vladafkv
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.12.2016
- Poena
- 145
jeste ta sa linkaNije idi na naslovnu stranu ananasa i listaj ponude gore. imaš sliku vaučera i tu klikni.
jeste ta sa linkaNije idi na naslovnu stranu ananasa i listaj ponude gore. imaš sliku vaučera i tu klikni.
tuga od ponude, ali što bi se uopšte trudili kada ljudi svejedno kupuju onako u tripu da prolaze jeftinije a ustvari plaćaju punu cenu od pre mesec dana.
Istekao a njega jurim, od somu ipoj1uV3UVW
Trebalo bi da radi iznad 8000, verovatno ga je neko vec bio ugrabio.Na koju korpu je bio taj od 1500, ja ga brzo po objavi bio probao na korpu od 8500 i ne radi.
Verovatno 15.000 pošto ovaj od 500 je za preko 5000.
Jel ovo ta ponuda ili ima druga? https://ananas.rs/promo/crni-petak-izdvojena-ponuda
Malopre mi je na viber stigla poruka da daju 300 vaučera a5000 na kupovinu iznad 35000 za sve.Znaci hteo sam da kupim hisense 55e7kq za 43k juce i imao bih jos vaucer od 5k ali djavo mi nije dao mira i rekao ajde da sacekam petak i danas vise nema vaucera od 5000 nw znam sta da radim. Nadam sw da ce biti jos nekad vaucee a5000 ili spark5000 dok je tv na akciji
Unesi ponovo kod. Možda si pogrešno uneo,možda pustili ponovo.Znaci hteo sam da kupim hisense 55e7kq za 43k juce i imao bih jos vaucer od 5k ali djavo mi nije dao mira i rekao ajde da sacekam petak i danas vise nema vaucera od 5000 nw znam sta da radim. Nadam sw da ce biti jos nekad vaucee a5000 ili spark5000 dok je tv na akciji
Potvrđujem da vaučer trenutno radi.Malopre mi je na viber stigla poruka da daju 300 vaučera a5000 na kupovinu iznad 35000 za sve.
Koji monitor, jel moze preporuka od Linusa Srbina?aktivirao i ja a5000. Konacno da ne gledam vise ovo. Monitor 32600 i jedva nadjoh stvari u sparku da dopunim
Najbolje da ubacis u korpu pa vidis sta ce ti sracunati.Pitanje, uzeo bih ovo sa Sparka što ima besplatnu isporuku:
ali da bi iskoristio potencijalni vaučer od 1500din moram da dodam nešto sa Sparka ali na primer SSD ima poštarinu 350din. Šta se na kraju dobija, plaća se ova poštarina od 350din ili ne pošto su oba sa Sparka?![]()
Prečišćivači vazduha | Cena i prodaja | Preko 300 modela | Ananas
Zdraviji život počinje sa prečišćivačima vazduha: Razni modeli na Ananasu i brza dostava do vaših vrata!ananas.rs
Je li mesto isporuke Beograd?Mene danas iznenadio kurir. Juce sam porucio iz izdvojene ponude, danas stiglo. Nisam ocekivao ali uopste.
Pogledajte prilog 469077
Imam dva Lite komada za kuću, ovaj bi možda uzeo kad negde idemo taman do 30m2. Manji je za nošenje.Verovatno jesu 2 paketa, jer ovaj preciscivac je Spark/abrzo, a drugi samo Spark, pretpostavljam.
Mozda @djalf da pogledas Xiaomi 4 Lite, znam da je 50% vise od ovog u ceni, ali smatram da ovaj ne vredi ove novce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari