štek za sutra
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.05.2019
- Poena
- 115
Biće to sve dobro, samo da BTC dominacija krene da popušta.
Vazda bilo 😁😁Ja imam neko predvidjanje da beara vise nece biti za BTC, bice to manje korekcije gore dole, ali beara nece biti. Dok za altove svaki mali pomak btc na dole je novi bear. 😀
A sta ako u ovom ciklusu twist bude taj da altovi ne krenu nego samo BTC jaca? :dBiće to sve dobro, samo da BTC dominacija krene da popušta.
A sta ako u ovom ciklusu twist bude taj da altovi ne krenu nego samo BTC jaca? :d
Cifra mi stoji zabetonirana. BTC skace, altovi mrvicu padnu, ne mrdam nigde 🙂
Pa to ja poslednja kupovina pre parabole, sto te cudi? Krenuo je i fomo izmedju ostalog a bice jos ludje. Uskoro ce se prodavati automobili, kuce i stanovi za kripto...Dok vi taktizirate i predvidjate, neko kupuje BTC na $97,5k. Ko su ti ljudi? Kad ce oni izvuci ulozeno?
Pomislio sam na to baš, nemora uvek biti kako je bilo i sta sada ako samo BTC ode a altovi nista ne urade... Ali ajde da ne mislim samo na crno...A sta ako u ovom ciklusu twist bude taj da altovi ne krenu nego samo BTC jaca? :d
Cifra mi stoji zabetonirana. BTC skace, altovi mrvicu padnu, ne mrdam nigde 🙂
To smo se pitali i pre samo mesec dana na 67.5kDok vi taktizirate i predvidjate, neko kupuje BTC na $97,5k. Ko su ti ljudi? Kad ce oni izvuci ulozeno?
Vec je podigao prosecnu cenu preko 50k. Samo nek pozajmljuje i kupuje pa nek podigne prosek na 70-80k i onda ce ga lagano izbaciti iz igre u bear marketu.Majklence kaže da kupuje na bilo kojoj ceni.
BTC dominacija nikad jaca 100k na dohvat ruke. Toliko smo brzo stigli do 100k da ce to biti samo usputna stanica. U ovom ciklusu BTC moze i +150k. Altovi kilave i misljenja sam da oni u ovom ciklusu mogu krenuti tek kada se prelije profit iz BTC. Ali ne bih ocekivao neke ludacke skokove tipa X20, x50... Vrhove altova bi cekao na x3, x4 na ove cene koje su danas

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari