Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Bas neverujem da se to toliko cesto desava ako i uopste, nego lik samo nece da koristi svoj kes, ne zanima ga.

Ja licno nikad nista nisam kupio od njega jer mi se bukv nikad nije javljao na telefon kad mi nesto trebalo.
O kome liku se radi na KP? Daj preporuku za pouzdanu kupovinu.

Mene jeste jednom pre par godina, ali mu nisam platila unapred, i nisam mu ostavila negativnu ocenu. Poručila sam neku igru koja je trebalo da bude poklon drugu za rođendan, i za koju je rekao da ima na stanju i da će poslati. Prošlo par dana, a paket nije stigao. Kad sam pozvala da vidim šta se dešava, kaže prodao drugom u međuvremenu. Nije se ni udostojio da javi. Od tada nisam ništa više kupovala kod njega. Ali prethodna kupovina PS4 konzole je prošla ok.

Bas neverujem da se to toliko cesto desava ako i uopste, nego lik samo nece da koristi svoj kes, ne zanima ga.

Nije to samo kod njega, i kod ostalih većih igrača je uplata pa slanje, pogledaj telefone isto tako. Igraju se ljudi i naručuju, klinci prave KP naloge, sami sebe ocenjuju, misliš ok nalog al ispala. Klincima to fora i da zovu da te zezaju telefonom pred drugarima.

Zna li neko šta se dešava sa PS5 (Slim) i Mađarskom? Niko od naših prodavac na KP (koji uvoze odande) nema na stanju već neko vreme i svi kažu da opet proverim za dve nedelje.
Ima li neko proverenu informaciju (ili još bolje ako prodaje iz HU na ovaj način) kada će PS5 biti opet dostupan kod naših KP prodavaca? Ili ako znate da neko ima trenutno Digital Slim?
Ne znam da li uopšte i da čekam, mogu tako mesecima da mi ponavljaju "proveri opet za 2 nedelje".

Pored toliko oglasa mislio sam da ću moći da biram, kad ono nigde ništa :confused:

Poslednja izmena:
Brate prvo katolicki bozic, pa ng, pa pravoslavni bozic, ne rade ljudi masovno, mora da dodje do nekog cekanja....

Da li je neko pazario sa VirtualShop. Vidim imaju neke povoljne cene. Nisam ranije video ovu prodavnicu. Screenshot 2025-02-09 at 16.41.47.png

^
Već dugo postoje, ja sam kupio dve konzole kod njih. Prvu još pre dosta godina XB360.

Kupi konzolu kod Istvana sa kp,virtualshop daje samo 1 god garanciju,plus ako se pokvari u garanciji cekas na popravku,dok istvan sa kp ti odmah salje drugu novu konzolu i daje 2 god garancije.

Nije mi jasno kako salje novu ako se stara pokvari? sta on radi sa starom? reklamira je u madjarskoj, ovi je poprave i vrate mu... i sta onda? Nekako mi to nema logike...

salje novu konzolu/kontroler kad proveri da zaista ima neki problem, a staro salje na reklamaciju da ne bi kupac cekao nedeljama dok se to resava

a sta ako servis odbije reklamaciju (tipa konzola upala u bazen) ili popravi konzolu i vrati popravljenu konzolu istvanu? znaci on je kupio i posalo novu konzolu kupcu a dobija nazad pokvarenu ili popravljanu?
mislim, sta ce on raditi sa popravljanom ili pokvarenom konzolom (u minusu je)?
Vidim da svi hvale coveka, i postujem maksimalno, ovo cisto pokusavam za sebe da razjasnim "biznis model" :)

To je njegov problem i njegov potencijalni minus, ti si dobio novu konzolu/dzojstik :)
Verujem da oni pregledaju sta si im poslao pa nakon toga ako nema fizickih ostecenja tebi posalju drugu.

Samo PS5 i to za 599e, neka, hvala.

Kako misliš samo ps5, pa šta drugo? i odakle ti ta cena?
Bundle je 53k neko vreme, pa ide na 60k.

EDIT:

Verovatno misliš na disk verziju, jasno.

PS5 Pro dolazi sa preinstaliranim Astro Bot-om, tako da ono..

Edit: Pobrkao sam sa Astro’s Playroom....

Poslednja izmena:
Pozdrav, dobri ljudi. Videh i ja juče cenu tog bundle sa Astro Botom, 66k je na popustu disk verzija, jedan joystick i unutra kod za Asto Bot. Da li je bolje zbog garancije ili eventualne prodaje ici na tu varijantu posto videh i kod Ištvana ima za 530 evra obican slim sa dva joysticka? (470 sa jednim) Vreme je da odlozim svoj ps4 slim pa imam problem generalno kada je kupovina u pitanju zbog neodlucnosti pa bi mi svaki savet pomogao, hvala 😊

A sto uopste gledas verziju da diskom? Kod njega je oko 400e digital

A sto uopste gledas verziju da diskom? Kod njega je oko 400e digital
Hvala, dobra ideja ali imam vec nekih 10-15 diskova sa četvorke od ranije, volim disk ali poštujem ljude koji preferiraju digitalno. Poceo sam i ja u poslednje vreme digitalne da kupujem preko PS stora, realno receno neretko su povoljnije nego fizicke verzije kod nas. Uzeo sam na svom nalogu na ps4 i PS Premium nedavno dok je bio 10k na popustu i solidna je investicija bar za mene koji imam da odigram jos nekih igara iz prethodne generacije.

Iskreno skupo mi je da idem na PS5 Pro obzirom da nema disk, gledao sam vise da uštedim i uzmem obicnu peticu pa onda nekad u budućnosti ili PS6 ili eventualno jedan solidan PC kada skupim dovoljno novca(bar 400-500 evra za GPU da ulozim).

Te sve igre koje imas na disku iz ere ps4 su ili sada besplatne ili su u nekoj pretplati. Igre uglavnom moras da kupis ponovo da bi dobio unapredjenja koja ps5 nosi, izuzetak su neke gde mozes samo da doplatis.

Verujem da bi za tih 60ak eura razlike izmedju digital i disk preko madjara pokrilo da kupis sve te igre koje imas u digitalnoj formi :D

Sto se tice PS5 Pro, ***, skuplje je dosta ali si na duze staze "mirniji". Ako je van budzeta ne moras ni da razmisljas o njemu jer uopste nije velika razlika - ovo kazem kao neko ko je prodao ps5 i uzeo ps5 pro :)

Pozdrav svima, potreban mi je savet jedan. Imam bezicne slusalice koje ne podrzava zvanicno Sony za PS5. Vrhunske su pa mi zao da ih ne koristim ili da kupujem druge samo za PS5, pa me zanima koji bluetooth adapter preporucujete da nabavim ili ako postoji neko drugo resenje na koje nisam naisao?

Poveži slušalice preko BT na televizor, pa ćeš imati zvuk preko njih i kada koristiš PS5.

Ako zakacis na televizor imaces delay i nece moci da ti radi mikrofon.

Nadji neki adapter na Aliju za par eura i to je to

Zaboravih reci da nemam BT na TVu pa je i to dodatan problem. Izgleda morace adapter.

Da li neko ima iskustva sa prodavcem na kp Procode iz Novog Sada?

Nazad
Vrh Dno