Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sada gledam koji gaming da zajašem pa gledajući MC da ne ulazim u veliki nego u manji projekat koji može brže i lakše da se napumpa u kraćem roku odlučio sam da dodam u deo portfolija #MAGIC kratkoročno ga očekujem na oko 1$
Pogledaj VANRY... rade kao ludi, svaki dan je neka nova objava a mcap je oko 180m sada. Mislim da lagano moze na $1 - $2 pod pretpostavkom da ostatak trzista ne usere sve...

Pogledaj VANRY... rade kao ludi, svaki dan je neka nova objava a mcap je oko 180m sada. Mislim da lagano moze na $1 - $2 pod pretpostavkom da ostatak trzista ne usere sve...
Kupio 5000 komada cisto da ucestvujem. Ima potencijala 😉

God help us all. Sledecih nedelja cemo slusati o VANRY novcicu i kako ga necemo prodavati do 10$. FET 2.0. 😀
Ne prdi 🤣 Neces od mene sigurno, nikad cuo za njega. Uzeo sam nesto malo tek da ucestvujem.

Ja 5x lupam refresh, mislio sam da mu umro net posto ne vidim da je ista krenulo. Ocekivao sam bar 30% 🤣

Opa ima jos ljudi koji su iskopali VANRY 🙂 ja sam ga dosta rano pazario. Cak sam planirao i lagani izlaz ovih dana iz njega s obrirom da sam trenutno skoro duplirao ulaz . Simbolicne cifre su u pitanju pa cu videti.

Salu na stranu, grafikon mu super izgleda.

@Labello Ako sam tebe zeznuo i sebe sam. Izvini. Mada nisi mogao sve pare da puknes sta god da si me poslusao, toliko lud nisam.

Ma salim se malo, nije bilo toliko lose, ali i svakako lekcija. 🙂

Ako je LTC, a verovatno jeste, svakako je lose. Upropastio je me je proslog ciklusa. Mislim, bio sam u plusu svakako ali daleeeeeko ispod ocekivanog.

XRP je još uvek interesantan. Može on i u ovom krugu preko $2.
Bio je 2 $ kada je bio "pod sudskim procesom" od strane SECa i kada je sve bilo neizvesno oko statusa coina kao "Security". Sada kada XRP ima pravno pokriće o statusu samog coina u najgorem slucaju ide do ATH 3.84 $. Nije nerealno očekivati 8-10$.

Ako je LTC, a verovatno jeste, svakako je lose. Upropastio je me je proslog ciklusa. Mislim, bio sam u plusu svakako ali daleeeeeko ispod ocekivanog.

Čak si i mene bio uspeo da zaraziš svojim optimizmom oko LTC, bačene pare. Al dobro, nije izbor novčića bio kriv za slabu zaradu prošli put, više je što niko nije očekivao da će bull market na chart-u da izgleda kao Triglav.

Upropastio te i proslog i onog pre proslog i onog pre preproslog.

I ne nisi bio u plus jer si izasao kako si pisao daleko od njegovog vrha u proslom ciklusu

✌️
Da bio sam u plusu. Nisam ja njega samo holdovao. Prodao sam ga bio u nekom trenutku i kupovao sam ga pre pocetka ciklusa po nizoj ceni svakako.
Krenuo je prvi i stao je, ostali su samo rasli a ja sam cekao Godoa.
Nikada ja nisam izasao iz ciklusa bez da sam makar uduplao a bilo je svakako doara vise. Vise me je kostalo sto sam prodavao par puta kad su mi trebale neke pare, trgovine a da ne spominjem hajovanje. 3x sam kretao od nule. Holdovanje je jos i najmanje zlo bilo. Kamo lepe srece da je svako od nas sacuvao ono sto smo kopali nekada mesec dana. Svi bi bili milioneri.

u zavisnosti kako i od kad se gleda:
🙂 izlaz sve preko 3-5$ u ltc je zarada 😉

edit
eh ti kucici. satrli nas...
"who let the DOGE out... av AV av..."

Imao sam cast da cujem od prijatelja pre skoro 20 godina kada je bio u americi,."Slucajno" je upoznao ljude koij su radili na razvoju vestacke inteligencije na jednoj zurci. Radili su u Lendliju (gde je i sediste efbiaja). Na posao i od posla su dovozeni ima svog sofera i van posla i bili non-stop pod nadzorom. Ono sto je bitno zasto ovo pisem - na tom projektu su radili sedmoro sa nasih prostora mladi (u ono vreme , ako smem da pomenem rec vrbovani 🙂 ) izuzetno inteligentni, vrhunski naucnici u svom polju matematike, fizike, robotike, kibernetike). Jedan poreklom iz mog kraja , dve sestre bliznakinje iz bosne...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno