zikapn
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.02.2023
- Poena
- 235
Jel znas mozda kakav izmenjivac i kompresor ima Amber Pro 18?Dvostepeni kompresor sigurno nemaju ni amber pro ni airy… dvoredni izmenjivac ima i amber pro i airy
Jel znas mozda kakav izmenjivac i kompresor ima Amber Pro 18?Dvostepeni kompresor sigurno nemaju ni amber pro ni airy… dvoredni izmenjivac ima i amber pro i airy
Na makedonskom sajtu ima dosta vise informacija nego na energy netu… nemaju amber pro ali imaju slabiji model fairy premium 18koji ima iste dimenzije i tezinu spoljne isto kao i amber pro 18 i ima twin rotary, eev, dvoredni izmenjivac… trebalo bi da isto to ima i amber pro 18… https://mall.gree.com.mk/index.php/product/fairy-premiumgwh18acdxf/Jel znas mozda kakav izmenjivac i kompresor ima Amber Pro 18?
Mislis da je makedonski Fairy model u stvari Amber Pro na nasem trzistu, da su to dve identicne klime?Na makedonskom sajtu ima dosta vise informacija nego na energy netu… nemaju amber pro ali imaju slabiji model fairy premium 18koji ima iste dimenzije i tezinu spoljne isto kao i amber pro 18 i ima twin rotary, eev, dvoredni izmenjivac… trebalo bi da isto to ima i amber pro 18… https://mall.gree.com.mk/index.php/product/fairy-premiumgwh18acdxf/
Ne znam kakva im je modulacija… moguce da je i ok… videli smo da clivia modulira na 400w…Obe su dobre na grejanju, sa visokom modulacijom
Mislis da je makedonski Fairy model u stvari Amber Pro na nasem trzistu, da su to dve identicne klime?
Novi, PVC pre mesec dana ugrađeni. Stiropor 5cm iznutra,. Zgrada sa parnim grejanjem. Poslednji sprat.Kakva je tebi izolacija, prozori?
Možda Pro ima bolji algoritam...😀X-Fan imaju Amber Premium/Ultra ali iskreno nisam siguran da li to klima odradi kako treba za 2-3min... Bolje je posle hladjenje da pustis klimu samo na ventilatoru jos 10-15min nego X-Fan 2-3min
Amber Pro je laksa ali ipak jaca od Comfort
Amber Comfort na -10c 2700w
Amber Pro na -10c 3690w
E sad sta su tacno muvali to samo oni znaju,na papiru moze sve i svasta da pise 😆
Javi utiske kad je montirana... ako imas pametnu uticnicu postavi neki Screen oko modulacije itd.Možda Pro ima bolji algoritam...😀
Probaj da drzis fan dugme, tako se ukljucuje na vecini Gree modelaZnam da je confort imao sistem izdavanja da se ne bi uhvatila buđ - X fan. A recimo na Pularu (moja majka ima) samočišćenje ide prvo zamrzavanjem pa isparavanjem.
Hoću, čim mi montiraju klime. 😀. A probaću i kod majke na Pularu...samo neću skoro ići kod nje u Niš. Ali sigurno ću probati. Hvala!Probaj da drzis fan dugme, tako se ukljucuje na vecini Gree modela
sa novom stolarijom, spoljni zidovi 80cm debljine (Vojvodjanska nabijaca), plafon debljine 20cm + spusten jos 10cm sa gipsom- mada i ovako je 290cm visina plafona.

namenski za klimu...ako to nekome nesto znaci.Nisam baš siguran da je tako... Prva slika je iz kataloga za 2024. za Gree Pular. AUTO* - funkcija samočišćenja.X fan ima na Pularu al to ti je opcija kad je klima na hlađenju, na grejanju je takva opcija nepotrebna.
Pa to je onda sjajno. Mislio sam da Amberi nemaju samootapanje, već samo X Fan izduvavanje. Uostalom, uskoro će mi montirati u stanu oba Ambera, i Ultra i Pro. Pa ću malo da se poigram onda, isprobavam svašta....😀. Što kaže moja žena: kad će da ti stignu igračke pa da se skineš sa interneta!?! Ne zna ona da žurka tek tad počinje...Obje klime imaju obje funkcije, fino ti je @dexter87 objasnio
NemaNema ni na Muse ni na premium samočićenje?
I ja sam mislio kad sam onaj klip video od pular na youtube odmah sam probao na Muse i na Amber ali nista nije se desilo...Ja mislio da ima na svim ostalima kad ima na Pular koja je jedna od ulaznih modela od Gree.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari