Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Preko makedonaca...

Čak sam platio i dostavu da mogu da pratim :D

Prilozi

• IMG_0341.jpeg
    IMG_0341.jpeg
    265 KB · Pregleda: 266
1731585586048.jpeg

Mislim da su isti punjači. La Hu praćenje.

@slobomo gde nalazite te kupone za manje iznose?

Sve su to novcici, platforma ih podeli iz nekog razloga na Coins i taj Ali Coupons u tom zavrsnom delu ali nema kupona.

I sad gledam kako SSD fleska 10$ i setim se da nisam uneo kod za koji tupim drugima, legenda :D

Nema veze, da smo zivi i zdravi i da deremo Kineze dok nas ne banuju kolektivno :)

Što bi nas banovali, samo da potrošimo još par hiljada novčića i vraćamo se u maticu :ROFLMAO:

Ko zna, ako nista drugo bar smo odmah pored Makedonije pa ce da misle da smo turisticki tamo :)

Evo jedne zanimljive gluposti, bude za tipa 1 i kusur dolar kroz Coins - diamond art - ima ih u Pepco raznih ali su 350 din pa navise.

Za decu (a i odrasle) odlicno, na podlogu se lepe plasticni kruzici ili kockkice necim nalik na hemijsku, ima milion varijanti, primeri ispod.

Preko makedonaca...

Čak sam platio i dostavu da mogu da pratim :D
Skupo ti ovo 😂 ja sam isti uzimao bez pracenje za oko 1.6e...a mozda ima i manje sada ..
Punjac gura godinu sigurno, ne vadi se iz uticnice i jos uvek radi :D

Edit: Lazem, ipak je bio 2.6 ali je okej :D samsung a34 i a35 i ajfon 11 se pune njime, gura jos

Screenshot_20241114_134716_AliExpress.jpg

Mnogo je skoro 6$ za taj punjac, dodas jos ~2$ i imas npr. Hoco 65W GaN ili dodas jos 60 centi i imas Hoco 65W koji nije GaN

Za GaN dobijes i pracenje, kad sam uzimao mogao je da se uzme kroz MKD Coins ili Save Now, isto i ovaj drugi, za oko 6.2$, verovatno i on ima pracenje.

Onaj Essager 100W moze da se uzme za oko 11$, on je manje vise best buy po ceni ali je diskutabilno kakav je.

1731589179384.png

Gledam vas danima i pokleknuh sada pred punjacem, uzet za 1.01 :D

Vecina tih malih GaN 20W punjaca preko coin-a su oko 1$

@Djilkosh_Ns

Ako imas nekoga van NS narucuj na tu adresu.

Kod mene preko LPC SM brzo stizu i UC i LA...HU

Jedino trenutno nema UB...HU - razne sitnice sa par naloga.

Ja imam jednu Kodak karticu i jedan USB kablic i to je tek pre par dana
stiglo u HU - videcu da li ce i kada biti isporuceno ( UB...HU )

Inace UB...HU su za Makedoniju isle uzasno sporo.
Cekali su ih i cekaju po par meseci.
Ako se neko nadobijao refunda onda su to kupci iz Makedonije.
Kad njih nisu banovali sa AE , nece ni nas.

@slobomo
@Lanikor

Uzeo je 3 komada za 5.7$

Ni placena postarina nije 100% garancija da ce biti LA...HU :(

Free za punjace je sigurno UC..HU

Mnogo je skoro 6$ za taj punjac, dodas jos ~2$ i imas npr. Hoco 65W GaN ili dodas jos 60 centi i imas Hoco 65W koji nije GaN

Za GaN dobijes i pracenje, kad sam uzimao mogao je da se uzme kroz MKD Coins ili Save Now, isto i ovaj drugi, za oko 6.2$, verovatno i on ima pracenje.

Onaj Essager 100W moze da se uzme za oko 11$, on je manje vise best buy po ceni ali je diskutabilno kakav je.

Pogledajte prilog 466526
1731593917473.png

Ovakav radi kod mene nekih pola godine bez većih problema. Jednom mi samo nije napunio foto aparat preko noći, dok su dva telefona i apple sat bili napunjeni...

@Lanikor ti si beše od iste prodavnice uzeo ovaj lexar? Na ovom listingu za QA neko napisao fake capacity, dok na drugim od iste prodavnice hvale kako su pravi, pa se razmišljam da li se kockati za stvar koja mi ni ne treba.

Sc.jpg

To je ta prodavnica, video sam to, bas zbog tih drugih listinga sam odlucio da uzmem jer smo sa Kodakom uboli premiju pa mi je ok da testiram srecu sa jednom karticom.

To sto pisu u Question delu ne znaci nuzno da je fake ali nikad se ne zna, uzdam se da je ista kao iz drugih listinga gde su prodali cudo i ima dobrih komentara sa pravim testovima.

Samo sto Kinez nikako da posalje tu karticu :D

To je ta prodavnica, video sam to, bas zbog tih drugih listinga sam odlucio da uzmem jer smo sa Kodakom uboli premiju pa mi je ok da testiram srecu sa jednom karticom.

To sto pisu u Question delu ne znaci nuzno da je fake ali nikad se ne zna.

Samo sto Kinez nikako da posalje tu karticu :D
Ni meni još nije poslao. Čami u tami kartice To Ship!

Mozda ide na foru da istekne vreme za slanje pa da odradi refund, a mozda i ceka mu se nakupi pa da posalje sve odjednom.

Videcemo u svakom slucaju

@Dusan94 narucio sam ga, nek se nadje za ove pare.

Beli ispadne 11.77$, pa je jos jeftiniji, kroz MKD Coins. Crni je 12.23$, manje ce da se vidi kad se uprlja vremenom.

1731596507506.png

Jel su bolje ove Anker Life P2 mini ili P20i? Ne mogu više da pohvatam kako ih rangiraju...

Ako nekom treba za smart home.
Ovaj zadnji je za dva razlicita potrosaca(sijalice).

Prilozi

• Screenshot_20241114-180407~2.png
    Screenshot_20241114-180407~2.png
    57.2 KB · Pregleda: 107
  • Screenshot_20241114-180434~2.png
    Screenshot_20241114-180434~2.png
    46.6 KB · Pregleda: 113
  • Screenshot_20241114-180445~2.png
    Screenshot_20241114-180445~2.png
    61.6 KB · Pregleda: 153
Da li mogu obični tuya wifi switch i utičnice da rade na nekom od kablova koji su zigbee 3.0, to jest ima li nekih hubova koji prihvataju i jedan i drugi standard da ne moram da bacim wi-fi prekidače i ostale uređaje već da ih povežem na taj koordinator?

I ja gledam MKD i coine al ne primeni mi taj Aliexpress kupon kao kod tebe na slici.

@Masinac nije to kupon koji se aplicira zaista, već aliexpress random stavi. Kačio sam ja linkove do utičnica, pa pogledaj postove u nazad.

Meni ovaj Ares 3 pro ni jedan ne može da se šalje kod nas. Jel ga neko poručivao za Srbiju?

Edit: Evo kako sam napisao tako se pojavili, jedino što neće da mi učita ni jedan kod za 3$.

Poslednja izmena:
Promenio sam countru/region na Makedoniju, ali ne dobijam te popuste kada odem u coins sekciju da nesto kupim… I da, preko appa na telefonu gledam.

Da li treba da prodje neko vreme da se sinhronozuje promena regiona?

Neće, već sam ga koristio danas za slušalice...

Vrh Dno