Čudno, radi kod prijatelja isto na SBBu, a kod mene ne. Zvao sam call centar, kažu da je bilo još prijava za ovaj problemPogledajte prilog 466923imaju poteskoca vidim komentare zale se ljudi
onda njihov DDNS je zveknoČudno, radi kod prijatelja isto na SBBu, a kod mene ne. Zvao sam call centar, kažu da je bilo još prijava za ovaj problem
Sto bi rekli, neizdrž, registrovao se sa drugom email adresom, uneo sta treba, i gle cuda, radi… za EON ostala stara email adresa za logovanje, tako da to nisam morao da menjamI meni to isto izlazi,da nemam aktivnih ugovora,a i podrška mi je rekla da će da reše problem i ništa od toga.
Bolje im je radio stari nalog,nego ovaj,kao unapredili,a ništa od toga...
promeni dns na ruteruČudno, radi kod prijatelja isto na SBBu, a kod mene ne. Zvao sam call centar, kažu da je bilo još prijava za ovaj problem
(+ 1 ) i meni takođe. HvalaIma li neki akviziter za EON van mreže
Beograd
Može i u DM da se javi
Hvala
Proradilo je samo od sebe, dva dana sam bio u rebusu u čemu je problempromeni dns na ruteru
Hajd pa javiVidecemo 👀
Ja sada u novembru postao novi korisnik Eon van mreže. Dobio 2 meseca po 1 din. Tako piše i u akcijskom cenovniku za 11.mesec.^ meni na instragramu na sve strane Eon van mreže reklame sa porukom javite se za dodatni popust bla bla a kad se javim da pitam kažu da ipak ne rade van mreže... Dijana i Nemanja neki (da ne bude da širim lična imena ili slično, stranice im se zovu ime_sbb_agent).
Inače ako zaista postoji neko ko radi neka se javi i meni da vidimo šta može max da se dobije, na sajtu 3 meseca po 1 dinar što je smešno![]()
Sa novim web interfejsom moguce je resetovati pin za eon aplikaciju, tako da nije potrebno zvati korisnicki servis.Kako se resetuje pin za 18+ sadrzaje, za neki film mi trazi pin koji je ukljucen al nije standard, stavljen je neki koji se zaboravio, inace i na tv-u i na eonu imam taj problem ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari