Pogledaj VANRY... rade kao ludi, svaki dan je neka nova objava a mcap je oko 180m sada. Mislim da lagano moze na $1 - $2 pod pretpostavkom da ostatak trzista ne usere sve...Sada gledam koji gaming da zajašem pa gledajući MC da ne ulazim u veliki nego u manji projekat koji može brže i lakše da se napumpa u kraćem roku odlučio sam da dodam u deo portfolija #MAGIC kratkoročno ga očekujem na oko 1$
Kupio 5000 komada cisto da ucestvujem. Ima potencijala 😉Pogledaj VANRY... rade kao ludi, svaki dan je neka nova objava a mcap je oko 180m sada. Mislim da lagano moze na $1 - $2 pod pretpostavkom da ostatak trzista ne usere sve...
God help us all. Sledecih nedelja cemo slusati o VANRY novcicu i kako ga necemo prodavati do 10$. FET 2.0. 😀Kupio 5000 komada cisto da ucestvujem. Ima potencijala 😉
Ne prdi 🤣 Neces od mene sigurno, nikad cuo za njega. Uzeo sam nesto malo tek da ucestvujem.God help us all. Sledecih nedelja cemo slusati o VANRY novcicu i kako ga necemo prodavati do 10$. FET 2.0. 😀
ili LTC dok ne dodje do 2200$God help us all. Sledecih nedelja cemo slusati o VANRY novcicu i kako ga necemo prodavati do 10$. FET 2.0. 😀
To je skoro pa sigurica. Gura ga trenutno najbogatji čovek na planeti, ako on nešto ne može onda ne može niko.Ne računam alt season dok kučiki ne lupe u $1.
Bio je 2 $ kada je bio "pod sudskim procesom" od strane SECa i kada je sve bilo neizvesno oko statusa coina kao "Security". Sada kada XRP ima pravno pokriće o statusu samog coina u najgorem slucaju ide do ATH 3.84 $. Nije nerealno očekivati 8-10$.XRP je još uvek interesantan. Može on i u ovom krugu preko $2.
Ako je LTC, a verovatno jeste, svakako je lose. Upropastio je me je proslog ciklusa. Mislim, bio sam u plusu svakako ali daleeeeeko ispod ocekivanog.
Ako je LTC, a verovatno jeste, svakako je lose. Upropastio je me je proslog ciklusa. Mislim, bio sam u plusu svakako ali daleeeeeko ispod ocekivanog.
Da bio sam u plusu. Nisam ja njega samo holdovao. Prodao sam ga bio u nekom trenutku i kupovao sam ga pre pocetka ciklusa po nizoj ceni svakako.Upropastio te i proslog i onog pre proslog i onog pre preproslog.
I ne nisi bio u plus jer si izasao kako si pisao daleko od njegovog vrha u proslom ciklusu
✌️
FET se budi, umro nije 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari