Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

tuga od ponude, ali što bi se uopšte trudili kada ljudi svejedno kupuju onako u tripu da prolaze jeftinije a ustvari plaćaju punu cenu od pre mesec dana.

Bas gledam pre neki dan garderoba uzeta pocetkom oktobra je tad bila jeftinija nego ta ista garderoba sa 50% vaucerom danas.

Primer fotelja koju sam pratio oktobra meseca je bila 19000. Oni je 1.11 poskupe na 20000, a ovih 7 dana akcije je ponovo 19000.
Neću da kažem bilo je na ananasu i dobrih ponuda i ja ih iskoristio i hvala im ali za ove dane oko crnog petka ne treba očekivati ništa specijalno, sa tim se trebamo pomiriti i samo polako.

Verovatno 15.000 pošto ovaj od 500 je za preko 5000.

Na koju korpu je bio taj od 1500, ja ga brzo po objavi bio probao na korpu od 8500 i ne radi.
Trebalo bi da radi iznad 8000, verovatno ga je neko vec bio ugrabio.
Verovatno 15.000 pošto ovaj od 500 je za preko 5000.
1732894767289.png

Poslednja izmena:
Znaci hteo sam da kupim hisense 55e7kq za 43k juce i imao bih jos vaucer od 5k ali djavo mi nije dao mira i rekao ajde da sacekam petak i danas vise nema vaucera od 5000 nw znam sta da radim. Nadam sw da ce biti jos nekad vaucee a5000 ili spark5000 dok je tv na akciji

Znaci hteo sam da kupim hisense 55e7kq za 43k juce i imao bih jos vaucer od 5k ali djavo mi nije dao mira i rekao ajde da sacekam petak i danas vise nema vaucera od 5000 nw znam sta da radim. Nadam sw da ce biti jos nekad vaucee a5000 ili spark5000 dok je tv na akciji
Malopre mi je na viber stigla poruka da daju 300 vaučera a5000 na kupovinu iznad 35000 za sve.

Unesi ponovo kod. Možda si pogrešno uneo,možda pustili ponovo.

aktivirao i ja a5000. Konacno da ne gledam vise ovo. Monitor 32600 i jedva nadjoh stvari u sparku da dopunim

Pitanje, uzeo bih ovo sa Sparka što ima besplatnu isporuku:
ali da bi iskoristio potencijalni vaučer od 1500din moram da dodam nešto sa Sparka ali na primer SSD ima poštarinu 350din. Šta se na kraju dobija, plaća se ova poštarina od 350din ili ne pošto su oba sa Sparka?

Ako su oba od sparka i iznos preko 4000 din, mislim da nema poštarinu.

Ako su ti obe stvari od istog prodavca i iz iste kategorije (npr. a brzo), onda se poštarina obračunava na vrednost svih stvari zajedno, pošto će biti u istom paketu. Videćeš kad ih staviš u korpu da li stižu kao jedan paket i da li imaš poštarinu.

Pitanje, uzeo bih ovo sa Sparka što ima besplatnu isporuku:
ali da bi iskoristio potencijalni vaučer od 1500din moram da dodam nešto sa Sparka ali na primer SSD ima poštarinu 350din. Šta se na kraju dobija, plaća se ova poštarina od 350din ili ne pošto su oba sa Sparka?
Najbolje da ubacis u korpu pa vidis sta ce ti sracunati.
Generalno, ako je iz istog skladista/prodavca, onda je dovoljno da predjes 1999 dinara (za a+ korisnike), ili 3999 za ostale.

Verovatno ti ih onda šalje kao 2 paketa, trebalo bi da možeš to da vidiš u koraku pre plaćanja.

Verovatno jesu 2 paketa, jer ovaj preciscivac je Spark/abrzo, a drugi samo Spark, pretpostavljam.

Mozda @djalf da pogledas Xiaomi 4 Lite, znam da je 50% vise od ovog u ceni, ali smatram da ovaj ne vredi ove novce.

Danas stigla veš mašina od ananasa.
Probili su rok isporuke 2 dana. Dva dana ranije je stigao mail sa računom i da je na putu, dan pred isporuku je Gebruder poslao sms da će isporuka biti sledećeg dana, 30 minuta ranije nazvali kuriri da pitaju da li termin odgovara, došli tačno u minut. Kamionče puno veš mašina, šporeta, frižidera, stolica, televizora, klima... Lokacija NS.
Dvojica idu i unose u kuću.
Ako zanemarimo dva dana probijanja roka, ok je.

Mene danas iznenadio kurir. Juce sam porucio iz izdvojene ponude, danas stiglo. Nisam ocekivao ali uopste.

1732904600018.png

Да, пустили су ваучере од 5000, А5000.

Verovatno jesu 2 paketa, jer ovaj preciscivac je Spark/abrzo, a drugi samo Spark, pretpostavljam.

Mozda @djalf da pogledas Xiaomi 4 Lite, znam da je 50% vise od ovog u ceni, ali smatram da ovaj ne vredi ove novce.
Imam dva Lite komada za kuću, ovaj bi možda uzeo kad negde idemo taman do 30m2. Manji je za nošenje.

Nazad
Vrh Dno