Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

U Bosni sam trenutno, imam u telefonu 2 kartice, mts i a1, obe koristim kao prepaid.

Zanima me da li mesečni paketi aktivirani mogu da se koriste u Bosni ili ne (internet, pozivi, sms)?

Mislim da a1 ne moze jer njihov paket uplatim svaki mesec i ne mogu ovde da ga koristim, e sad ne znam kako je sa mts

U Bosni sam trenutno, imam u telefonu 2 kartice, mts i a1, obe koristim kao prepaid.

Zanima me da li mesečni paketi aktivirani mogu da se koriste u Bosni ili ne (internet, pozivi, sms)?

Mislim da a1 ne moze jer njihov paket uplatim svaki mesec i ne mogu ovde da ga koristim, e sad ne znam kako je sa mts
Месечни планови не важе у ромингу осим ако имаш одређен садржај у месечном плану који је за подручје западног Балкана.

Sa mts-om nisam upoznat, a koliko je deklarisano, Plan 400 i 600 ne daju ništa za ZB, ali Yettel iz internet dodataka rezerviše istu kvotu i za ZB, dok Globaltel na 5GB računa 1GB za ZB. Govorni saobraćaj najverovatnije može samo Globaltel.

Uplatio sam internet dodatak u mts-u na 7 dana i evo, ne radi internet... Znači kod mts-a ne važe prepaid paketi...

Ma kakvi, ne radi, uplatio sam neki jeftiniji da bih isprobao nešto za oko 250 dinara na 7 dana 1GB neta + društ.mreže free ali ne radi ništa od toga

Koji je tačan naziv dodatka koji si uplatio za 7 dana za tvoj srpski prepaid MTS broj?
Internet 7 dana 1GB
Postoje posebni roming dodaci m:tel Plus 10 i 30 ali verovatno ne obuhvataju internet saobraćaj

Poslednja izmena:
У вези ове акције са преласком на А1 припејд...

Имам постпејд број у Јетелу, на ком већ преко годину дана немам уговорну обавезу.
Ако сам добро разумео, не морам да идем у Јетел ако желим да пребацим број на А1 припејд,
већ идем директно у А1 и ту све завршавам?

(До сада никад нисам пребацивао бројеве. Јесам раскидао уговоре због поскупљења, и због -50%, али ово не).

У вези ове акције са преласком на А1 припејд...

Имам постпејд број у Јетелу, на ком већ преко годину дана немам уговорну обавезу.
Ако сам добро разумео, не морам да идем у Јетел ако желим да пребацим број на А1 припејд,
већ идем директно у А1 и ту све завршавам?

(До сада никад нисам пребацивао бројеве. Јесам раскидао уговоре због поскупљења, и због -50%, али ово не).
Tako je. Zahtev za prenos broja se automatski smatra zahtevom za raskid ugovora. U trenutku podneska, potrebno je da svi računi budu plaćeni. Plaćanje i poslednjeg računa kroz 30 dana je takođe neminovno, jer A1 može privremeno da ograniči saobraćaj zbog neizmirenog dugovanja.

Da ne odgovaram posebno svima zahvalio sam se na postovima, i da, to je taj dodatak od 225 rsd koji sam aktivirao jer sam hteo da probam radi li internet.

Hvala i na postu gde pišu prepaid dodaci koji sadrže internet za Zonu 0,nisam znao za to.

Inače za A1 mi reče drugar koji je na postpaidu da sve normalno koristi iz paketa.

Da ne odgovaram posebno svima zahvalio sam se na postovima, i da, to je taj dodatak od 225 rsd koji sam aktivirao jer sam hteo da probam radi li internet.

Hvala i na postu gde pišu prepaid dodaci koji sadrže internet za Zonu 0,nisam znao za to.

Inače za A1 mi reče drugar koji je na postpaidu da sve normalno koristi iz paketa.
Jer je Postpaid, pa ima Net i za ZB

• Like
Reagovanja: uji
I na mtsu moras da ručno stavis na 3G. Cak i da radi saobraćaj neće ti raditi jer si na 4G mora biti na 3G da bi išta radilo. A tek onda možeš reći da ne radi paket

globaltel prepaid

koji je najeftiniji nacin da se prenesu samo podaci (data) u sledeci mesec

ili da se nekako sacuvaju GB

Pogledajte prilog 468460
Od 100-tke prešli na Unlimited, zanimljivo..
Šta li je sledeće pitam se 🤔
Mozda ako predje nivo beskonačnosti. Po teoriji relativiteta ako se kreces brze od brzine svetla treba ti beskonačno mnogo energije da usporis do brzine svetla. Pa tako mozda i ovde budes sa druge strane beskonačnosti gde ti treba beskonačan internet da se vratis u beskonačni internet sa nase strane 🙂

Mozda ako predje nivo beskonačnosti. Po teoriji relativiteta ako se kreces brze od brzine svetla treba ti beskonačno mnogo energije da usporis do brzine svetla. Pa tako mozda i ovde budes sa druge strane beskonačnosti gde ti treba beskonačan internet da se vratis u beskonačni internet sa nase strane 🙂
Dobar dobar 😂😂😂😂

Dok sam jednoj starijoj osobi proveravala dokle joj važi mesečni plan u A1 greškom sam umesto "0" za ulazak u meni otkucala "1" i aktivirala neki Dobar plan koji važi 15 dana. Osoba inače ima Top plan koji važi do sutra uveče pa me zanima da li će se po isteku sam obnoviti ili će ga zameniti taj Dobar plan? Guglam i ne mogu nigde da nađem šta je taj Dobar plan i šta uopšte sadrži niti kako da ga deaktiviram.
U krajnjem slučaju ako se taj Dobar plan sam aktivira da li mogu jednostavno da ga poništim novom aktivacijom Top plana?

@snow381white po novom se planovi zasebno aktiviraju sa prvom prioriteta iskorišćenja od prethodnog. To znači da se Top plan koristi do isteka jer je ranije aktiviran, a nakon čega usleđuje Dobar plan. Istek je 30. dana u istoj satnici aktivacije Top, odnosno 15. od kupovine Dobrog plana. Top plan se obnavlja ukoliko bude bilo dovoljno kredita, što bi takođe važilo i za Dobar plan ako bi imao od čega i on da se naplati. Deaktivacija sprečava automatsku obnovu i ostavlja pravo korišćenja dodataka do isteka.

Hvala. Ali samo još jedno da razjasnimo - pošto na nekom vlogu iskopah da Dobar plan košta 400 dinara a korisnik na raspolaganju ima 300 dinara standardnog kredita da li je rešenje da ne uplaćuje ništa do isteka Top plana jer tako neće biti dovoljno novca da se aktivira Dobar plan? A onda nakon isteka samo uplati još kredita i ponovo aktivira Top plan. Izvinjavam se na konfuziji.

Dobar plan košta 400 dinara a korisnik na raspolaganju ima 300 dinara kredita, da li je rešenje da ne uplaćuje ništa do isteka Top plana jer tako neće biti dovoljno novca da se aktivira Dobar plan? A onda nakon isteka samo uplati još kredita i ponovo aktivira Top plan.
Upravo tako. Zbog nedovoljno kredita se stopira automatska obnova i dodatak važi do isteka.

Hvala. Ali samo još jedno da razjasnimo - pošto na nekom vlogu iskopah da Dobar plan košta 400 dinara a korisnik na raspolaganju ima 300 dinara standardnog kredita da li je rešenje da ne uplaćuje ništa do isteka Top plana jer tako neće biti dovoljno novca da se aktivira Dobar plan? A onda nakon isteka samo uplati još kredita i ponovo aktivira Top plan. Izvinjavam se na konfuziji.
Screenshot 2024-11-27 at 17-45-32 Prepaid Mesečni planovi po super ceni A1.png

Ovde piše:
Ne obnavlja se automatski, ali se uvek može aktivirati ponovo

На њиховом сајту званично стоји до 31.12.2024. Нема информације до јуна 2025.
Mislim da se odnosi na popust za kupovinu Top/Mega plana za 500/800 dinara umesto regularnih 700/1000. To nije toliko ni bitno zapravo koliko promocija za prenos u A1 i za sad ostaje isto.

Mora li da se nosi fizička kartica za prebacivanje broja u a1 na mega plan, ako se već vodi na meni?

Vrh Dno