Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2024) [nije tema za EON box i aplikacije]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta sad daje od rutera sbb za optiku? Ima li nesto sto je za preporuku? Ja sam u proslom mandatu kod sbb-a ima neki d-link.

I meni to isto izlazi,da nemam aktivnih ugovora,a i podrška mi je rekla da će da reše problem i ništa od toga.
Bolje im je radio stari nalog,nego ovaj,kao unapredili,a ništa od toga...
Sto bi rekli, neizdrž, registrovao se sa drugom email adresom, uneo sta treba, i gle cuda, radi… za EON ostala stara email adresa za logovanje, tako da to nisam morao da menjam

^ meni na instragramu na sve strane Eon van mreže reklame sa porukom javite se za dodatni popust bla bla a kad se javim da pitam kažu da ipak ne rade van mreže... Dijana i Nemanja neki (da ne bude da širim lična imena ili slično, stranice im se zovu ime_sbb_agent).
Inače ako zaista postoji neko ko radi neka se javi i meni da vidimo šta može max da se dobije, na sajtu 3 meseca po 1 dinar što je smešno :D

… da li je nrko skoro obnavljao Eon ban mreže na srednjem paketu…?! Šta je moguće izboksovati za obnovu ugovora…?! Hvala

^ meni na instragramu na sve strane Eon van mreže reklame sa porukom javite se za dodatni popust bla bla a kad se javim da pitam kažu da ipak ne rade van mreže... Dijana i Nemanja neki (da ne bude da širim lična imena ili slično, stranice im se zovu ime_sbb_agent).
Inače ako zaista postoji neko ko radi neka se javi i meni da vidimo šta može max da se dobije, na sajtu 3 meseca po 1 dinar što je smešno :D
Ja sada u novembru postao novi korisnik Eon van mreže. Dobio 2 meseca po 1 din. Tako piše i u akcijskom cenovniku za 11.mesec.

^ ma naravno, vidim ja to nego da li ima vise meseci kod akvizitera al izgleda ne prodaju oni to

Da. I agent iz NS ne prodaje to.

Onda bi mozda jedino moglo u njihovoj poslovnici da se izboksuje, al ajde, mozda se javi neko :D

U poslovnici se drže cenovnika kao pijan plota. Ali, pokušaj...

Hvala na informacijama.
Pitao sam ih putem chata na sajtu, kazu moze onoliko koliko stoji na sajtu :D
Tako da je verovatno isto i u poslovnici, al kad budem u prolazu svraticu, do tad cekamo nekoga da se javi

Posle prve ponude za produženje UO koja je glasila povećanje brzine interneta za 100 Mbps, i druge ponude 4 mes po 1 dinar, danas stigla treća ponuda 8 mes po 1 dinar, naravno i treća ponuda je odbijena.
Paket eon premium duo.
Tačno mesec dana pre isteka UO, tj pre nedelju dana podnet zahtev za raskid ugovora.
Videćemo da li će biti 4 ponuda 😉.

Ja sam u subotu 16.11.2024 isto podneo zahtev za raskid ugovora.Tacno mesec dana pre isteka ugovorne obaveze.U poslovnici nude plafon 6 meseci za 1 dinar.Nisam pristao i za sada se na tome zavrsilo.Trazio sam im 12 meseci po 1 dinar i znam da to i daju za nove korisnike preko akvizitera i ona je to navela u zahtevu za raskid ugovora.Sad videcemo sta ce biti od svega na kraju?
Paket eon trio full.
Inace zvali su me i iz yetela i nude mislim 11 meseci po dinar za ugovor na 24 meseca.Jedino sto si u yetelu Natovan sto mi ne odgovara.
Drugar mi kaze da mts nudi 17 meseci za korisnike koji iz sbb-a predju u mts ali ja za tu varijantu ne znam.
Na sajtu mts-a stoji da daju samo tri meseca za nove korisnike.Sad sta je od svega toga tacno ne znam?
U svakom slucaju cekam da vidim sta ce biti na kraju sa sbb-om i imam lufta sto se kaze mesec dana da vidim sta ce od svega toga biti.

Meni mts nudi 14 mes po 1 din.
Ja tražio 18 mes po 1 din kao što su mi nudili pre 2god, medjutim kažu da nemaju više takvu akciju.
Suma sumarum ako dobijem 12 mes po 1 din, ostajem na SBB. Preko akvizitera sam dobio tu ponudu ali moram da menjam "vlasnika" ugovora.

nije tema o ponudama drugih provajdera

Ima li neke najave da Sbb prosiri ponudu tv kanala i da poveca brzinu interneta. Konkurencija malo pa doda neki tv kanal, cak i dodaje 4k kanale.

Kada se podnosi zahtev za raskid ugovora, mora da se ide u poslovnicu?

Kako se resetuje pin za 18+ sadrzaje, za neki film mi trazi pin koji je ukljucen al nije standard, stavljen je neki koji se zaboravio, inace i na tv-u i na eonu imam taj problem ?
Sa novim web interfejsom moguce je resetovati pin za eon aplikaciju, tako da nije potrebno zvati korisnicki servis.
Sad ko covek mozes sam da ga promenis ako si zaboravio.

Na proleće mi ističe ugovor kod trenutnog provajdera, pa razmatram SBB optiku kao sledeću opciju. Imam svoj ruter i svoju WiFi mrežu, koje neću da menjam. Iz rutera pravim PPPoE konekciju. Da li postoji mogućnost da imam takvu konfiguraciju kod SBB-a?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno