Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lio i Bred su Holivucki A-listers već četvrt veka; Hju nikada nije bio ni blizu toj kategoriji.

Najveću pažnju je privukao kad je uhvaćen u kolima s onom crnkinjom ravom, pa ga Liz Harli šutnula. 🤣

Ima ovde .... operisanih od kriterijuma na forumu, tako da to ne treba da te cudi.

Moja pretpostavka na osnovu prvog trailera:
1734169261247.png

I utisak nakon gledanja filma:
1734169357031.png

Надам се да ћете уживати, као и ја

Ko me terao da klikcem, taman zaboravio neke...
Inace slazem se sa listom osim sto Alien mozda i nije trebao toliko visoko na listi da zavrsi jer ovi prethodni deluju losije - ali kapiram uzeci u obzir na ime fransize i da je ispao copy-paste prethodnih delova.

Meni Alien Romulus odličan ali to ne znači da mora da i drugima bude.

U istu kotaricu bih ga smestio i sa Planetom Majmuna - "nit' smrdi nit' mirise", genericni film cisto da se smlati lova....
Rekao bih da su Ghost Busters i Rebel Moon losiji naslov, ovaj potonji sigurno u top 3 ako ne i "pobednik", kao i onaj sci-fi sa J-Lo...

Meni su Venom: Last Dance i Red One najgori filmovi koje sam gledao ove godine.

Žestoka je konkurencija ali recimo Borderlands, Argylle i Megalopolis.
Ovaj poslednji na prvom mestu, imao sam očekivanja da će barem biti nešto a ono u suštini samo Kopolina staračka buncanja o tome kako će napraviti remek delo svoje karijere a naravno uspeo je u suprotnom. Inače, uložio je 120-140 milliona svojeg keša.

Mogu reći da sam stvarno blagosloven činjenicom da sam osim Rebel Moon uspeo da izbegnem sve ostale filmove tako da su ti filmski promašaji uspeli i mene da zaobiđu.

Kopola uložio 120 miliona, a flm je ukupno zaradio 11.534.167 dolara. 😂

No, ne brinem za Frencisa, pošto je samo od prodaje vinarije 2021. uknjižio oko 500 miliona. 😉

Ali glupi Joker 2 koji je zaradio skoro koliko jos gluplji Terrifier, koji je sprdnja film jednog lika :ROFLMAO:
No bice jos gore i nadajmo se nekom Gladiator/Alien/Predator mjuziklu...

Kako se "hronološki" gleda ovaj Kloverfild trio?
Pogledah ovaj iz 2016. sa Gudmanom a znam da ima još dva (zasad) - 2008. i 2018.
Je li 3-2-1 ili 3-1-2 bolje, tako mi nekako deluje? Kad već nema normalan red onda preferiram 2-3-1 (MJ 23 is no1 :)).

Samo pravi iz 2008 se gleda. Taj film je bilo ludilo gledati u bioskopu

Филм уопште није толико лош, глумачка екипа је добра, снимљено је доста добро. Оно што га је унаказило је наравно мјузикл, уопште не лежи овом типу филма. Да су само оставили обичну затворску драму/трилер био би одличан, овако просек. Не кајем се што сам гледао јер је имало добрих ствари да се види.
5/10.

Kako se "hronološki" gleda ovaj Kloverfild trio?
Pogledah ovaj iz 2016. sa Gudmanom a znam da ima još dva (zasad) - 2008. i 2018.
Je li 3-2-1 ili 3-1-2 bolje, tako mi nekako deluje? Kad već nema normalan red onda preferiram 2-3-1 (MJ 23 is no1 :)).
Imas ovde da ti ja sad ne rezimiram https://collider.com/cloverfield-movies-in-order-chronologically-and-by-release-date/

Inace Uriel je napisao da je najbolji iz 2008. Meni comfy yet klasutrofobican iz 2016. sa John Goodmanom. Njegova najbolja gluma.

Heretic:
ne dopada mi se ideja filma... džaba i dobre glume, i dobre atmosfere. Nije ni horor. Nije ništa...

Jaksa, nema sanse da budes mod na ovoj temi, recimo do tvoje smrti,
onda bi se izjednacio sa politicarima koji ne daju fotelju do smrti.. 😅
Heretic je dobar prvih 90% filma.. a posle toga, auuuhhh
los i predvidljiv horor.
Ali sve pre toga jeste u vezi preispitivanja samog sebe i svojih uveravanja,
film je sa te strane u sustini ok.
Niko od nas ovde nije rodjen ni pod srecnom zvezdom, ni pod zlatnom kasikom.
Niti postoje dokazi da ima nesto posle zivota, osim naravno crvi

Poslednja izmena:
Heretic (2024) - razvuceno, mracno, sve u svemu slabasno. Mogao je da traje pola sata manje i da bude bolji, ali opet bi jedva bio prosecan. Ovako 4/10, moze slobodno da se preskoci.

MIslim da sam jedini na svetu koji istinski mrzi taj film. Onog naduvanog "Baticu" sam toliko na silu gledao da mi se cini da bih lakse progurao kamen u bubregu.
Mislim da si presao u tamnu stranu zivota, jer kome jos dude moze da smeta onakav kakav je u filmu... niti ikoga ugrozava, niti ikoga 5% ljubi..
Izvini marko, ali mislim da prolazis kroz mracno doba svog zivota i da ti svaki q smeta.
Nije problem u drugima, problem je u nama.
A mislim i da si dovoljno inteligentan, i da si shvatio zasto sam ovako blatantan/direktan bio u ovom replyu.

Poslednja izmena:
Od Blood Simple i Raising Arisona, pa sve do True Grit, ta braća nemaju loš film.

Neki su bolji, neki ne baš sjajni, ali i dalje veoma dobri, a nekoliko poput Lebowski, genijalni. 😉

Srkiller - ništa te ne razumem

Od svih tema u klabingu, ova je i najslobodnija.
Da sada neko napise recept za vojnicki pasulj, i nabroji sve sastojke, i vreme kuvanja...
i usput pomene da je, dok je pasulj spremao, gledao neki film sa Van Damom... nikakav problem ne bi bio.
Nije do pasulja, do ljudi je...

Nije tajna, treba ti:
sareni pasulj, crni luk, susena leskovacka paprika, mlevena paprika, biber, so, ako ima suvog mesa, lovorov list, 3 dzeki chena belog luka u komadu, brasno, ulje za zaprsku, i ljubavi.

Ontopic:
Poceo sam da repriziram Mission Impossible filmove, ali sam krenuo od Fallouta...
Kao pasulj, hrana za dusu!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno