jocasylver
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.11.2021
- Poena
- 185
Sad sam zbunjen. Imam S5 i ima i detekciju tepiha, i može više puta da usisava prostorije. Model od pre sto godina.Da, baš, s20+ brže i tiše radi(turbo mod), brisanje radi odlično, usisavanje je bilo dobro i sa S10 ali ovde je još bolje jer detektuje tepihe pa tad palo turbo. Ono što se na oko baš vidi je koliko se s20+ brže orjentiše i zaobilazi prepreke u odnosu na s10. Baterija duplo bolja, oba sprata sa jednim punjenjem.
Ako bih morao da navedem neku manu, to je da s20+ ne može da radi neku prostoriju 2x, a to mi baš nedostaje sa S10.
E pa s20+ ne može, pa recimo x20+ nema rezervoar za vodu, nego mora da ide na stanicu da navlaži pad-ove, meni to sve nikako nema logike.Sad sam zbunjen. Imam S5 i ima i detekciju tepiha, i može više puta da usisava prostorije. Model od pre sto godina.
Tepihe detektuje i štapni.
Zato sto je Roborock klasa u odnosu na Xiaomi. i po kvalitetu izrade i po radu.Sad sam zbunjen. Imam S5 i ima i detekciju tepiha, i može više puta da usisava prostorije. Model od pre sto godina.
Tepihe detektuje i štapni.
Da li je ova opcija po default-u ili treaba da se uključi?ovde je još bolje jer detektuje tepihe pa tad palo turbo.
Parket usisava na modu na koji namestis a tepih ode za stepen vise, ako je parket vec na turbo onda i tepih ostane na turboAko dobro kapiram, ne može parket da usisava na standard modu, a tepih na turbo?
Jer pojačava na sledeći stepen kada detektuje tepih?
S5 ima edit map i tu imam 2 bekapa. Dešava se da zbrlja mapu kada napunimo sobu u kojoj živi nekim stvarima, pa se pogubi. Onda vratim bekap i sve je kako sam namestio. Ako bekapuje lošu mapu, ima još jedan stariji bekap.Ne znam gde ima opcija da se bekapuju mape.
I na Turbo S5 pojača tepihe.Parket usisava na modu na koji namestis a tepih ode za stepen vise, ako je parket vec na turbo onda i tepih ostane na turbo
Ne znam, za S20+ ne mogu da nađem opciju za bekap u Mi Home aplikaciji. Imao sam i 3 mape, ali kada zabaguje, sve mape se izgube. Prvo se primeti da je na mapi sve crno, samo mali deo je označen sivom bojom, i to je znak da je izgubio mape.S5 ima edit map i tu imam 2 bekapa. Dešava se da zbrlja mapu kada napunimo sobu u kojoj živi nekim stvarima, pa se pogubi. Onda vratim bekap i sve je kako sam namestio. Ako bekapuje lošu mapu, ima još jedan stariji bekap.
Dole levo na mapi je dugme kad se uđe u aplikaciju, ako se dobro sećam.
I na Turbo S5 pojača tepihe.
Da, napravi, kada mu se kaže da skenira.Rešiće verovatno kroz update neki naredni.
Zar ti ne napravi automatski prostorije kada jednom prođe kroz ceo stan?
Ne znam, za S20+ ne mogu da nađem opciju za bekap u Mi Home aplikaciji. Imao sam i 3 mape, ali kada zabaguje, sve mape se izgube. Prvo se primeti da je na mapi sve crno, samo mali deo je označen sivom bojom, i to je znak da je izgubio mape.
Ni ja nisam imao nikalvih problema sa mapama na S20+, cak sam ga nosio i u drugu kucu i skenirao i napravio drugu mapu, pa kasnije vratio na svoju nema bagova nikakvih u app.Nešto tu nije u redu. Meni se ovo nikad nije desilo za ovih dva meseca ili koliko već, desi se da ne prepozna prostoriju pa registruje kao novu i napravi novu mapu, isto kao kad ga ubacim negde gde nije mapirano. Znači, samo dodaje mape, nikad ne nestaju dok ih ručno ne izbrišem
Desilo mi se jednom u prvoj nedelji, ali tad sam ga nosio i u stan, pa verujem da je nešto zaglupio. Rešio sam tako što sam ga vratio na bazu koja je u prizemlju i podesio mapu za sprat, pustio ga da radi preko tastera na robotu i kad je počeo da radi i prepoznao gde je, pojavila mi se mapa za prizemlje. Ako nemaš mapu drugog sprata ili stana, probaj samo da ga pustiš preko tastera i možda proradi.Imam problem sa Xiaomi S20+, da posle nekoliko dana komplet izgubi mapu u Mi Home aplikaciji, pa mora ponovo da skenira prostorije.
Pokušao sam da podesim statičku adresu za doking stanicu na ruteru u lokalnoj mreži, da obrišem keš na Android aplikaciji, da dodelim imena sobama, da napravim više mapa, ali i dalje se dešava, i sve mape se izgube.
Možda utiče što mi je internet iza CG_Nata?
Da li se još nekome ovo dešava?
Misliš kod one posude za prašinu, ispod poklopca na gornjoj strani koji se podiže? Gledao tu, okretao ga, ništa ne vidim...Na obicnom s20 se nalazi na gornjoj strani dela gde skuplja djubre.
Ovako izgledaPogledajte prilog 469293
Kolko vidim na kutiji ne pise da se dobija, vrv koriste isto uputstvo za vise modela pa nije prepravljeno kako trebaMisliš kod one posude za prašinu, ispod poklopca na gornjoj strani koji se podiže? Gledao tu, okretao ga, ništa ne vidim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari