Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da se vec problizavamo prvoj korekciji BTC-a da li prije 100k ili ce probiti ( mada tesko iz prve da progura 100k ), a onda ide jedna jaca korekcija.

Ovo ocekujem s obzirom na ovaj mjesecni nagli rast BTC-a ako je suditi po predhodnim ciklusima blizu smo korekcije, a onda krece alt sezona ETH/BTC mislim da je i sad ok ulaz 0.03 ili ispod je dobra kupovina

Ja imam neko predvidjanje da beara vise nece biti za BTC, bice to manje korekcije gore dole, ali beara nece biti. Dok za altove svaki mali pomak btc na dole je novi bear. 😀

Mirise ta 100ka nesto.
samo neka puni, sve ce to u altove uskoro.

Poslednja izmena:
Biće to sve dobro, samo da BTC dominacija krene da popušta.
A sta ako u ovom ciklusu twist bude taj da altovi ne krenu nego samo BTC jaca? :d

Cifra mi stoji zabetonirana. BTC skace, altovi mrvicu padnu, ne mrdam nigde 🙂

A sta ako u ovom ciklusu twist bude taj da altovi ne krenu nego samo BTC jaca? :d

Ako BTC napravi korekciju od 15-20% ima da se altovi potope a dominacija ce da dobaci preko 65% u tom slucaju.

Moguci scenario, ATH na 99500, spustamo se malo, altovi krecu standardno za vikend gore, a BTC konsolidira na oko 95K.

Dok vi taktizirate i predvidjate, neko kupuje BTC na $97,5k. Ko su ti ljudi? Kad ce oni izvuci ulozeno?

Lele lele 😁
2024-11-21 12_06_38-97,999.99 _ BTC USDT _ Bitcoin to USDT - Binance Spot.jpg

Dok vi taktizirate i predvidjate, neko kupuje BTC na $97,5k. Ko su ti ljudi? Kad ce oni izvuci ulozeno?
Pa to ja poslednja kupovina pre parabole, sto te cudi? Krenuo je i fomo izmedju ostalog a bice jos ludje. Uskoro ce se prodavati automobili, kuce i stanovi za kripto...
Ovo je jos sica koliko skace. Kad bude 10% skoka dnevno tek ces onda da se pitas.

Pomislio sam na to baš, nemora uvek biti kako je bilo i sta sada ako samo BTC ode a altovi nista ne urade... Ali ajde da ne mislim samo na crno...
Nego gledam da li je ovo kapitulacija dominacije ili će opet osvojiti vrh...

I treba da se kupuje. Ovo kako je krenulo do jutra ce napasti 100K. Nerealno dobro ide, nesto ce da se desi 😁

Neverovatno mi je kako gura na gore. Ide lagano ali kao buldozer, ne staje.

BTC dominacija nikad jaca 100k na dohvat ruke. Toliko smo brzo stigli do 100k da ce to biti samo usputna stanica. U ovom ciklusu BTC moze i +150k. Altovi kilave i misljenja sam da oni u ovom ciklusu mogu krenuti tek kada se prelije profit iz BTC. Ali ne bih ocekivao neke ludacke skokove tipa X20, x50... Vrhove altova bi cekao na x3, x4 na ove cene koje su danas

BTC dominacija nikad jaca 100k na dohvat ruke. Toliko smo brzo stigli do 100k da ce to biti samo usputna stanica. U ovom ciklusu BTC moze i +150k. Altovi kilave i misljenja sam da oni u ovom ciklusu mogu krenuti tek kada se prelije profit iz BTC. Ali ne bih ocekivao neke ludacke skokove tipa X20, x50... Vrhove altova bi cekao na x3, x4 na ove cene koje su danas

Zapravo, moj trendline za BTC.D za sada stoji postojano, kao klisurine, što bi rekla pesma. Ako se stvarno i održi, ovaj ciklus će mi napraviti neke vrlo lepe parice kako altovi krenu da divljaju.

1732265687765.png

Ima jedno 2B shortova na 100k, ozbiljan sell wall a bogami i liquidity, 105-110k pa dole.
Taman danas 100K da se licne pa da bude boom u medijima i uleti retail, a za vikend altovi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno