Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ljudi jel vala brljaju porudžbine?
Meni mnogo toga stiže oštećeno, falicno, nepotpuno...
Ovo je neverovatno.
Jeste da su mi davali vaučere na konto reklamacija i to je pošteno...ali dobiješ novi vaučer, kupiš nešto za njega i bude problem ..agonija

Prvi put da su mi dozvolili da zbirna porudzbina bude dostavljena na paketomat i vec 3 dana City je "ubacuje" u isti, i kanda nece nista biti od toga. To ce najverovatnije biti prva otkazana porudzbina od otvaranja naloga...

Drugih problema nije bilo, kurire vidjam vise od familije ovih dana, banovace me prvom prilikom. :cool: 😂

Prvi put da su mi dozvolili da zbirna porudzbina bude dostavljena na paketomat i vec 3 dana City je "ubacuje" u isti, i kanda nece nista biti od toga. To ce najverovatnije biti prva otkazana porudzbina od otvaranja naloga...

Drugih problema nije bilo, kurire vidjam vise od familije ovih dana, banovace me prvom prilikom. :cool: 😂
Znači, odrao si ih za vaucere

Koliko puta moze da se iskoristi vaucer?Lupam ovaj 1500 na 8000?

Svaki vaucer moze da se iskoristi samo jednom, osim ako nisu u pitanju vauceri koji su dostupni svima, kao sto je sad bio a5000

Ako ne mozes da ga iskoristis, probas na drugom nalogu... 😆😉🙃

Pa to mi nije jasno kako ljudi ovde dele vaucere ako moze samo jednom,ispada da ga ne koriste pa daju drugima,kontam sad😂

Koliko vidim, a osetio sam i na svojoj koži, najveći problem sa ovom i sličnim platformama je dostava.
Mislim da bi pravi potez bio da imaju neki centar za preuzimanje u svim većim gradovima barem. Jeste da imaju paketomati ali u njih ne može da stane više od pola porudžbina

Ljudi jel vala brljaju porudžbine?
Meni mnogo toga stiže oštećeno, falicno, nepotpuno...
Ovo je neverovatno.
Jeste da su mi davali vaučere na konto reklamacija i to je pošteno...ali dobiješ novi vaučer, kupiš nešto za njega i bude problem ..agonija
Nisi usamljen. Porucio sam 2 stvari od BC Group u istoj porudzbini, i posle 7 dana mi je stigna samo jedna, iako je na mom Ananas nalogu oznaceno da su mi obe urucene. Odmah sam reklamirao i sad cekam da mi odgovore kada ce mi poslati drugu stvar.

Bruka i sramota šta rade ovi iz city expressa, pisalo dostava u roku od dan dva ono već 7 dana ne donose...

Poruceno 17.
Spakovano 18.
Dostava 18-19.
Ali dostava nece biti ove nedelje najverovatnije, a mozda ni do polovine sledece zbog problema koje sam naveo.
Prvi put da mi CityExpress (abrzo) znacajno kasni, rok je bio 18-19. ali izgleda nece biti isporuke do kraja nedelje a mozda ni do polovine sledece.
Drug mi kaze da mu je jutros bio City kurir i rekao da su zatrpani s paketima, da su im firme prioritet, a civile ostavljaju za "kad stignu". Iz Ananasa im svaki dan stize po kamion robe u NS magacin, i imaju backlog od skoro 5 dana (bar za ovaj nas reon, ali pretpostavljam da je tako svuda). Kurir mu je rekao da "Crni Petak ide dobro kod Ananasa". :D

Da javim update:

Pohvale za CityExpress, dostava je bila ipak danas jer su ubacili dodatnog kurira. Nije dosao onaj sto uvek donosi Ananas posiljke, vec neki novi koga vidim prvi put od kad mi CityExpress donosi.

Pohvale i za Ananas, sve je bilo lepo upakovano, staklena flasa u zastitnom mehuru, sve ostale stvari i sitnice lepo poslagane, dzemper Scervino 70% vuna 30% kasmir, naguzvan papir da se ne tumba nista u kutiji.

Iako su kasnili par dana, ipak nije bio kraj nedelje ili sredina sledece kao sto je najavio prvi kurir.

Meni pišw isporuka od 22.11. do 26.11., City expres. Ako ne dođe 26.11. nemam nameru da čekam već kupijem na drigom mestu. Baš me briga što će morati da vrate isporuku sami su krivi

Meni pišw isporuka od 22.11. do 26.11., City expres. Ako ne dođe 26.11. nemam nameru da čekam već kupijem na drigom mestu. Baš me briga što će morati da vrate isporuku sami su krivi
Velika sansa da ti nece doci do predvidjenog roka, jer kazu da su velike guzve. Kasne i po 5 dana od roka.

Ako kupis na drugom mestu i to ces morati da cekas, a velika sansa da ce i oni da kasne zbog istih guzvi. :ROFLMAO:

Nemoj tako, meni su dve pošiljke bile planirane od 21-25, a dobio sam ih prekjuče.

CIty Express ispoštovao rok, Spark prodavac. Nemam zamerke, 18. naručeno, 19. spakovano, 20. kod kurira, 21. stiglo (kako je i trebalo da bude).

Ja sam grebao za celu familiju ovih dana...90% su bili 500 din. Jutros žena nahvata ovaj od 30% i ja od 50% bukvalno jedno za drugim.
Ćale navatao 1500 dindzi isto, a od strica 1000 juče.
Apsolutno nisam provalio šablon kada i kome dajua više od 500

Evo upravo dosla klima, Spark prodavac, sve 1/1. Malo me Ananas iscimao juce kad mi poslao mail da mi je navodno klima vec isporucena, i da se nadaju da sam zadovoljan hah, ali na kraju sve top.

Ja sam grebao za celu familiju ovih dana...90% su bili 500 din. Jutros žena nahvata ovaj od 30% i ja od 50% bukvalno jedno za drugim.
Ćale navatao 1500 dindzi isto, a od strica 1000 juče.
Apsolutno nisam provalio šablon kada i kome dajua više od 500

Zanimljivo, možda ove 30% i 50% puštaju u određenom vremenskom periodu pa dok ne razdijele, pa ostatak dana samo 500. Ja sam dobio 30% prvi put jutros(09:07) od kako je krenula akcija , do tad sve 500, a jurim ovaj od 50% bezuspješno :)

Nazad
Vrh Dno