mandrak007
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.06.2007
- Poena
- 345
Da li se prebacivanjem kredita sa A1 pripejd broja na drugi A1 broj produzava vaznost kartice i kredita dopunjenog broja tj. da li je to identicno dopuni na kiosku ili online?
Nije moguće prebaciti kredit sa pripejda na pripejd u A1.Da li se prebacivanjem kredita sa A1 pripejd broja na drugi A1 broj produzava vaznost kartice i kredita dopunjenog broja tj. da li je to identicno dopuni na kiosku ili online?
Neće.Ja sam do sada prebacio dva broja na moje ime u A1 (za ovaj drugi nisam imao pojma da je na moje ime). Hoce li praviti neko pitanje kad odem da prebacim treci broj? Jer neko do sada prenosio 3 broja u A1 za ovu promociju?
Nece.Ja sam to uradio.1 tura 1.Kartica i 2 tura jos 2 brojaJa sam do sada prebacio dva broja na moje ime u A1 (za ovaj drugi nisam imao pojma da je na moje ime). Hoce li praviti neko pitanje kad odem da prebacim treci broj? Jer neko do sada prenosio 3 broja u A1 za ovu promociju?
Jel imaš ovo ograničenje?Mozda nekom bude znacilo, ipak ne treba nova sim.
Kod mene ne?Да ли се током извршавања USSD кода губи Волте услуга (нестаје икона) на тренутак? Након извршења услуга је опет доступна.
Primetio ja odmah, kontam da vecina koja je prenela broj zbog Mega plana ukalkulisala svoju potrosnju u Mega plan.Da li je jos neko primetio da mi, koji smo preneli broj u A1 prepaid zbog besplatnog Mega plana, nemamo na raspolaganju Top i Mega plan? U slucaju da ranije potrosimo onih 500 min/SMS, na raspolaganju imamo samo Dobar plan od 15 dana.
Šta se dogadja sa ovim pošto danas ističe, kako se i da li se i dalje može obnoviti ili je važilo samo 30 dana ?Dobih I ja sad Sam ih zvao 😂 kazu da I dalje vazi samo je potrebno da se aktivira opet svaki put u narednih 11 meseci
Zahtev za deaktivaciju dodatka je prihvacen. Nakon isteka sadrzaja dodatak se vise nece obnavljati. Tvoj A1
kazu da je preventiva da se ne skida kredit sa kartice ako ima ? dobra forica
u dnu aplikacije pise ovo Dodatak nije moguce deaktivirati.![]()
znacu u 14:14 dal se nastavlja i mene interesujeŠta se dogadja sa ovim pošto danas ističe, kako se i da li se i dalje može obnoviti ili je važilo samo 30 dana ?
kako znas ? tebi nisu obnovili ili ?Ne obnavlja se više.
Meni je stigla poruka:
Mega plan je aktiviran i vazi do 27.11.2024. u 02:08. Po isteku, Mega plan se automatski obnavlja na 30 dana bez naplate do isteka promotivnog perioda. Da dupliras surf, aktiviraj Mega dodatak za 400 RSD slanjem poruke sa tekstom 10GB na 2021 ili pozivom koda *123#. Tvoj A1
Nisu,nema više besplatnog mega plana u ponudi za nas koji nismo preneli broj.kako znas ? tebi nisu obnovili ili ?
druze ja sam preneo broj jos ranije.... zvao sam da pitam meni su rekli da mi se produzava jos 11 meseci ^_^Nisu,nema više besplatnog mega plana u ponudi za nas koji nismo preneli broj.
posle 15.10 sam prebacio jos dva broja iz Jetela.Zavisi kada si preneo broj,ako si preneo pre 15 oktobra nećeš dobiti promociju,bar tako stoji na njihovom sajtu:
Za korisnike koji prenose broj iz mreža drugih operatora u A1 mrežu na prepaid, promocija važi od 15.10.2024. do 31.12.2024. i uključuje korišćenje Mega plana tokom 12 meseci od prenosa broja bez naplate. Nakon isteka 12 meseci, Mega plan je korisniku dostupan po redovnoj ceni.
Na koji način,kod mene pod opcijom 1 stoji samo proveri preostali sadržaj tj. iznos kredita i rok važenja.Upravo aktiviran besplatno, nakon sto se nije automatski obnovio (*123#, opcija 1).
Lukavi su, pre ce biti : damo mesec dana besplatno. Da ne setaju do globatela i nazad i tako uz prenos dobiju 12 meseci. Jer akcija traje do 31.12.Isto, pritom ne mogu da pozovem *123# i najverovatnije su to zakrpili, odnosno uveren sam da čitaju forum.
Na glavnom broju mi kredit važi još mesec dana pa opcija je da ga prebacim u mts, jer tamo ne gase signal kada kredit istekne, a bitno mi je makar samo da se javljam. Jeste da ću im uvaliti tri, ali izazvali su kontraefekat.Lukavi su, pre ce biti : damo mesec dana besplatno. Da ne setaju do globatela i nazad i tako uz prenos dobiju 12 meseci. Jer akcija traje do 31.12.
Da nisu odmah svima dali, garant bi jedan deo presao negde i vratio se pre 31.12. Samo su lukavi i proracunati i nema zamerke *********.
Moguće, mada ne verujem da su toliko pametni. Pre će biti da su zeznuli pa sad peglajuLukavi su, pre ce biti : damo mesec dana besplatno. Da ne setaju do globatela i nazad i tako uz prenos dobiju 12 meseci. Jer akcija traje do 31.12.
Da nisu odmah svima dali, garant bi jedan deo presao negde i vratio se pre 31.12. Samo su lukavi i proracunati i nema zamerke *********.
upravo,,, sad cu namerno da se vratim u mtsLukavi su, pre ce biti : damo mesec dana besplatno. Da ne setaju do globatela i nazad i tako uz prenos dobiju 12 meseci. Jer akcija traje do 31.12.
Moguce nikad necemo saznati jel su pogresili , tesko ce priznati tako veliku gresku. Imali su jedan ispad pre nekoliko godina sa Neo Neo tarifom, jeste ili nije ogranicena. Ima nema fup ,moze me moze hotspot. Sad verujem da proracunaju sta dobijaju a sta gube nekim potezom. Veca im je dobit sa ovom akcijom , tj vise ce im doci novih korisnika nego sto ce otici.Moguće, mada ne verujem da su toliko pametni. Pre će biti da su zeznuli pa sad peglaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari