dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Stizu mi mejlovi ,viberi od Stedionice cekam SMSovi
Operativno spajanje podrazumeva promenu 360 računa u 200.Bas me interesuje oce li moci da se vide oba racuna kroz app kad prodje integracija
Zato i prokomentarisah dal ce se videti oba racuna kroz mobi bps app ili ce morati da se koriste 2 naloga sto mi takodje nije nikakav problemOperativno spajanje podrazumeva promenu 360 računa u 200.
Takva je praksa bila, automatski reizdaju karticu ako se ne otkaže podnošenjem zahteva.Ističe mi VISA debitna sad u januaru, kako beše naprave novu pre isteka pa zovu da pokupim?
U vezi nove Unionpay Dine od ranije...
Njima nije bitno, ali korisnicima naravno da jeste.Što bi pokušavali da sačuvaju broj računa, njima to nije bitno a realno ni većini korisnika.
Stiglo je i meni genericke brojeve su generisali.Inace uporedio sam racun sa studenskog racuna i nije isti tako da su otvorili bukvalno poseban racun i ako sam mislio da ce spoje.Videcu jel ce se videti oba kroz app kad zavrsi se integracijaDobio sam mejl obaveštenja o promeni broja računa. Nisu ni pokušali da mi sačuvaju broj telefona u računu, potpuno neki generički broj koji počinje sa 200-70700000. Bzvz.
Nema šanse da je tako, broj ljudi koji love ili plaćaju lep broj za mobilni je zanemarljiv procenat populacije. Važi utoliko više za broj računa u banci.Njima nije bitno, ali korisnicima naravno da jeste.
Poslali su obaveštenje na mail sa svim detaljima i novim brojem računa.
Nisu tu samo poslodavci, ima i drugih slučajeva.. Meni se konkretno ne sviđa ceo postupak kako je odrađen... Trebali su pustiti neko vreme u opticaj oba broja računa pa eventualne uplate sa 360 automatski prebacivati na 200. O mogućim problemima sa aplikacijom tog dana 18.2 i u toku sledećih dana ne bih.. Odabran datum verovatno zbog praznika i neradnih dana pa je za svaki slučaj dobro imati kod sebe tada i neki keš, posebno u inostranstvu. (naravno, rezervni račun u drugoj banci sa nekim novcem na njemu se podrazumeva).Meni je bilo zgodno da mi broj računa bude broj telefona zbog lakog pamćenja.
Ako već moram da menjam broj računa kod poslodavaca i na još nekim mestima, iskreno se razmišljam da onda prebacim primanja u drugu banku. Da ne kažem da me "integracija" plaši.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari