Njihova kurirska služba i ekipa koja dostavlja robu sledećeg dana.
Podrška totalno nezainteresovana za rešavanje problema, na mejl ne odgovaraju. Primećujem da mejlove uopšte u poslednje vreme niti čitaju, niti stiže neki automatski odgovor, ništa baš. Kol centar će poslati "urgenciju".
Mora da bude od istog prodavca ili iz istog skladista, i onda ce ti racunati zajedno u onu prvobitnu postarinu.Treba mi savet,
kad imam kod od 1.000 ili 1.500 din za iznose od minimum 8.000 din a imam proizvod 7.999, kako najeftinije da prođem da imam u korpi bar 8.000 din?
Ja ubacim u korpu neku glupost od par desetina dinara ali mi onda za samo tu glupost uračuna dodatnih 350 din za dostavu.
Abrzo je oznaka na pojedinim proizvodima, gde Ananas garantuje brzu isporuku, uglavnom danas za sutra. Proizvodi oznaceni sa abrzo se obicno nalaze u Ananas skladistu, i mogu biti od prodavca Spark (cerka firma Ananasa), ili nekih drugih kompanija koje koriste Ananas skladiste.Šta je abrzo?
Ima Ananas svoju kurirsku sluzbu, ali da, abrzo je nesto sasvim drugo od onog sto je @vojkan85 napisao.Nemaju oni svoju kurirsku službu, abrzo znači da taj proizvod imaju na stanju u svom magacinu i isporučuju već narednog dana.
I post expres, i Aks, a gabaritne stvari Gebruder WeisNisam u toku, koliko znam samo City i M&M im vrse dostavu.
Viđam ja kombije sa izbrendiranim logom ananasa po gradu baš često u poslednje vreme.Da, i Gerbruder. A sad se setih da mi je AKS prosle godine dovezao gume. A koja je to njihova kurirska sluzba ?
Mm ne radi viseNisam u toku, koliko znam samo City i M&M im vrse dostavu.
Da o njima.Pričaš o Ananasovoj podršci?
Meni cesto PostExpress donosi kada je u pitanju manji grad ili selo. U NS CityExpress, i ranije M&M dok su radili, sada vise ne rade isporuke. Takodje je donosio i DHL kada su bile novogodisnje guzve.Da, i Gerbruder. A sad se setih da mi je AKS prosle godine dovezao gume. A koja je to njihova kurirska sluzba ?
Sad mi donesoše gume, City je kurir. Korektno sve u roku. Rok isporuke je bio 22.11.-26.11., znači ispoštovali obećano.
Već sam se bio uplašio da neće ispoštovati jer se ovde pisalo da su pretrpani i da kasne isporuke
Izgleda da je City ubacio dodatne kurire na nekim terenima. Meni je umesto regularnog kurira s kombijem, dosao neki sa pikapom. Raznosi samo fizickim licima, ne radi firme.
Nema 70%, najviše je 50% ove godine.Je li iko izvukao ovaj vaučer od 70% na izdvojenu ponudu do sad?
Ja dalje od 30% i dalje nisam mrdnuo![]()
Izgleda su ubacili noveNema 70%, najviše je 50% ove godine.
Hvala za info, narucen Honor 200 😁Prizvala sam 😀
Opet je aktivan vaučer a5000 za iznos preko 35000 din. (daju 150 kom)
Poručila tv. 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari