Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Zavisi koja verzija ti treba PS5. Imaš od 51k pa na više. Sve prema potrebi, ali računaj da neki imaju akciju sa igricom, dual sense džojstikom itd.

Njihova kurirska služba i ekipa koja dostavlja robu sledećeg dana.

Nemaju oni svoju kurirsku službu, abrzo znači da taj proizvod imaju na stanju u svom magacinu i isporučuju već narednog dana.

Da, u pravu si, moja greška. Izvinjavam se na napisanom.

Treba mi savet,
kad imam kod od 1.000 ili 1.500 din za iznose od minimum 8.000 din a imam proizvod 7.999, kako najeftinije da prođem da imam u korpi bar 8.000 din?
Ja ubacim u korpu neku glupost od par desetina dinara ali mi onda za samo tu glupost uračuna dodatnih 350 din za dostavu.
Mora da bude od istog prodavca ili iz istog skladista, i onda ce ti racunati zajedno u onu prvobitnu postarinu.

Abrzo je oznaka na pojedinim proizvodima, gde Ananas garantuje brzu isporuku, uglavnom danas za sutra. Proizvodi oznaceni sa abrzo se obicno nalaze u Ananas skladistu, i mogu biti od prodavca Spark (cerka firma Ananasa), ili nekih drugih kompanija koje koriste Ananas skladiste.

Nemaju oni svoju kurirsku službu, abrzo znači da taj proizvod imaju na stanju u svom magacinu i isporučuju već narednog dana.
Ima Ananas svoju kurirsku sluzbu, ali da, abrzo je nesto sasvim drugo od onog sto je @vojkan85 napisao.

Konacno ubodem danas kupon od 1500rsd i slican problem kao gore pomenuti. Proizvod je 7950rsd, a kod tog prodavca nema nekih sitnica za ubaciti. Ispadne da je najpametnije dodati neku sitnicu za 150rsd, platiti postarinu 350rsd i tako iskoristiti kupon. E sad mi treba jos jedan kupon od 1000rsd za ovu drugu stvar.

Pošiljka naručena 19. (BC group). Pisalo da je dostava od 28. do 03. dec. spakovana 21. Isporučena danas... Ja zadovoljan prolaznim vremenom. Inače city express je kurir.

Da li postoji neka "šema" kada daju onaj a5000 za iznose preko 35000?

Ja nikako taj da dobijem u igrici, a merkam neki tv, a imamo 20 naloga 😂

Da, i Gerbruder. A sad se setih da mi je AKS prosle godine dovezao gume. A koja je to njihova kurirska sluzba ?

Da, i Gerbruder. A sad se setih da mi je AKS prosle godine dovezao gume. A koja je to njihova kurirska sluzba ?
Viđam ja kombije sa izbrendiranim logom ananasa po gradu baš često u poslednje vreme.
Inače poslednja isporuka od njih mi je bila post express. Izgleda da sarađuju sa svim dostavljačima

Mislim da je Ananas Express.

@vojkan85

Da, vidim da je registrovan ANANAS EXPRESS, ima dva zaposlena :D DTS vrsi dostavu pod brendingom AE-a.

Meni cesto PostExpress donosi kada je u pitanju manji grad ili selo. U NS CityExpress, i ranije M&M dok su radili, sada vise ne rade isporuke. Takodje je donosio i DHL kada su bile novogodisnje guzve.

Sad mi donesoše gume, City je kurir. Korektno sve u roku. Rok isporuke je bio 22.11.-26.11., znači ispoštovali obećano.
Već sam se bio uplašio da neće ispoštovati jer se ovde pisalo da su pretrpani i da kasne isporuke

Sad mi donesoše gume, City je kurir. Korektno sve u roku. Rok isporuke je bio 22.11.-26.11., znači ispoštovali obećano.
Već sam se bio uplašio da neće ispoštovati jer se ovde pisalo da su pretrpani i da kasne isporuke

Izgleda da je City ubacio dodatne kurire na nekim terenima. Meni je umesto regularnog kurira s kombijem, dosao neki sa pikapom. Raznosi samo fizickim licima, ne radi firme.

Ovaj Ananas nije sav svoj. Prvo iz nekog razloga odbija karticu tri puta kao nisi podaci dobro uneti, sto je glupost. Na kraju kad stavim da bude pouzecem on mi na sajtu preracuna popust, ali kada mi stigne potvrda na mail tog umanjenja nema, vec je sve po standardnoj ceni.
Je l neko imao taj slucaj?

Izgleda da je City ubacio dodatne kurire na nekim terenima. Meni je umesto regularnog kurira s kombijem, dosao neki sa pikapom. Raznosi samo fizickim licima, ne radi firme.

I u Nisu je prosle nedelje radio dostavu pikap kod mene, bas sam se iznenadio kada sam dosao do kapije i cekam kombi, kad ono neko civilno vozilo se zaustavlja... :D

Je li iko izvukao ovaj vaučer od 70% na izdvojenu ponudu do sad?

Ja dalje od 30% i dalje nisam mrdnuo :)

Danas sam prvi put dobio nesto sem 500 din na 5000 a to je 50% na izdvojenu, kako da nadjem to na sajtu?

Unapred se izvinjavam ako je vec ranije bilo pisano o tome.

Da li Ananas belu tehniku, konkretno frizider, isporucuje preko praga ili samo do ulaza zgrade?

Vrh Dno