Stigao LG65 B4. Zena i deca se zale na oci, deci krvave oci nakon dva sata gledanja YouTube-a, a ukljucio sam eye protection mode i smanjio kontrast. Da li je to normalno i da li je ko drugi imao slican problem?
Koja su ti podesavanja?Meni je isto smetalo u startu na oledu, baš tom modelu, previše kontrasta i boje na svim profilima, sve sam profile smanjio upola barem, samo mi se razlikuje brightness i toplina slike na profilima i super je, ali svakako mi je trebao jedan period privikavanja.
Ja uzeo pre neki dan, super radi, mada je original precizniji za kursor, kopija vise leluja po ekranu, mada je savrseno upotrebljiva.jel ste uzimali one kopije magic daljinca na aliju? naleteo mi neki za manje od soma dinara, fizički identičan, ne znam samo kako će da se ponaša.
par dugmića mora da stisnem kao konj da bi ostvarili kontakt, otvorio, čistio, ne pomaže.
Zavisi od moda do moda, na svima je Color Depth na 40-50% max, Contrast na 50-70%, dinamički kontrasti pogašeni a Peak Bringhtness na Standard modu ugašen dok je na HDR i DV modovima na low/medium. Ali svakako je trebalo neko vreme privikavanja, na Oledu Bluray filmovi u HDR-u izgledaju brutalno, posle ovoga teško bilo šta drugoKoja su ti podesavanja?
Uzgred, da li je Kodi jedina opcija za SMB i DLNA? Nesto nije bas najstabilniji.
Naručih na aliju za 650 dinara. Fine recenzije, ne očekujem bog-zna-šta, samo da mogu normalno da stisnem sve dugmiće i zadovoljan samJa uzeo pre neki dan, super radi, mada je original precizniji za kursor, kopija vise leluja po ekranu, mada je savrseno upotrebljiva.
Win DLNA radi, ponekad zvuk nije podržan. Zvuka ima. Verovatno je u pitanju 5.1... Ima i neki LG smart share ili tako nešto što nisam probao, mislim da je isto ili slično. Stremio nisam probao u lokalu ali ima opciju.Koja su ti podesavanja?
Uzgred, da li je Kodi jedina opcija za SMB i DLNA? Nesto nije bas najstabilniji.
Koja su ti podesavanja?
za SDR sadrzaj ne treba koristiti, nego na OFF stavitit jer kvari sliku. Za HDR je na high, jer tu vec postoji informacija koji deo slike treba da ima peak brightness.Koja je poenta peak brightness na low/medium?
Upravo tako samo što je kod njega i na HDR low/medium. Nema potrebe onda juriti kvalitetnije panele kada rokneš najbolji feature na low. Na SDR pojačati običan brightness i podesiti contrast mada je meni i na SDR peak brightness na low.za SDR sadrzaj ne treba koristiti, nego na OFF stavitit jer kvari sliku. Za HDR je na high, jer tu vec postoji informacija koji deo slike treba da ima peak brightness.
Često mi bude prejak kontrast kada je peak na high, i previše odskaču svetli delovi kada se odvrne, zato mi je na low/medium u zavisnosti od sadržaja dok je na "non HDR" sadržaju uvek na off.Koja je poenta peak brightness na low/medium?
Hmm ,bas čudno.To ne bi smjelo nikako, relativno su im ok wifi adapteri. Isto imam c1, wifiem vadi 320-350 Mbps, a i webos radi skroz fluidno. Jedino što bi ti mogao savjetovati je hard reset, iskljuci ga fizički iz struje na 10 15 min , ponovo uključi i probaj, ako ne pomogne ,eventualno još reset na tvorničke, ako je tv hardverski ispravan trebalo bi riješit probleme .Pozdrav, interesuje me da li neko od vas ima sledeće probleme na c1 modelu. Očajna brzina interneta(20ak mbps) i žičano i bežično(uzeo sam čak i lan adapter ali ni to ne radi i zamenio sam ruter ali ni to nije donelo rezultate).Drugi problem se tiče samog OSa koji radi užasno sporo uz dosta seckanja.Da li neko zna kako se rešiti nekog probema?Hvala
Niko nema ovaj model?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari