Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aktivirao se na 0,409, sad ga čekam što više 🙂dole pa Jovo nanovo.
Šta ću, to je jače od mene iako znam da ne valja, mogao je okrene ćurak pa ko raketa do $1🤢.
Zezam se ja malo, sace reversal

Dzigi daj nekih pet koina o kojima razmisljas,čisto kao predlog,pošto istu muku mučim..
Iskreno nemam pojma. Svi su generalno skocili. Neki manje, neki vise a konkretno XRP i XLM x3 za dve nedelje. Ne razmisljam o coinima za sada ali ako nesto kupim napisacu. Svakako cekam neku korekciju da bih kupio nesto. Ako odemo jos gore prodacu TRX, ADA, nagrade od stejka za DOT ( 2600 kom ) , ATOM ( 1700 kom ) i STRAX ( 800k ). Zato volim stejk. Kaplju novcici, kada se nakupi prodam i bez nerviranja u odnosu na trejd.

WIF je dobar za ulaz, možda ga sačekati na $3.
WIF je mnogo jadan zadnjih par dana, na svaki minimalni pad BTCa i on pada.. jutros je malo kao bio živnuo, ali generalno ne prati BTC već danima.. malo je reći da sam u Longu 80 posto u WIF-u, ajd da se nadamo da će opet biti neka eksplozija kao pre par dana 😉

Ah divno Avax će opet da me opari.

Inace BEAMX je trenutno jako povoljan a moze lepo u skorije vreme da ode gore. Dobro se pokazao kroz krizna vremena što je dobar znak da će dobro da odradi u bullu. I naravno nema emisije coina 100% je u opticaju (nešto od čega sam postao alergican).

Da mi je neko pričao da ću da budem degenerate gambler, ne bih mu verovao. Lepo sam trejodovao ETC koji sam imao i napravio sam korektan profit. Međutim, zinulo mi dupe za još pa sam mislio da će da bude rush sa PNUT kao što je u prošlom bilo sa MANA i da ću lagano da se provozam. Elem, na to smeće PNUT sam ušao na $1,88 a sada je jedva $1,13.

Monkey of the year.

Taj pnut je napravio ludilo para za early adopters, kao MooDeng, bla bla, svi koji su kasno usli su popusili.
Definicija FOMO

Ja u takvim slucajevima stavljam OCO trade na Binance gde mi je stop limit vrlo blizu cene na kojoj sam usao. Ako krene na gore, super, ako cimne na dole, nije strasno (nema profita, mali gubitak). Sta je losa strana za ovakav primer trejda?

Hoce li se nekada desiti da kada covek proda nesto cena ode dole a ne gore. Prodam XLM nakon 30% skoka u danu, on skoci jos 20%. 😀 Automatski 7k manje.
Ja strelu cekam na 0,6-0.7 to bi me zadovoljilo
Jedino mi rvn nikako da opali,skocio 30% i ćuti,a imam ga na tone

Hoce li se nekada desiti da kada covek proda nesto cena ode dole a ne gore. Prodam XLM nakon 30% skoka u danu, on skoci jos 20%. 😀 Automatski 7k manje.
Od svih nas ovde tebi prvom ne lezi da kukas 🤣
Masaza u najavi

U ovoj fazi ciklusa ne. Nekada je bolje ne pipati nista.

U ovoj fazi ciklusa ne. Nekada je bolje ne pipati nista.
Lako je reci ali kada ti ja na dohvat ruke prosto pozelis da je zgrabis za... cekaj o cemu ti pricas? 😀

A "ciklus" ne znas do kada ce da traje. Ono sto se HODL-a se cuva a ovo sitno steta ne prodati kada je lepo skocilo. Pasce. Ne zurimo nigde.

Ne znam dokle ce da traje ali znam da nije ni blizu kraja. Kapital ne diras ali sto se ne provozas malo sa tim nego prodajes? Nije da ti manjka para...
Sad nije vreme da cekas pad nego skok. Do sada si radio sve kako treba, sad kreces da brljas. Imas strpljenja koliko hoces da cekas pad ali nemas strpljenja da sacekas skok. Samo se opusti, idi igraj nesto...

Mene vise nista ne cudi, iako zaista deluje malo verovatno da posle 8 meseci range-a zavrsimo ciklus posle 2 nedelje... ipak je btc skocio 50% od ATH...

Prava strategija po meni je imati plan pre pocetka ovog finalnog talasa... DCA out pomalo... ako mi 1M-2M donosi penziju sta me briga ako sve to ode na 10M do kraja talasa.

Mislim da je vrlo rizicno cekati neke ogromne skokove u ovom verovatno poslednjem velikom talasu pre velike depresije... prosto je rizik od round trip-ovanja prevelik...

Ja licno za sada targetujem da imam 20-30% portfolia u stablecoinima. Kako skoci tako prodam. Vecina je u ETH i tek preko 5000 cu prodavati vece kolicine...

ETH/BTC sam mislio da udjem sada u ETH, ali sam prosto prodao BTC za dolar, jer je dobra cena trenutno a ostali altcoini nisu ni priblizno skocili tako da s njima cu da pricekam...

Ne znam dokle ce da traje ali znam da nije ni blizu kraja. Kapital ne diras ali sto se ne provozas malo sa tim nego prodajes? Nije da ti manjka para...
Sad nije vreme da cekas pad nego skok. Do sada si radio sve kako treba, sad kreces da brljas. Imas strpljenja koliko hoces da cekas pad ali nemas strpljenja da sacekas skok. Samo se opusti, idi igraj nesto...
Pa i cekam skok. Meni je logicno kada nesto skoci 30% u danu ili 3x u 2 nedelje da to prodam. Ne mogu vecito da cekam. Tako se vozam sa tim shitovima godinama i nista ne uradim sa njima. Ne mozes ubosti vrh a kada pocne da pada onda ces cekati bounce i na kraju ces prodati po ceni manjoj nego po kojoj si mogao ili neces uopste poput tebe. Po meni skacemo od 16k ( BTC ) pa evo sada do 100k. To je skok nije bio pad. Pad je bio do 16k. Ja ne verujem u kripto kao ti i verujem da je sredstvo za izvlacenje para raznih interesnih grupa i ja ih izvlacim uporedo sa njima. Mozda bude manji gain nego sto je mogao biti ali mozda bude i veci. Svakako je gain. Tako da nastavljam sa mojom strategijom. Ako nemas plan a plan nije cekati, vozaces se gore-dole. I nemoj savetovati druge ako sam ne stanes iza svojih reci. Kao u slucaju FET-a, kao kada meni kazes da ce nesto sigurno pasti i sto te nisam poslusao a ti prvi nisi prodao jer uvek postoji ono ali.

P.S.
Kad smo kod toga siSaj ga XLM. 😂

Poslednja izmena:
Da si imao $MOG na Solani 😀
Da sam imao Solanu ***. I dalje ostaje zal za propustenim orderom na 9.6$. Nisam smeo tada da kupim. 2000 komada ali na kraju sklonio order. Isti slucaj sa AVAX-om na 8$.

Kada smo kod toga upravo sam prodao nagrade od DOT-a i ATOM-a. Izvini Saj. 😀

P.S.
Glavnicu ne diram a XLM je u medjuvremenu skocio na 0.45$ sto mu dodje oko 20k manje lagano. 😀

Inace DOT i ATOM nagrade su otisle na 7.6$ odnosno 7.83$. Cisto da imamo racunicu koliko sam vise mogao da imam. Podatak za statisticare. 😀

U oba slucaja cena je i vise nego duplirana od tipa 3.6-3.8$ od kada sam skupljao nagrade i meni je to skroz zadovoljavajuce. Sledecih par meseci ce nagrade i dalje dolaziti a videcemo koja ce biti cena tada pa cu reagovati u skladu sa tim.

definitivno 2021
u martu prodaj sve i dodji za godinu-dve 😎 , ostaviti nesto ili ne?

@Zoran7821
RVN sacekaj pumpu , neki tekst tipa jedinstven novcic , najkompleksniji algoritam itd
sa tom pricom je 31.03 bacio do 0.06
ima isti EKG poput XRP ADA..... samo sacekaj kako ide talas doci ce red i na RVN
mala kapitalizacija, dopadljiv, kad sine bice soooou, ja ga ocekujem na 0,1

Taj pnut je napravio ludilo para za early adopters, kao MooDeng, bla bla, svi koji su kasno usli su popusili.
Definicija FOMO
Still, volume na Binance je neverovatan, trenutno veći od BNB. Ne bih ga još otpisivao. Wif je isto tako imao padove, očekivao sam da će se srozati na 0.0nešto, ali se vratio preko 3-4$.

definitivno 2021
u martu prodaj sve i dodji za godinu-dve 😎 , ostaviti nesto ili ne?

@Zoran7821
RVN sacekaj pumpu , neki tekst tipa jedinstven novcic , najkompleksniji algoritam itd
sa tom pricom je 31.03 bacio do 0.06
ima isti EKG poput XRP ADA..... samo sacekaj kako ide talas doci ce red i na RVN
mala kapitalizacija, dopadljiv, kad sine bice soooou, ja ga ocekujem na 0,1
DVa puta sam fin novac uzeo na njemu,2018 u beru skocio ×7,i prosli bul prodao ga na 0.24(vrh bio 0.28),,tad je sa 0.8 do.0.28 stigao za nekih 36 sati.. na 0.1 bi deo prodao,nikako sve...

Da sam imao Solanu *********. I dalje ostaje zal za propustenim orderom na 9.6$. Nisam smeo tada da kupim. 2000 komada ali na kraju sklonio order. Isti slucaj sa AVAX-om na 8$.

Kada smo kod toga upravo sam prodao nagrade od DOT-a i ATOM-a. Izvini Saj. 😀

P.S.
Glavnicu ne diram a XLM je u medjuvremenu skocio na 0.45$ sto mu dodje oko 20k manje lagano. 😀
DOT i Atom i nisu za bolje, dobro se i drze koliko se svi istresaju od stejkinga.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno