . Do danas niko me ne zove niti odgovor na mejl . Poslao sam mejl da mi kazu koliko mi je uvecanje racuna i da se neslazem sa istim . Ovo je smejuruja sta se dogadja :p

Izgleda mora da se podnosi zahtev za raskid.
U tom slučaju će sigurno nazvati.

Pre par dana zvao korisnicki i oni kazu zvace neko, zvali i ponudili da cena ostane ista
U junu istice ugovor pa videcemo . kod mene nema sta drugo bakar ili Supernova

Prilozi

• Screenshot_20241213_152522_Messages.jpg
    Screenshot_20241213_152522_Messages.jpg
    105.3 KB · Pregleda: 121
Ja sam dobio odgovor od Supernove na moj zahtev za raskid ugovora usled promene uslova.

Raskid se realizuje 30 dana nakon podnošenja zahteva, a korisničku opremu možete vratiti u poslovnicu, sedam dana nakon realizacije raskida.

Ovaj deo nigde u ugovoru nisam nasao. Da li je ovo praksa ili samo hoce da produze period na 30 dana?

Iris je sporiji u odnosu na Move Smart, tu nema zbora.

Nazad
Vrh Dno