Šta je novo?

Master Card akcija

Kako ide za otp, naviko sam u unicredit stize oko 10 ponedeljkom oko 8.5eur, jel u otp kasnije, mozda u dinarima?

Je l' stiglo nekome u Yettel banci za prošlu nedelju, koliko znam oni isplaćuju ponedeljkom.

@Qiza - Данас сам имао 4 куповине: 1 од око 3200 преко ОТП-овог Mастеркарда и 3 у укупној вредности од 3050 динара преко Јетелове картице. Битно је само да пре плаћања изабереш коју ћеш картицу користи преко Гугловог ночаника.
Легао ми је cashback у Јетел банци од прошлог уторка. Још увек ништа у ОТП-у.

Легао ми је cashback у Јетел банци од прошлог уторка. Још увек ништа у ОТП-у.
Ja cekam za Intesu od proslog utorka, dva puta pre toga uplate mi u petak, sada jos nista.
Lagano samo, bice :)

Glupo pitanje...
Da li može da se registruje jedan mail na sajtu a da se koristi drugi mail za google nalog? Ne volim da koristim mail za kartice itd bilo gde po netu

Kad bolje razmislim, google samo tokenizuje broj kartice, nema tu mesta za share email adrese.. Registrovao sam na drugi mail, videćemo da li će raditi :)

Poslednja izmena:
Glupo pitanje...
Da li može da se registruje jedan mail na sajtu a da se koristi drugi mail za google nalog? Ne volim da koristim mail za kartice itd bilo gde po netu
Mejl unosiš onaj koji hoćeš i ne mora da bude vezan za Google nalog (moj nije gMail). Na mejlu ti samo stiže potvrda da si registrovao karticu. Nisi u obavezi da štikliraš drugi kvadratić za dobijanje promotivnih ponuda, već samo prvi gde si saglasan sa pravilima učešća.

U svim bankama ovaj put "kasni" (u odnosu na raniju praksu, zvanicno je rok dosta dug), mozda je nestalo para. :D

Yettel ne kasni, leglo danas oko 14h

Halk kasni kako je neko napisao.
Unicredit ovaj put 1000 din, nije u evrima

Upravo legao cashback u AIK banci.

Intesa i dalje nista, hm :/

Данас око 11:00 је легао cashback у ОТП-у, иако као датум валуте стоји 16.11.2024.

Radi ovo bez problema. Legao povrat u mts banci i za glavnu i za dodatnu karticu.
Mada drugi su takodje potvrdili ovo vec, tako da nisam rekao nista novo :)
Opet gnjavim, ali imam dodatno pitanje - da li provjereno moze da se povrati vise od 5 puta za osnovna + dodatna zbirno?
Posto meni jutros za Intezu legao 5. po redu povrat (vjerovatno za osnovnu karticu) ali nema 6. (za dodatnu), a obije kartice su ispunile uslove sa potrosnjom prosli utorak.

Opet gnjavim, ali imam dodatno pitanje - da li provjereno moze da se povrati vise od 5 puta za osnovna + dodatna zbirno?
Posto meni jutros za Intezu legao 5. po redu povrat (vjerovatno za osnovnu karticu) ali nema 6. (za dodatnu), a obije kartice su ispunile uslove sa potrosnjom prosli utorak.
Može, meni je leglo 2+4 puta do sada, debitna+kreditna kod iste banke.

Broji se po broju kartice. Za koji racun je vezana kartica je nebitno. Znaci, moze za svaki broj kartice po pet puta dok god je svaki broj kartice pojedinacno prijavljen za promociju i pojedinacno zadovoljava ostale uslove promocije.

Jasno, hvala na potvrdi ljudi.
Tako sam i shvatio, ali zbunilo me sto jos uvijek nije leglo nista za dodatnu, ali cini se da nema bas nikakvih pravila vezano za uplate, cak ni u okviru iste banke.

Pa sad, zavisi od banke, koliko vidim postoje neka nepisana pravila tipa OTP uglavnom jedini isplaćuje u toku iste nedelje, Yettel isplaćuje sledeći ponedeljak između 13 i 15 časova i slično.

Vrh Dno