Upravo tako...i kod devojke kada gledam neki venting, ceo zamrzne pa onda defrost. Stoji odmah pored balkona na kome pustim cigare pa mi je na 50 cm od meneTo što ceo izmenjivac nije zaleđen takođe nije normalno. Moja je cela bela ravnomerno.
A pojasni sta mu znaci kad ne lede svuda ravnomerno? Posto meni isto tako krenu na odredjenim delovima da lede pa posle zalede svuda.To što ceo izmenjivac nije zaleđen takođe nije normalno. Moja je cela bela ravnomerno. Mada ovde kao da je počela defrost pa je logično da se topi odozgo prvo.
Ja samo jos da dodam - ovako kod mene nisu nikad. Inje se nahvata, mozda vrlo malo leda pri dnu i dF. A Gornji deo nikad nisam video ni inje da je nahvatao, ne stigne, ide dF.A pojasni sta mu znaci kad ne lede svuda ravnomerno? Posto meni isto tako krenu na odredjenim delovima da lede pa posle zalede svuda.
Ne bini za to i meni tako pre defrodsta, do duse smo taj donji deo ,al samo taj donji deo, kontam normala. meni je na terasi. pa kasd se setam iz vje-ca, tamo, vamo, vidim spoljnuA pojasni sta mu znaci kad ne lede svuda ravnomerno? Posto meni isto tako krenu na odredjenim delovima da lede pa posle zalede svuda.
Ima smisla to ali meni deluje cudno da gornji deo ni na -3, -4 ne zabeli, ne stigne pre dF. Kao da je mrtav.To moze da ne znaci nista ili da bude problem.
Potpuno je normalno da se ne hvata ravnomjerno, to jest zavisi od nekoliko uslova, a najvise od vlaznosti. Kad je visoka vlaznost sva voda se hvata pri dnu, tako da je normalno da krene lediti sa dna ka vrhu, medjutim, zavisi i od opterecenja i kolicine freona koja prodje kroz sistem, tako da ta vlaga mozda ne stigne do dna i pocne da se hvata inje, tako da se ono formira na sekcijama koje su najhladnije.
Kad treba da brinete je kad vidite da ona ne grije dobro, da se led ne uklanja prilikom dF i kad je zaledjena duze vrijeme
Tako sam i pretpostavio da je kod tebe.Kad upali df izađem napolje i baš je cela bela. Nema delova koji nisu beli. Ajde ako uhvatim neki večeras ili ujutru slikaću.
Nocas veci deo noci 260W, max isla 280W a bilo oko 0, bez dF. Nisam spavao kod kuce pa nisam ispratio temp.
Jel' to važi i za 20/25 X modele?Ma to je to kao sto je nemac rekao... vidis sam kad je do ili oko 0c fino odrzava verovatno zadatu temp. na 200-300w a kad padne ispod npr. -1c, onda krece taj skok(automatski kod MHI srk20/25 modeli) na 450w i onda naravno izlazi malo topli vazduh i senzor odmah reaguje = Rezim on/off kao sto se vidi na predhodni grafikon
Jedino samo taj DF kod tebe me malo buni sto ti ne pobeli cela komplet, sto nemac rekao da se njegove komplet zakovu bele pa tek odrade DF... Uvek se cudi kako jos moze vazduh da prolazi a one i dalje rade dok ne moraju da odrade DF
Ako mislis na ZSX modeli to stvarno ne znam... ali sve moguceJel' to važi i za 20/25 X modele?
********* i Nemci hocu stalno nisku modulacijuNemci ludi.
Sta postižu ovim nije mi jasno? Spusti ga niže i on očitava nižu temperaturu i onda ne isključuje. Zar se to isto ne dobija povećanjem za 1 stepen na daljinskom. Ne znam gubim se.********* i Nemci hocu stalno nisku modulaciju
@Tema
Evo kako oni rese taj rezim on/off
1.slika: To je wifi modul i on se naravno isto greje ali iza njega je i senzor
2.slika: evo gde je senzor
3.slika: spuste senzor malo nize...
4.slika: senzor manipuliraju sa neki sunder, a neki radu to sa stiropor...
Rakao sam das su oni gori nego mi sto se tice modulacije, on/off itd.
Ma pitaj boga sta muvaju...Sta postižu ovim nije mi jasno? Spusti ga niže i on očitava nižu temperaturu i onda ne isključuje. Zar se to isto ne dobija povećanjem za 1 stepen na daljinskom. Ne znam gubim se.
Jel on to vakumirao? Da nema vazdusni cep mozda...Cini mi se da ovdje samo spustaju senzor temperature, nije neko resenje. Problem jesu cesti dF, ali njemu spoljne bijele, a cim bijele mora imati i dF, ali mi je cudno sto ulaze toliko posto bi trebalo da pomazu jedna drigoj, a one rade kao da prostorije nijesu spojene.
Kaže da nisu vakuumirali.Jel on to vakumirao? Da nema vazdusni cep mozda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari