Šta je novo?

Raiffeisen bank

Hvala @uji maheru, probaću večeras na bankomatu.
Inače čisto da napomenem, na koraku pre identifikacije više puta mi je zabagovala stranica kada sam probao da skinem predugovor za kartice. U sledećem pokušaju sam otišao direktno 'nastavi' na identifikaciju.

• Like
Reagovanja: uji
Na koraku pre identifikacije više puta mi je zabagovala stranica kada sam probao da skinem predugovor za kartice. U sledećem pokušaju sam otišao direktno 'nastavi' na identifikaciju.
Nema na čemu! Ugovorna dokumentacija ti stiže na mejlu, ali ukratko, kartice po osnovu ugovora na daljinu su besplatne i jedini trošak je provizija od 1% za plaćanja u inostranstvu.

Da li uz iRačun mogu da se otvore 2 devizna, jedan za čuvanje deviza a drugi povezan za karticu za plaćanje preko interneta i u inostranstvu? Da li se plaća neko održavanje za devizne?

Ako hoćeš odvojene devizne za to - ne. Jedino da uzmeš onu Virtuon karticu za internet plaćanja, ali to košta.

Da li uz iRačun mogu da se otvore 2 devizna, jedan za čuvanje deviza a drugi povezan za karticu za plaćanje preko interneta i u inostranstvu? Da li se plaća neko održavanje za devizne?
Otvoriš jedan, za obe stvari, podesi lične limite, tako da nema zime kasnije.

Može. Prvo devizni iRačun preko Moja mBanka samo popunjavanjem podataka i sms potpisom, a nakon toga a-vista devizni račun za prijem doznaki u poslovnici.

Ljudi, koliki je limit za podizanje sa raiff bankomata? Je l' treba da ga konfigurisem u mBank. Planiram da prebacim sa Unicredita, a koliko vidim Unicredit bi uzeo 20din za iznos do 300000rsd (UniCred mogu pitati na drugom forumu). Da vidim jel imam lak nacin za dnevno dizanje bez blagajne preko 150000 sto je limit u UniCred.

Ljudi, koliki je limit za podizanje sa raiff bankomata?
Dnevni 100k po kartici na običnom, 40k po pojedinačnoj transakciji. Kod višenamenskih (uplatnih/deviznih) postoji opcija Isplata preko limita koji iznosi 450k i on se sabira sa prvim od 180k po jmbg.
Planiram da prebacim sa Unicredita, a koliko vidim Unicredit bi uzeo 20din za iznos do 300000rsd.
To je provizija za Standard paket
Da vidim jel imam lak nacin za dnevno dizanje bez blagajne preko 150000 sto je limit u UniCred.
Možeš da definišeš maksimalni, s tim što moraš da smanjiš limit za pos/internet da bi ti se povećala kvota za atm.

Ako moze mala pomoc. Gde se nalaze izvodi za iRacun? Pokusavam da ih nadjem na ebank ali ne mogu.

Šalju samo link.
Izvod u ebankingu je bio kad odeš na kartice i skrol dole na kartične izvode. Klikni na detalje.
Edit:
Misliš na one mesečne. To stiže na mail. Izvinjavam se. Nisam gledao nikada gde su.

Danas mi iskočilo ovo, ne znam da li je novo ili ne:

Ima li ko kakvih iskustava? Nešto oko čega čovek treba biti oprezan, osim standardnih stvari?

Može li neko ko ima iRačun da napiše koliki je kurs za kupovinu evra preko app danas? Hvala.

Prilozi

• 1000014535.jpg
    1000014535.jpg
    69.8 KB · Pregleda: 20
Da li je sada moguce otvoriti devizni iRacun ako imamo A vista devizni od ranije? Imam dinarski iRacun...

Trazila mi druga banka izvod iz Rajf imao sam kod njih uplacenu jednu platu a izvod koji sam dobio na mail sam izbrisao. Zato me interesovalo da li moze izvod da se skine sa ebanke.
Možeš da odeš na Računi meni i vide se transakcije, imaš gore desno Print ikonu i napraviš pdf.

Ili da pošalješ poruku banci kroz aplikaciju i tražiš da ti ponovo pošalju izvod.

Razmišljam o otvaranju računa u Raiffeisen banci, trenutno nude 8000 din uz otvaranje IRačuna i prenos zarade.
Interesuje me koje su prednosti standardnog računa koji se naplaćuje 150 dinara mesečno, u odnosu na IRačun koji je besplatan?

Valjda je ostalo isto, sta je tacno losije?

Nemaš digitalne kartice, članarina za Vizu se naplaćuje 1000 dinara godišne plus obavezno osiguranje 40 dinara mesečno za osnovni račun od 150 RSD

Dobar je iRačun nema šta, jedina moja zamerka do sada na RF je užasan kus i to što nemaju Google Pay za android korisnike...

RFbanka.png

Znamo znamo, ne treba mi RaiPay i instalirane duple aplikacije za istu namenu...
Uostalom kad već imaju Apple Pay za iOS korisnike, mogu i Google Pay za android korisnike.

Nazad
Vrh Dno