Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
DOT i Atom i nisu za bolje, dobro se i drze koliko se svi istresaju od stejkinga.
Treba koristiti. Ako odemo na 20-30+ nekada prodajem i glavnicu i cao-zdravo. Do tada se prodaje stejk. Po ovim cenama to je oko 10-11 DOT-a i nekih 7-8 ATOM-a dnevno ili oko 150$ prevedeno u fiat. Do pre par dana je bilo oko 13 DOT-a. Najverovatnije se nesto desilo sa DOT-om ali nisam ispratio sta. Sve u svemu samo izvlacenje kada je zeleno.

Hoce li se nekada desiti da kada covek proda nesto cena ode dole a ne gore. Prodam XLM nakon 30% skoka u danu, on skoci jos 20%. 😀 Automatski 7k manje.

To je kriptos koji je stvoren da ti slomi srce, kao da je ženska. Ja sam ga godinama držao, digao ruke i on sad našao da moon-uje. ***** jedno raspalo. 🙁

Hoce li se nekada desiti da kada covek proda nesto cena ode dole a ne gore. Prodam XLM nakon 30% skoka u danu, on skoci jos 20%. 😀 Automatski 7k manje.
Količinu od 12k sam ga držao više godina, dojadilo mi da ga čekam i skoro ga se ratosiljam na 0.1$. Meni gubitak 4k $ 😱
*** lako je biti general posle bitke. Sreća je što sve ostalo držim tj 100% sam u novčićima, sve skače pa sam cool 😎 👍

Voz ubrzava, vagoni su krenuli. Ko će na kojoj stanici ući ko izaći a ko putovati. To je umetnost...

Primetno da se DOT ekosistem budi. Ja sam se zenuo i umesto da zajašem xlm zajahao sam xrp. I manje profitirao znajući razliku u MC xlm-a i xrp-a. Evo primer dot 20% kusama 45%

Poslednja izmena:
DOT +43% za 24 sata
Jja sam ceo jedan stan, ne baš toliko vredan skor ubacio na LINK, DOT i LTC, pa suu me neki zezali da su to stari konji.
Eto bez starca nema udarca. Sada je to već stan i po. A od 2017 sam u ovome, pa uglavnom samo dokupljujem i pomalo trgujem.
Trgovanje više manje uspe, ali mo bolje ide hodl. Srećno svima. I doge dobro gura, a imam ih dosta. najviše eth-a.

Poslednja izmena:
Prodao XRP na 1.44 i XLM na 0.29. Mozda kupim ponovo ali videcu. Nisam pametan sta sa tim. Mozda neki drugi perspektivniji coin.
Sve je skočilo, pa i mrtvi Polygon, ali XLM zakiva. XRP isto nastavlja.
DOT +40% za 24 sata
Jja sam ceo jedan stan, ne baš toliko vredan skor ubacio na LINK, DOT i LTC, pa suu me neki zezali da su to stari konji.
Eto bez starca nema udarca. Sada je to već stan i po. A od 2017 sam u ovome, pa uglavnom samo dokupljujem i pomalo trgujem.
Trgovanje više manje uspe, ali mo bolje ide hodl. Srećno svima. I doge dobro gura, a imam ih dosta. najviše eth-a.
Respect. Ja sam pomenuo da fali još Pol, ali svakako 👏. Neverovatno bi bilo da prođe bull, a da se stari baš ni malo ne pomere. Činjenica je da si zabo pravi momenat.

DOT +43% za 24 sata
Samo vodi racuna da na kraju to ne bude pola stana. Ne slusaj moonboyse i ostali hajp. Kada budes bio zadovoljan unovci pa iznova.

Mene nešto brine sto smo jako rano u ciklusu a počeli su svi da pričaju o meme coin-ima i da se zaleću... Isto kao 2021 sa NFT manijom...

Top nije daleko onda...

Moze se izade u teter
Ali po ovoj ceni od 0.46
Ne mozes xlm da povuces sa menjacnice. Sto znaci da nema arbitraze. Ako imas tamo xlm mozes da prodas po 0.46 ili da cekas da proradi withdraw pa ce se cena izjednaciti sa ostalim menjacnicama, a tad moze biti i manja i veca od tih 0.46.
Izbegavaj menjacnice kod kojih se to desava.

Mene nešto brine sto smo jako rano u ciklusu a počeli su svi da pričaju o meme coin-ima i da se zaleću... Isto kao 2021 sa NFT manijom...

Top nije daleko onda...

Ja sam čini se tačno predvideo ranu alt sezonu, ali i mene buni šta bi ona trebalo da znači u kontekstu ukupnog kripto ciklusa. Definitivni odgovor ne mogu da ponudim, ali se uzdam u činjenicu da su se prethodni ciklusi završili nakon što je BTC dominacija napravila 4-5 velikih nedeljnih crvenih sveća. Dakle, ako altovi nastave da divljaju još mesec dana uz veliki pad BTC dominacije, žurka je bar po meni gotova, bez obzira na cenu BTC, Trampa, Microstrategy ili bilo šta drugo, dakle prodavaj kripto, motaj kablove, peri mešalicu. Ne da očekujem takav scenario, ali ako se to desi, kraj.

Ja mogu da razumem da ljudi koji od skorije prate misle da je ovo alt S... Ali da neko iz ciklusa u ciklus visi ovde i naziva vec sada ovo Alt S mi nije jasno kako/zasto 😅
BTC dominance chart se slaze sa tobom, ali opet vecina coin-a cak i u top 10 je napravila x2 x3 x4 u prethodnih 10 dana. Bolje uzeti deo profita nego se vozati gore dole. Niko ovde nece pogoditi top ciklusa...

Ako išta, mislim da je meme faza gotova, previše se ljudi opeklo u kratkom periodu. To je potencijalno dobro jer će možda većina da se prebaci na kvalitetne projekte... ali mislim da je svaki ciklus sve kraći i kraći i nekako mi se faze prebrzo dešavaju pre bilo kakvog pravog price discovery-a za većinu tržišta (ETH nije ni probio ATH a milijarde se obrću na nekom đubretu).

Svaki pullback je zdrav, ali krhko je sve ovo po meni... opekao sam se ranije (klasično misleći idemo na mesec) pa sam možda i paranoičan sada...

Tolko od bull-a, vidimo se za 4 godine
🤣🤣🤣
Ovo je prvo ozbiljnije istresanje, meni deluje kao dobra uvertira za probijanje 100K već koliko sutra popodne (kad se berza malo zagreje preko Atlantika). Čak bih rekao negde oko 18-19h po našem vremenu su najveće šanse za to 😉
Ta satnica mi je dobro urezana u pamćenje po mnogim žešćim promenama cena.
Dobar članak https://cointelegraph.com/news/bitcoin-options-expiry-rally-toward-100k

Poslednja izmena:
Ko je spreman da rizikuje uvek postoji mogucnost za neku brzu zaradu. 😀 XRP je pao za 15% pa sam odlucio da ga kupim ocekujuci mali bounce i desio se. Nije puno ali gain je gain.

Nije bitno da li idemo gore ili dole. Trenutno mi je cilj da uvecavam USDT deo da bih kupovao eventualne dipove. Poceo sam malo da se igram sa shitovima dok cekam dip ili skok ETH-a. Order za ETH je negde oko 3900 ako bude sell ili oko 2700 ako bude buy. Naravno to je podlozno promeni +-100$.

Prilozi

• Screenshot_20241124-200842.png
    Screenshot_20241124-200842.png
    274.9 KB · Pregleda: 81
Inace mali sum up mojih prodaja u par dana.

Prodaja novcica
XLM - 0.29 ( trenutno 0.58 ) - 34k manje ( ovo boli 🥹 )
XRP - 1.43 ( trenutno 1.41 ) - 1k vise

Prodaja nagrada od stejkovanja
DOT - 7.6 ( trenutno 8.70 ) - 3k manje
ATOM - 7.83 ( trenutno 8.45 ) - 1k manje
STRAX - 0.055 ( trenutno 0.063 ) - 6k manje

Ovaj trejd sto sam obavio danas sam obavio od USDT-a koji sam uzeo od prodaja nagrada pa sam uvecao taj deo sto znaci da sam podigao average ali ne gledam ja to tako.

I pre nego se neko pametan javi i napise sto ne cekam u tom trenutku ne moze da se zna sta ce se desiti. Pogotovo za nesrecni XLM.

To je to za sada. Pratim cene pa reagujem u skladu sa tim. Ne planiram da cekam dugo sa prodajama i svaki malo veci skok prodajem a dip kupujem samo zavisi sta. Pratim 20-ak novcica pa zavisi sta najvise padne.

sve to sad manje sto si nabrojao, napravis u tvom tradeu na 50$ razlike, win some lose some.
Sve je to ok, mogao je biti deblji minus.
Ja sam nekako sve te dinosauruse otpisao kao potencijalnu mogucnost zarade. holdere xrp granicim sa mass suicide grupama.

Potpuno pogresno misljenje vlada na forumu o XRP , sto je skoro i demanovao.
velika kapitalizacija -- SIGURNOST
veliki ATH od trenutne vrednosti daje NADU za dobru zaradu.
Idealno za "taze" ulagace😀
Mozda gresim, to je neko moje vidjenje, slicno se ponasa i ADA
..........
Nasuprot svemu tome prica o FETu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno