Tim je procenio i u skladu s tim doneo odlukuPristup malim oglasima Benchmark foruma je privilegija, a ne pravo i može biti uskraćeno u bilo kom momentu ukoliko Benchmark tim proceni da se ne poštuju pravila od strane korisnika.
Nema sta da se izjasnjavamo, nije ova tema za ubedjivanje, pravne zamke i sl.I molim da se jasno izjasnite o ovome i javno napisete ovde.
Ovo bezazleno vise nije koliko god se cinilo smesno ulazimo u ozbiljan pravni problem
Ja za karticu zvucnu jejdnu nisam imao kutiju.Ja koliko sam shvatio, nije problem OEM pakovanje, nego količina OEM pakovanja...?
Necrobump !!! | 24.08.2024 | 2 | 24.09.2024 |
Sadržaj koji nema veze sa temom | 12.08.2024 | 2 | 12.09.2024 |
Nedozvoljen tip sadržaja (politika, piraterija i sl.) | 18.06.2024 | 6 | N/A |
Uklonio sam ti discourage. To je posledica baga koji je nedavno uklonjen.Poštovani,
pisao sam privatno adminu kako bi mi odgovorio, zašto moj nalog ima problem da sporo učitava stranice? Koliko vidim imao sam opomene koje su istekle ali i dalje mi sajt radi mnogo sporo kada sam ulogovan na svoj nalog? Evo u nastavku opomene koje sam imao.
Necrobump !!! 24.08.2024 2 24.09.2024 Sadržaj koji nema veze sa temom 12.08.2024 2 12.09.2024 Nedozvoljen tip sadržaja (politika, piraterija i sl.) 18.06.2024 6 N/A
Hvala na razumevanju.
Naravno da nisu pakovanja problem, niti su ikada bila.Ja koliko sam shvatio, nije problem OEM pakovanje, nego količina OEM pakovanja...?
Nista kada se logujes sa svojim nalogoim desava se to da imas usporeno ucitavanje sadrzaja sajta.Poštovani,
pisao sam privatno adminu kako bi mi odgovorio, zašto moj nalog ima problem da sporo učitava stranice? Koliko vidim imao sam opomene koje su istekle ali i dalje mi sajt radi mnogo sporo kada sam ulogovan na svoj nalog? Evo u nastavku opomene koje sam imao.
Necrobump !!! 24.08.2024 2 24.09.2024 Sadržaj koji nema veze sa temom 12.08.2024 2 12.09.2024 Nedozvoljen tip sadržaja (politika, piraterija i sl.) 18.06.2024 6 N/A
Hvala na razumevanju.
Meni samo nije jasno zasto je tesko napisati. Sigurni smo u tu i tu procenu. I kako znas da se ne radi o istom predmetu? U ta dva oglasa i opet me zanima po vasem misljenju da mi objasnite na osnovu cega je to oem pakovanje. A od maja do te odluke imali ste dovoljno vremena da napisete neke poene neggativne Vi to niste uradili. Ako sam se ja slozio sa uslovima koriscenja oglasa onda ste se i Vi slozili sa odlukom o poenima i slicno. ja tih negativnih upozorenja nemam niti imam neke poene. Administaracija se slozila da okacim ovo na post, razlog zasto je ukonila kako bi me zastitila. Ja ne vidim koju su ovde podaci ugrozeni ovde samo moze da se vidi na osnovu cega je donesen zakljucak.Naravno da nisu pakovanja problem, niti su ikada bila.
Problem je komercijalne prirode, kao i uvek.
Reakcije i pravne pretnje doticnog sa "pravnim zamkama" tipa "napisite javno" dovoljno govore i suvisno je ulaziti u dublju diskusiju.
Lepo je napisano u pravilima sa kojima smo se svi slozili da su oglasi privilegija a ne pravo. Namerno je tako definisano da bi se odbranili od ovakvih situacija.
Takodje su pravila ponudjena kada se postavlja oglas gde je gore navedeno ponovljeno, sto znaci da ako postavljas oglas - slozio si se sa pravilima.
Ukidanje prava na oglase se odredjuju timski, ne pojedinacno, odnosno vise osoba donosi zajednicku odluku.
Zaboravih:
OEM pakovanje je bilo suptilno skretanje paznje doticnom na zadnji oglas koji je izbrisan, gde je koristio identicne slike sa prodatim artiklom iz maja ove godine, sto je jedan primer od vise nepravilnosti.
Meni nije dosadno to je prvo a drugio sto bih se svadjao zbig gluposti, a drugo ne treba mi oglasavanje ovde ali mislim da je ok da mogu da vidim oglase i da komuniciram sa prodavcem. Sto se mene tice aposlutno mi nije potrebno da se oglasavam.Koliko je tebi dosadno u zivotu, pa se svadjas ovde. Kad je odjavis sa naloga mozes sve da vidis i da kupis ako zelis.
Ma jok, ne treba mi prodaja, sam da mogu da kupoim nesto kada mi zatreba nesto.On hoće da proda, ne da čita ili kupuje.
To je sve sto meni pise. Administraicja se slozila da okacim ovo, uklonila je prethoidnu jer me stitiSve to mozes i sad, osim ako neko od clanova ne stavi broj tel. A za ostalo znas najbolje sta da radis.
Uglavnom nema brojeva telefona.Sve to mozes i sad, osim ako neko od clanova ne stavi broj tel. A za ostalo znas najbolje sta da radis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari