Šta je novo?

Supernova (2024)

Ima li za Supernovu nesto kao MojMTS i app?
Neki nacin da pratim racune i usluge barem.

Ako sam dobro shvatio, sa Super PLAN 2M bi trebalo da budemo migrirani na Super PLAN 2S, a paket bi poskupeo za 800 din.?

Ja sam poslao prigovor mejlom, da ostane isti paket i cena, ili da raskidamo ugovor.

Prilozi

• supernova_04102024.png
    supernova_04102024.png
    74.5 KB · Pregleda: 119
  • supernova_04122024.png
    supernova_04122024.png
    93.2 KB · Pregleda: 139
Korisnik sam super plana 2M,s tim da plaćam 2199 dinara samo kablovsku,internet sam dobio gratis 24 meseca...Koja će meni biti cena od januara?

Pise 4899, toliko i sada placam (odnosno placam 50% od toga do marta meseca ako se dobro secam), s tim sto mi degradiraju paket

Pogledajte prilog 469874
Drug jel nije to ovaj paket ili mi gledamo drugačiji cenovnik ?

1733322018755.png

Slika je pdf novih cenovnika, sa njihovog sajta, evo linka: https://mojasupernova.mts.rs/Binary/261/Super-PLAN-Mesecna-naknada-od-5-1-2025.pdf
Ovo je link do svih dokumenata: https://mojasupernova.mts.rs/Privatni/Podrska/Dokumenta-i-uputstva#tab-four

Ne, imam paket 2023v1_GPON Super PLAN 2 XL (Net1000 + TV Max) (UO24) . Svake godine imaju v1 i v2 pakete, a ovi pocetkom januara su rc1 da vide kako ce korisnici da odreaguju pa ili prelazi u v1 ili u rc2 ;)

Pozdrav svima, koliko vidim uopšte nema u ponudi na tim nazovi novim paketima Move uređaja. Verovatno ih izbacuju iz upotrebe?
Вероватно их сада рачунају као и све остале уређаје (скајмастер, коперникус, кртица у телевизору).

Ne, imam paket 2023v1_GPON Super PLAN 2 XL (Net1000 + TV Max) (UO24) . Svake godine imaju v1 i v2 pakete, a ovi pocetkom januara su rc1 da vide kako ce korisnici da odreaguju pa ili prelazi u v1 ili u rc2 ;)
A gde mogu videti da li je moj paket v1, v2 ili koji vec ? :)

Na racunu
Screenshot from 2024-12-04 16-22-39.png

I kod mene stoji Naknada, a na drugom delu racuna pise da mi je paket Super Plan 2L, bez ikakvih drugih oznaka...

Znam da mts i yettel koriste istu infrastrukturu ?
Interesuje me za supernovu, jel deli s nekim svoje opticke kablove?

Koliko ovima treba da odgovore na primedbe? Pisao sam još prekjuče ujutru za poskupljenje i dalje ništa, piše samo u MojMts app da je slučaj preuzet još od juče, a rekli su da će me obavestiti "pisanim putem" pretpostavljam putem sms poruke, valjda neće slati odgovor poštom?

@Naci I ja sam taj, ta će nam cena biti, bez HBO+, Apollona i bez dosta kanala.
jutros sam opet zvao u vezi zatezne kamate jer sam platio racun 15 u mesecu. kazu da ce me zvati "specijalac" u vezi mog neslaganja sa cenom.

Nazad
Vrh Dno