Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

@ekoguard какви су утисци са Huawei OptiXstar HG8145X6-6Te?
Nema utisaka, zaboravi da napisem pogresan su mi doneli, ja pitam sta ste mi to doneli kazu nismo imali na stanju taj pa smo doneli ovaj.
Reko kad bude na stanju donesite mi taj i pitao kad ocekuju kaze sledece nedelje dakle od ponedeljka, tako da je ostao dogovor da kad im stigne taj da mi donesu.

Lepo covek napisao pre par postova, ako ostaju postojeci brojevi koji su dodati ranije nema net limita, ako se dodaje novi broj onda se placa NET Limit.
@ekoguard какви су утисци са Huawei OptiXstar HG8145X6-6Te?

OK, ali kod njih uvek postoji neki bag koji nekom donese benefite. Vrlo retko, ali se desi.

Hm, izgleda da su ukinuli Box3 bez TV-a (fiksni + telefon + internet).

Šteta, hteo sam da nastavim ugovor koji mi ističe krajem decembra

Najbolja kombinacija je SBB EON van mreže,podeliš ga na dvoje ili troje,tu dodaš free DVB-T2 preko antene,čisto da i druge sobe imaju TV,slika na nacionalnim FULL HD kanalima je opako dobra.Takodje može da se uzme i MTS Antenu plus,uz dodatni CAM modul,moguće je da se pretplata podeli na dvoje,jedan gleda preko boksa,drugi preko modula,ko hoće i Arene da ima.
Posle tražiš ko ima nabolji net,i to je to,sam napraviš svoj ekonomični BOX paket,ako su nekoga pogodila poskupljenja.
Зар није ЕОН ван мреже само један "stream"?

Ne bi trebalo da ima zackoljica , niko se jos nije javljao da se nesto desava (naplata) kad se aktiviraju paketi koje dobijes gratis.
Subota neradan dan mozda rade dva tri operateta samo.

Surfovao Benčom i čekao 27 minuta da se javi mts operater :) Svaka čast za uslugu, da vidimo zna li neko ovde iz prve ruke kako stoje stvari.
Ova aktivacija besplatnog tv paketa znači upravo to, ili ima neka začkoljica? Filmske tv pakete bih otključao
Ne dobijas nikakve filmske pakete poput hbo plus npr, dobijas samo dodatni skup filmskih kanala :D tu spadaju filmbox, tv 1000, gomila pinkovih… imas na sajtu mts-a detaljan spisak

Ako zoveš na 0800... onda nije to ništa neobično. Zovi 064 733 i obično se odmah jave.
Piše čak i da ostaje besplatan nakon isteka minimalnog trajanja ugovorne obaveze (mada ne tim rečima ali pretpostavljam da na to misle):
Maxthon Snap20241116134430.jpg

Razumem sada ali nisam shvatio da si postojeći korisnik.

Kod mene nema tih opcija na Plavi lite, imam još preko godinu pa se nešto ne cimam oko toga. Ono standardno (što bi nekada i sam kupio na crvenom) gledaj unazad i porodični (gde su pinkovi, gde su pinkovi se ori po kući...). Uglavno sva ta četiri dodatna su uključena ako se na varam po "staroj" ponudi paketa osim za video klub, mislim da ju balkanski myzik odavno izbačen kao besplatan. BBC Earth ne postoji u video klubu več neko duže vreme... Nisam doduše sada baš proveravao, ali iz glave :)
Sada ne znam, meni bi bilo za neki plavi na primer, gde idu dva paketa besplatno, trebalo još odmah jedan za doplatu i to ako odustanem od muzike koju retko koristimo.

Meni dok istekne ugovor pitanje ima još najmanje dva puta da pretumbaju ponudu :) Mislim da se ne treba cimati nešto preterano oko toga.

Зар није ЕОН ван мреже само један "stream"?
Nije.
Dobijes Eon android box i plus jedan slot za Smart TV.Pored toga imas mesta za 8 naloga za aplikaciju na mobilnom telefonu,mislim da moze tri u isto vreme da se gleda,nisam siguran.Sve u svemu,TOP da se deli na dvoje.Dobijes i Eurosport 4k u HDR-u,gde je slika brutalna,kod velikih događaja.

Све осим андроид тв апликације је слабијег битрејта.

Jedan gleda na boksu,drugi ma Smart TV-u.
Zajedno koriste mobilnu app za gledanje na telefonu,kada nisu kod kuće,i tu je ta rezolucije perfektna.
Opet kažem,TOP usluga da se podeli na dva korisnika.Apsolutno nema,niti jednog,jedinog nedostatka.

Pored toga imas mesta za 8 naloga za aplikaciju na mobilnom telefonu,
Malo si se ti tu zabrojao. Ne-smart slotovi su u zvaničnoj, standardoj ponudi 1/3 i za prepaid i za postpaid "Eon van mreže" naloge. Izuzetak od toga su bivši D3i korisnici (koji su imali 3/5 slotova isto kao "u mreži" korisnici što imaju) koji su pri migraciji na Eon van mreže postpaid imali mogućnost da besplatno aktiviraju dodatak za još 3/5 ne-smart slota pa da zbirno imaju 4/8.
Prepaid korisnici ni u vreme postrojenja tog dodatke na MojSBB portalu nisu imali i mogli to da aktiviraju. Dodatak godinama u nazad više nije vidljiv na MojSBB, za aktivaciju od strane novih korisnika. Ko je uzeo uzeo je...

Ja samo pišem,onako kako stoji kod mene u Moj Sbb app.Davno je to bilo, kada sam bio d3i korisnik.
Hoćeš reći,da novi korisnik sada ima samo box 1/1 i samo mobilnu app 1/3?

@HDMI Tako je. Do 3 Eon boxa + 1 SmartTV slot + 1/3 ( = 3 da registruje a 1 aktivni Stream) ne-smart.
Tj nisam siguran da li uz prepaid hoće da daju baš 3 Eon boxa, uz plaćanje rente naravno. Uz postpaid može.

Sada gledam SBB cenovnik,najeftiniji paket ima Smart TV app,valjda moze da se rentira boks?

Poslednja izmena:
Tako je, tako da ništa od deljenaj naloga
edit: nisam video da je @shamanNS odgovorio

Znači da se dobije samo Smart app,i da dodatni Eon boks, ne može da se rentira?

Nazad
Vrh Dno