Šta je novo?

EON za Smart TV - aktivacija kodom [za EON browser/mobilnu aplikaciju postoji posebna tema]

Trebalo bi da ti sbb podrska ( smaraj ih i dosadjuj ) resetuje nalog i da dobijes 0/2 moze da se desi da kad sa strane nabavljen onaj novi SDSTB02 ako prodje aktivacija fabricke Eon apk da pojede dva slota moozda se to desava na jos nekom Eon boxu ( za ovaj znam ) u svakom slucaju ne gubis slotove ali to moze samo podrska da resetuje

Trebalo bi da ti sbb podrska ( smaraj ih i dosadjuj ) resetuje nalog i da dobijes 0/2 moze da se desi da kad sa strane nabavljen onaj novi SDSTB02 ako prodje aktivacija fabricke Eon apk da pojede dva slota moozda se to desava na jos nekom Eon boxu ( za ovaj znam ) u svakom slucaju ne gubis slotove ali to moze samo podrska da resetuje
Hvala druze! :) izgleda da mi nista drugo ne preostaje sem da ih smaram. Pa ce se valjda smilovati i osloboditi jos taj jedan slot

Ljudi da li je moguce da nisu ni posle 3-4 godine resili problem sa treperenjem boja. Nisam koristio doliko dugo bas zbog ovih problema, sad uzmem tv koji je u preporucenima, i opet isto. Ranije probavao i na shield, mi box s, samsung. Ima li resenja?

Prebacite na 1080p 60fps

A što ne uzmeš eon box, pripada ti bar jedan ako si njihov pretplatnik?
U strahu sam da mi ne tutnu ovaj KAON v1 KSTB6020. Citam ovde od ljudi da je krs od boksa, a kod mene jos onaj stari PDS2100 koji radi fenomenalno kad se dovede LAN kabl do njega.
Ne znam sta dodoeljuju korisnicioma sad, nisam upucen... Da ne idem u off-topic.. :)

Ako ne insistiraš i kažeš konkretno hoću to i to, doneće ti ono što imaju na stanju - najverovatnije taj gore box star 7-8 godina...
Takođe ćeš dobiti i pesmicu "Dobijate eon box kojim vaš TV postaje pametan!" :D

Zdravo,
Molba za iskusnije da mi rascivijaju gde moze problem da nastane.
Dao mi drugar nalog i kad se ulogujem u njegov profil tamo stoji info da je aktivno 2/5 uredjaja, ali nema mogucnosti da se doda slot za TV.
E sad, ja sam pre nekoliko dana najpre dodao svoj tv(onda skontao da je ipak pod geo blockom), obrisao isti ponovo iz liste uredjaja i danas kad proveravam nema mogucnosti dodavanja.
Nabavio sam mi box i rekoh daj tako da probam da zaobidjem blokadu ali sad ne mogu ni uredjaj da dodam. Sta je resenje, cimanje podrske?

Instaliraj mojsbb app za telefon pa preko nje. Nekad nestane prikaz za smart tv uredjaje na sajtu, ali u app uvek ima.

Inace na Mi Box ces imati isti geo block.

Hvala ljudi, definitvno je do njihove web stranice posto ima u aplikaciji :)
Preko mi boxa moze samo uz neki Vpn? ili cast(doduse preko iphone-a ne znam da li moze na mi box)?

Tv app,Mi box i proveren VPN ti trebaju za UM kanale.
Kast mobilne app pod VPNom koliko znam nije moguć, ali inače radi sa apple proizvoda.

Da li se u EON aplikaciji ikako može podesiti/filtrirati da se prikazuju samo kanali/video sadržaji koji su dostupni u okviru aktuelnog paketa?

Filtrirati ne može a "podesiti" možeš samo ručno custom listu kanala da kreiraš pa na nju da dodaš jedan po jedan sve kanale koje plaćaš.

Ljudi, izasao update za Mojsbb aplikaciju. Konacno promene. Vidite i vi kod vas, ali ja sada vidim i Smart Box (KSTB6020) kao uredjaj - KONACNO!!!! Znaci moze da se obrise iz aplikacije i sad mi stoji 0/2 kako bi i trebalo. :) Ne znam za ove nove modele tipa SDSTB02 kakvo je stanje, i da li se i oni vide.

Vide se i novi uređaji, što se ne bi videli :)
Mada ne vidim nikakvu korist od nove mojsbb aplikacije da bi bila instalirana na telefonu...

Recimo da placas racune bez provizije,koji se knjize momentalno.

Ne treba mi instalirana mojsbb aplikacija na telefonu za to, a i svakako je besplatno u zavisnosti od banke i paketa...

Vide se i novi uređaji, što se ne bi videli :)
Mada ne vidim nikakvu korist od nove mojsbb aplikacije da bi bila instalirana na telefonu...
Sto ne? Sve je sredjeno bas kako treba. Vidis sve uredjaje, placene-neplacene racune, aktivirane aplikacije... ja zadovoljan. Instant placanje mi je izuzetno dobro uradjeno. Naravno sve to imas i na sajtu samo sto je ovako dosta prostije po meni. Da ne idem u off temu... svakako sam zadovoljan sa novom opcijom za EON Smart TV uredjaje :)

Izgleda da na EON apk ( Eon nalog u mrezi ) UM kanali rade i sa MTS mrezom ( internetom ) koji je zez i dokle ce ostaje ( po meni ) da brojimo a "sta" videcemo 🤣😂😁😉

Poslednja izmena:
Aktivirao sam eon aplikaciju na heisense TV. Sve je radilo ok, i odjednom ne prikazuje sve kanale ( ništa od united grupe, N1, nova, SK). Samo crn ekran. Ostali kanali rade. Internet je SBB, resetovao sam i TV i aplikaciju, ništa ne pomaže. Ima li neko ideja šta može da bude?

Поздрав људи, једно глупо питање, како сада на новој апликацији могу да активирам/обришем еон смарт слот? Нашао сам само опцију да видим да ли је заузет или не, али на једном профилу где није активиран еон смарт, нигде не налазим опцију да упишем код.

Pocetna = pogledaj i upravljaj uslugama = Eon smart tv = dodaj smart tv ( gore pise da li imas 1/1 ili 1/2 ili sta ti vec imas u nalogu i sta si vec odradio ili nisi )
Ako nema opcije onda je nalog koji nema Eon smart tv da mozes da aktiviras ( total tv i sl. )
Za brisanje vec postojeceg aktiviranog uredjaja i dalje isto pored naziva uredjaja tri tacke i opcije izbrisi ili preimenuj taj uredjaj
Malo klines na jedno , drugo , trece veruj mi neces nista pokvariti 😁😉😂🤣

Poslednja izmena:
Поздрав људи, једно глупо питање, како сада на новој апликацији могу да активирам/обришем еон смарт слот? Нашао сам само опцију да видим да ли је заузет или не, али на једном профилу где није активиран еон смарт, нигде не налазим опцију да упишем код.
zar mozes na drugom profilu da aktiviras drugi smart slot ?

@galebsjuga У питању су два различита корисника, имам приступ рођаковом профилу, а код њих није искоришћен еон смарт слот.
@MaxBgd Хвала, пробаћу поново, али ми се чини да није било те опције за активацију, то ме је и збунило... У питању је Еон лајт пакет, по некој логици би требало да имају право на смарт слот.

Desavalo se ranije da su ljudi i ja sam se susretao sa tim da i kad se aktivira Eon smart slot u mojsbb apk ili na web-u nisi mogao vise da manipulises jer je javljao 0/0 i to je mogla samo sbb podrska sa restartom da resi ali kolko ja znam sa novom apk MojSbb to je reseno i svako ima pristup da sam aktivira ili brise Eon smart slotove koje ima
Ako nije vec aktivirano videces vec , klikom na "dodaj smart tv" otvorice ti se mogucnost da ubacis OTT code

Ljudi, izasao update za Mojsbb aplikaciju. Konacno promene. Vidite i vi kod vas, ali ja sada vidim i Smart Box (KSTB6020) kao uredjaj - KONACNO!!!! Znaci moze da se obrise iz aplikacije i sad mi stoji 0/2 kako bi i trebalo. :) Ne znam za ove nove modele tipa SDSTB02 kakvo je stanje, i da li se i oni vide.
jesi siguran da moze da se obrise? ja mogu samo da ga resetujem.

a podrska mi odgovara da nemaju mogucnost brisanja box-a

Poslednja izmena:
jel uspeo neko da izbaci eon box iz upotrebe i da oslobodi taj slot za tv app?

Gledam Eurosport 4k Australia open tenis na na smart tv-u,slika je mutna,puno losija nego na istom kanalu kada je bio US open,da li je i kod vas tako?

Vrh Dno