Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Moj nalog su def stavili na neku crnu listu za ovaj crni petak...sve po 500 😂😂
Aa cekam neki od bar 1000-1500 za onu zaomi fritezu 😂😂

Juče kupio nešto iz 50% ponude, deo stigao već danas, drugi deo čami spakovan, čitajući iskustva ovde, polako dižem ruke.

Naručio sam neko zaštitno staklo za telefon pre neki dan i na sajtu videh da je stiglo u paketomat. Medjutim, meni nije stigao kod za podizanje iz paketomata koji sam ranije uvek dobijao na mail od Ananasa. Napišem im mail prekjuče, pa ponovo i juče, nema odgovora. Danas vidim status narudžbe, vraća se prodavcu? Ne znam šta je ovom Ananasu.

Misliš na qr kod?

Naručio sam neko zaštitno staklo za telefon pre neki dan i na sajtu videh da je stiglo u paketomat. Medjutim, meni nije stigao kod za podizanje iz paketomata koji sam ranije uvek dobijao na mail od Ananasa. Napišem im mail prekjuče, pa ponovo i juče, nema odgovora. Danas vidim status narudžbe, vraća se prodavcu? Ne znam šta je ovom Ananasu.
Pozvao sam ih juce jer nikako da stigne informacija sta se desava sa paketima koji su trebali da budu uveliko u paketomatu, 7 dana se vuku, rekli su mi da ce mi odgovoriti. Danas me zovu iz City-ja, kaze lik: "nemoj vise da koristis paketomat, to ne radi kako treba, dogovori se sve sa nama, posto si redovan" (kazem familija...). To braso samo mi je kod falio da bih pakete mogao da preuzmem, a mozemo i tako da resavamo probleme od sada!

Poenta price, brzi su na pozivu nega na mailu.

Poslednja izmena:
500din za kupovinu od 4000, vazi 2 dana
b5d1ViLy

Ja sam završio sa Ananasom.
Naručim stvar koja koja mi treba (oko 6000), dodam stvar koja mi je ok, ali ne toliko povoljn (oko 3500), dodam kupon i spistim za 1000din.
Ok, zadovoljan.

Porudžbina broj 2 stiže uz naravno poštarinu i vrednost izađe 4000, a prva je otkazana! Sve plaćeno karticom 8500din. Baš me zanima koliki će povraćaj biti. Ako bude 4500, a verovatno hoće, lepo su me izradili :)

Nema veze. Oprezno s kupovinim više stvari odjednom!

Nešto tu ne štima. Ja sam se navukao na Ananas za sve i svašta, i niti jedan problem sa njima. Koliko god stvari da imam, sve na kraju tačno u paru.

Naručim stvar koja koja mi treba (oko 6000), dodam stvar koja mi je ok, ali ne toliko povoljn (oko 3500), dodam kupon i spistim za 1000din.
Ok, zadovoljan.

Porudžbina broj 2 stiže uz naravno poštarinu i vrednost izađe 4000, a prva je otkazana! Sve plaćeno karticom 8500din. Baš me zanima koliki će povraćaj biti. Ako bude 4500, a verovatno hoće, lepo su me izradili :)

Vaucer se deli na sve artikle proporcionalno njihovim vrednostima. Ako si na stvari od 6000 i 3500 primenio kupon od 1000, racuna se da si na prvu stvar dobio 632din popusta, a na drugu 368 popusta. Pa sad racunaj koliko ce ti biti vraceno ako neka stvar bude otkazana.

Ok, zadovoljan.

Ako nisi zadovoljan, udjes u porudzbine i otkazes ili ne prihvatis posiljku. U email specifikaciji, tacno pise koliko ce biti naplaceno.

Tvoje pare, tvoja pravila...

Ako nisi zadovoljan, udjes u porudzbine i otkazes ili ne prihvatis posiljku. U email specifikaciji, tacno pise koliko ce biti naplaceno.

Tvoje pare, tvoja pravila...
Ti razumeš Srpski?
Naručio odjednom, oni podelili u dve pošiljke (nisam znao), dolazi mi jedna manje bitna pošiljka sa uračunatom poštarinom, a druga otkazana.

Moje pare moja pravila ali oni su *****ali stvar. Mogli su obe da otkažu ili da kontaktiraju da li sam zainteresovan za deo pošiljke.

Ja mislim da njima ne treba advokat. S druge strane hvala @peca89 za koristan komentar bez filozofiranja!

Ti razumeš Srpski?
Naručio odjednom, oni podelili u dve pošiljke (nisam znao), dolazi mi jedna manje bitna pošiljka sa uračunatom poštarinom, a druga otkazana.

Moje pare moja pravila ali oni su *****ali stvar. Mogli su obe da otkažu ili da kontaktiraju da li sam zainteresovan za deo pošiljke.

Ja mislim da njima ne treba advokat. S druge strane hvala @peca89 za koristan komentar bez filozofiranja!
To sto ne razumes moj odgovor i kako ananas funkcionise to je tvoj problem, a pritom si i bezobrazan! Nema u mom odgovoru nikakve filozofije za razliku od tvog...

Poslednja izmena:
Ti razumeš Srpski?

Ako nisi dobio pošiljku koja ti je trebala onda vrati i ovu manje bitnu koji si dobio I biće ti vraćen novac a verovatno i novi vaučer. Te fore "nisam znao" ne prolaze, baš jer možeš sve da vidiš kroz specifikacije koje dobijaš odmah nakon porudžbine, gde lepo piše od kog je prodavca, u koliko paketa ide i da li će biti besplatna poštarina ili ne.
Na kraju krajeva, sve piše u uslovima o kupovini na ananasu.

OT
Ananas prošle godine i Ananas danas niđe veze, nekad je stvarno bilo uživanje kupovati, pošiljke na vreme, vaučeri ozbiljni, reklamacije brze... ovo danas u rangu ostalih online prodavnica, mada i dalje kupujem preko njih.

Da li se i vama događa da piše da je pokušana dostava a da naravno vas niko nije zvao niti fizički pokušao da dostavi robu, naručio prečišćivač vazduha i bilo je obaveštenje u mejlu da za juče da očekujem dostavu u međuvremenu su promenili status da je pokušana dostava a da nije bilo nikog na adresi...

Opet ista situacija i za jučerašnji dan. Piše pokušana dostava koja nije pokušana, pokušao da zovem lokalnu city express kancelariju u Boru koja zadužena za dostavu u Zaječaru i nemoguće dobiti vezu. Mislim da ću dignem ruke i odem u Gi****n prodavnicu u Zaječaru i direktno kod njih uzmem inače će kuriri da me vozaju dok ne prođu sva sniženja.

Ti razumeš Srpski?

Imas pravo na povrat bez obrazlozenja u roku od 14 dana, tako da je najbolje da vratis to.

Screenshot from 2024-11-28 11-10-10.png

ajVAuAVm
Evo nek' se posluži neko, ja jurim jedan za preko 8000din pa mi ovaj ne znači previše.

Ok, zadovoljan.

Nikad na ananasu ne placaj unapred samo pouzecem,pa im lepo ne preuzmes ni taj paket i mrs u pm,mene su vozali 20 dana za tv koji sam platio unapred 50 soma.

Kakav je Ananas za naruciti TV ? Citao sam da im se cesto desi da stigne udaren TV preko kurirske

Vrh Dno