podnesi zahtev za raskid i nece te dirati posleA da li negde imaju tacno koji paket obuhvata koje kanale?
Ja sam pre ove migracije imao sve TV kanale, sada me migriraju da biram dodatna 3 paketa, ali ne znam koji sta obuhvata.
Sada sam ih zvao. Sa 3200 mi podizu racun na 4100.
Na pomen raskida mi rekli da imju pravo penale da mi udare jer prevremeno raskidam.
Ja bih rekao da u ovakvim slucajevima nemaju pravo da mi traze naknadu ili gresim?
Važi za sve korisnike telekoma. U februaru su takođe prebacivali sve korisnike na tadašnju aktuelnu ponudu.Једно питање, погубио сам се међу овим коментарима. Јел све ово што пишете важи за МТС или за СН? У СН је била нека миграција почетком године ваљда?
Poslao sam im zvanični mail, videćemo šta će napisati...Isti plan sam i ja imao, ista cena. Na kraju su mi ponudili pet meseci po 50% nižoj ceni iako, kako kažu "nude samo mesec dana sa popustom" Kakve jajare
Rekoh ajde i ovako nemam neku konkurenciju ovde. Orion je tu al od komšija čujem da kad dune vetar nemaju signal itd.
Da ja bas sad predao zahtev za raskid ugovora jer opet nisam saglastan za novo povecanje cena radnica u Delti je bila sokirana jer nije znala kakvo je sad povecanje cena 🙈 igra macke I misa se nastavlja 😅Једно питање, погубио сам се међу овим коментарима. Јел све ово што пишете важи за МТС или за СН? У СН је била нека миграција почетком године ваљда?
A je l' poskupljuju i migriraju i u Yunetu? I to je telekom.Važi za sve korisnike telekoma. U februaru su takođe prebacivali sve korisnike na tadašnju aktuelnu ponudu.
Hvala i tebi i ostalima koji pokušavaju da pomognu, ali što reče jedan kolega sa foruma "stvarno sam pogubljen"... Pratim više sličnih tema, pa moguće da ne mogu da sistematizujem sve informacijeSkromnoNema potrebe za tim, meni je istekao ugovor, tražio sam ponudu da ostanem kod njih i dobio sam 12 meseci po 50%. To je bilo početkom marta meseca. A 24 meseca upola cene teško da će bilo kome da daju, pogotovo ako si stari korisnik.
nista reci samo da zelis da ti pretplata ostane ista po ugovoru koju ste vi potpisali do kraja ugovorne obaveze, i tako su meni ostavili.Sada sam ih zvao. Sa 3200 mi podizu racun na 4100.
Na pomen raskida mi rekli da imju pravo penale da mi udare jer prevremeno raskidam.
Ja bih rekao da u ovakvim slucajevima nemaju pravo da mi traze naknadu ili gresim?
Sa odlaskom u poslovnicu ili samo pozivom kol centra?nista reci samo da zelis da ti pretplata ostane ista po ugovoru koju ste vi potpisali do kraja ugovorne obaveze, i tako su meni ostavili.
email pisano , zatim ce te zvati ostavi trag za sobom samoSa odlaskom u poslovnicu ili samo pozivom kol centra?
Kod njih je sve moguće, šta pametno da napišem...Meni ističe sad 16tog i sad ne znam šta da radim, uzeo bih samo net 200 na coax a da li će i njega poskupeti dal se zna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari