Šta je novo?

Prijava kazni koje nikada ne isticu + revizija prava na Male Oglase

Revizija.
Dovoljan mi je pristup malim oglasima za pracenje, sto se kacenja oglasa tice, ne mora

Revizija + poeni ako ih ima.
Nisam siguran.

IZ nekog razloga nemam pristup oglasima. Nisam imao nikakve kazne.

Trajni poeni

Meni i dalje nije jasno, iz kog razloga ne vidim oglase. Niti sam krsio pravila niti sam dobojao nekakve kazne poene sta god. Gde mogu da vidim te poene kazne i sl. i ako sam eventialno krsio pravila.
Mislim da bi bilo korektno ako nesto radis kako ne treba da ti to i kazu radis to i to, pa sada ako ignorises sugestije da te nekako sankcionisu.
Momsab, ok za link ali meni to i dalje nista ne govori.
Dobro ishod revizije nije bi pozitivan ako se ne vide oglasi. Je ne mislis da je ok da znamo za razloge?
Gej a mogu da vidim kaznene trejanme poene i sl. posto ja to ne vidim nigde kod sebe?

Poslednja izmena od urednika:
Ukinuta su ti prava na oglase (uglavnom) zbog prodaje visebrojnih raznih GPU u OEM pakovanjima.

Raznih ? Jedna jedina stvar koju sam ja slikao bey kutije jedna jedina je bila PNY Quadro RTX4000 Oglas. i to nije oem pakovanje.
Jesi ti siguran da su to razna OEM pakovnja. OEM pakovanja nisu nesto sto je slikano bez kutije.
Da li pise negde sta benchmark karaklterise kao Oem Pakovanje?
A ne znam zato skidas sliku sa upozorenjima i poneima koiju sam okacio. AKo si siguran neka stoji da vide koliko sam upozorenja imao i kazni, mislim sve je trasparetno
Da li postoji pravilo koje decindo obajsnjava kakvo pakovanje mora da bude? Da li postoji opis u tim priavilima, Ta i ta stvar mora da ima takkvo i takvo pakovanje.
Da li sam po proceni aministracije preprodavac? Ako jeam molim da administracija napise ovde da jesam i da ne brise post. Sto se mene tice svi clanovi foruma trba da vide iisti. Kod mene je sve transparentno i nemam razloga nista dA krijem, a verujem i da administarcija nema,

JA zelim akoi sam obelezen kao preprodavac i neko ko krisi pravila da se napoise javno ovde da to jesam i da sam prekriso to i to pravilo. Ja insisitram dac eo forum vidi da sam preprodavac ako me je tako admoinistracija okaraklterisala i ako me tako vidi zelim da to vide svi.

Ako je administarcija sigurna u sve to ne vidim rtazlog da se brise slika, gde se vide sva upozorenje sta je isteklo da li neko na snazi poeni i sl?

Ovo postaje vec ozbiljno
INsisitiram da se navede calan pravilnka koji definise sta je OEM po tom pravilu i sta sve fotografija mora da sadrzi u oglasima.
Insisitriam da ako je administracija sigurna da se bavim preprodajoim da to i napise.
Ako je pravilo da predmet mora da bude iskljucivo u kutiji onda imamo i pravni problem.
Onda se ne radi u nekomercijalnim oglsaima.
Ja buh okacio opert sliku sa mojim upozorenjma i detaljima i ocekujem od Vas da istu ne skdate.
Da li se admnistracija slaze sa ovim?
Dakle ja govorim o svom nalogu.
Dakle da se izjasni

1.Da li sam prepodavca ili nisam.
2.Koji clan definise sta je OEM a sta nije
3.Koji clan uredjuje kakva fotografdija mora da bude na oglasima, sta mora da sadrzi sve, Da mora iskljucivo da bude prisutna i fabricka kutija predmeta.
4.Format oglasa.

Mislim da nije dobro iognorisati ovo sto sam pitao.
I zelim mi administarcija odobri kacenje screenshot-a sa mojim poenima. upozorenjima i sl.
Da to ne brise kada okacim.
Ako se ne slaze da se to javno vidi neka navede i razlog zasto se ne slaze, mora da postoji osnov za to.

Ocekujem da cete mi odgovoriti na sve ovo ali ne u inbox, javno ovde da svi vide.

Član 1, stav 3
Pristup malim oglasima Benchmark foruma je privilegija, a ne pravo i može biti uskraćeno u bilo kom momentu ukoliko Benchmark tim proceni da se ne poštuju pravila od strane korisnika.
Tim je procenio i u skladu s tim doneo odluku

Ovo su opsta mesta, nemas kud. Ovo sto si napisao nema smisla. Ja sam postavio konkretna pitanja.
Procenio si sta vezano za moj nalog. Ja konkretno pitam za moj. nalog.
Da li je tim siguran u svoju procenu i sta je procena tima (sta sam ja preprodavac ili nisam preprodavac, i clan koji uredjuje sta je oem i sta nije oem)?
Ukratko samo napisi da ili ne?
Dakle evo ukratko.

1. Da li se tm slaze da sam stavljao slike OEM pakovanje? Raznih oem pakovanja
2. Da li sam ja po proceni tima preprodavac?

I molim da se jasno izjasnite o ovome i javno napisete ovde.
Ovo bezazleno vise nije koliko god se cinilo smesno ulazimo u ozbiljan pravni problem.

Trazim dozvolu da okacim sliku sa mojim nalogoma ovdejavno gde se vidi sve.

I molim da se jasno izjasnite o ovome i javno napisete ovde.
Ovo bezazleno vise nije koliko god se cinilo smesno ulazimo u ozbiljan pravni problem
Nema sta da se izjasnjavamo, nije ova tema za ubedjivanje, pravne zamke i sl.
Screenshot podataka koje samo ti vidis se smatraju privatnim, ali ako insistiras da ih okacis, necemo brisati na tvoju odgovornost.
Sto se ozbiljnog pravnog problema tice, kada odes kod advokata otvori mu Bench Uslove koriscenja i Pravilnik stranice.
Dok cita usput mu objasni da je ovo privatan IT orijentisan forum a ne komercijalna platforma tipa KP, Limundo i sl, gde korisnici ne placaju nikakvu nadoknadu za oglasavanje tj osim oglasivaca (i eventualno kupca) niko nema materijalnu korist.

Ako sutra ukinemo oglase, hoce li i to biti ozbiljan pravni problem?

izvinite na mešanju ali da li može da se pojasni ako i šta je problem sa slikama OEM pakovanja, to prvi put čujemm ?

Ja koliko sam shvatio, nije problem OEM pakovanje, nego količina OEM pakovanja...?

A vidim dam imam i Discourage sada. Prosto je neverovatno.
Ja koliko sam shvatio, nije problem OEM pakovanje, nego količina OEM pakovanja...?
Ja za karticu zvucnu jejdnu nisam imao kutiju.
Za Quadro RTX 4000 nisam imao kutiju.
To je ta kolicina. dakle dve stvariu na oglaisima koje se ja secam da su bez kutije slikane.
Moje pitanje je bilo dali je administracija sigurna da je to OEM. I da li postoji decidan opis sta je OEM po njima.
Dakle dobijam dogovor mi smo privanti forum, i mi procenimo.

Poštovani,

pisao sam privatno adminu kako bi mi odgovorio, zašto moj nalog ima problem da sporo učitava stranice? Koliko vidim imao sam opomene koje su istekle ali i dalje mi sajt radi mnogo sporo kada sam ulogovan na svoj nalog? Evo u nastavku opomene koje sam imao.

Necrobump !!!24.08.20242 24.09.2024
Sadržaj koji nema veze sa temom12.08.20242 12.09.2024
Nedozvoljen tip sadržaja (politika, piraterija i sl.)18.06.20246 N/A

Hvala na razumevanju.

Hvala administratorima, problem je otklonjen.

Poštovani,

pisao sam privatno adminu kako bi mi odgovorio, zašto moj nalog ima problem da sporo učitava stranice? Koliko vidim imao sam opomene koje su istekle ali i dalje mi sajt radi mnogo sporo kada sam ulogovan na svoj nalog? Evo u nastavku opomene koje sam imao.

Hvala na razumevanju.
Uklonio sam ti discourage. To je posledica baga koji je nedavno uklonjen.

Naravno da nisu pakovanja problem, niti su ikada bila.
Problem je komercijalne prirode, kao i uvek.
Reakcije i pravne pretnje doticnog sa "pravnim zamkama" tipa "napisite javno" dovoljno govore i suvisno je ulaziti u dublju diskusiju.

Lepo je napisano u pravilima sa kojima smo se svi slozili da su oglasi privilegija a ne pravo. Namerno je tako definisano da bi se odbranili od ovakvih situacija.
Takodje su pravila ponudjena kada se postavlja oglas gde je gore navedeno ponovljeno, sto znaci da ako postavljas oglas - slozio si se sa pravilima.

Ukidanje prava na oglase se odredjuju timski, ne pojedinacno, odnosno vise osoba donosi zajednicku odluku.

Zaboravih:
OEM pakovanje je bilo suptilno skretanje paznje doticnom na zadnji oglas koji je izbrisan, gde je koristio identicne slike sa prodatim artiklom iz maja ove godine, sto je jedan primer od vise nepravilnosti.

Poslednja izmena:
Poštovani,

Hvala na razumevanju.
Nista kada se logujes sa svojim nalogoim desava se to da imas usporeno ucitavanje sadrzaja sajta.
Naravno da nisu pakovanja problem, niti su ikada bila.
Problem je komercijalne prirode, kao i uvek.
Reakcije i pravne pretnje doticnog sa "pravnim zamkama" tipa "napisite javno" dovoljno govore i suvisno je ulaziti u dublju diskusiju.

Lepo je napisano u pravilima sa kojima smo se svi slozili da su oglasi privilegija a ne pravo. Namerno je tako definisano da bi se odbranili od ovakvih situacija.
Takodje su pravila ponudjena kada se postavlja oglas gde je gore navedeno ponovljeno, sto znaci da ako postavljas oglas - slozio si se sa pravilima.

Ukidanje prava na oglase se odredjuju timski, ne pojedinacno, odnosno vise osoba donosi zajednicku odluku.

Zaboravih:
OEM pakovanje je bilo suptilno skretanje paznje doticnom na zadnji oglas koji je izbrisan, gde je koristio identicne slike sa prodatim artiklom iz maja ove godine, sto je jedan primer od vise nepravilnosti.
Meni samo nije jasno zasto je tesko napisati. Sigurni smo u tu i tu procenu. I kako znas da se ne radi o istom predmetu? U ta dva oglasa i opet me zanima po vasem misljenju da mi objasnite na osnovu cega je to oem pakovanje. A od maja do te odluke imali ste dovoljno vremena da napisete neke poene neggativne Vi to niste uradili. Ako sam se ja slozio sa uslovima koriscenja oglasa onda ste se i Vi slozili sa odlukom o poenima i slicno. ja tih negativnih upozorenja nemam niti imam neke poene. Administaracija se slozila da okacim ovo na post, razlog zasto je ukonila kako bi me zastitila. Ja ne vidim koju su ovde podaci ugrozeni ovde samo moze da se vidi na osnovu cega je donesen zakljucak.
Pravna pretnja? Ovo je besmislica. Ja sam aludirao pravila foruma i tumacenja tih pravila.
Super je i ovo sto ste mi dodelili Discourage status, pa mi je tesko da odgovoram.
U svakom slucaju ja sam doticni koliko vidim ali imam svoj nick. I kada mi se obrtis sa doticni a ja sam clan foruma to je za mene uvreda. Ja nema ni pojma za sliku do maja meseca iskreno a radi se o ostoj kartici i ne radi se nikakvoj preprodaji. Kupio za sebe nije mi potrbna i to je to. Ali ajde i to je OK neka bude ali razlog vise stavri koje su OEM to je besmislica.

Koliko je tebi dosadno u zivotu, pa se svadjas ovde. Kad je odjavis sa naloga mozes sve da vidis i da kupis ako zelis.

Koliko je tebi dosadno u zivotu, pa se svadjas ovde. Kad je odjavis sa naloga mozes sve da vidis i da kupis ako zelis.
Meni nije dosadno to je prvo a drugio sto bih se svadjao zbig gluposti, a drugo ne treba mi oglasavanje ovde ali mislim da je ok da mogu da vidim oglase i da komuniciram sa prodavcem. Sto se mene tice aposlutno mi nije potrebno da se oglasavam.
On hoće da proda, ne da čita ili kupuje.
Ma jok, ne treba mi prodaja, sam da mogu da kupoim nesto kada mi zatreba nesto.

Sve to mozes i sad, osim ako neko od clanova ne stavi broj tel. A za ostalo znas najbolje sta da radis.

Sve to mozes i sad, osim ako neko od clanova ne stavi broj tel. A za ostalo znas najbolje sta da radis.
To je sve sto meni pise. Administraicja se slozila da okacim ovo, uklonila je prethoidnu jer me stiti :). Ja se samo pitam jer oni stvarno veruju u to sto su mi obrazlozili da me stite.
Uglavnom nema brojeva telefona.

Prilozi

• ScreenShot_20241210111016.png
    ScreenShot_20241210111016.png
    101.1 KB · Pregleda: 102
Da li ja nekako mogu da obrsiem nalog i sve podatke koji se ticu mene sa foruma? Ili to mora da uradi administracija. Da li postoji mogucnost da se uklonim sam? Nista sto sam ja pisao nista sto sam kacio od slika i sl. da nema. Ne vdim razlog ako je ovo ovako da uopste stoji moj nalog ovde.

Nazad
Vrh Dno