Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikad najbolje.
Čak i taj intro je među najslabijim, i vizuelno i muzički.
True story: Imam jednog čilagera u svom komšiluku, koji me strašno podseća na tebe - kod njega je sve na volim/mrzim, nema tu prostora za sivo; za možda; za ambivalentnost... il mu je nešto topčina, il mu je go.čina.

Šta oću da kažem - taj deda je stariji od tebe tačno 33 godine, i sigurno je bio mnogo manje krut pre 33! 🤣

I kod mene je sve sivo, ne volim ništa i ne mrzim ništa 🤣🤣🤣 Samo postoje nijanse "meh"-a.

Super je Šamica - gleda on fine stvari, čita zanimljive knjige, volim da pročitam kad mu se nešto svidi, pa da to obrazloži; mrzi me da čitam kad krene u poslovični rant spram već nečega na tapetu, al ljudi smo, ***...

Svakako, čkode za primer - da sam riba, oženio bih ga (uz predbračni ugovor). 😊

praying-mateo.gif

držimo se teme. kada bude snimljena serija o članu shamanNS onda ćemo da dajemo ocene

Prva BB, super, al onda kreću prečeste reminescencije/kontemplacije/mrsomuđenja... koja se u drugoj i trećoj, baš ponavljaju... tad sam i prestao, moguće pogrešno.

BCS mi je od prve do poslednje sezone legla ko fudbal na Maradoninu ruku. 🤣
Ja bih rekao bas obrnuto. U BCS se desava sve to ispred, izmedju i posle /, a BB toga ima minimalno.

Боље од Берзерка ??!!!

-искрено сумЉам да је то изводљиво, јер тај степен познавања светске езотерије, источне и западне, су у модерној уметности демонстрирали само Миура, Хидетака Мијазаки, Хуго Прат и Умберто Еко.
:love: :love:

075.jpg

Poceo sam da gledam arcane drugu sezonu, obecava isto kao i prva. Iako vise volim DOTA-u od LOL-a serija im je vrhunska

Arcane

Poslednja epizoda pingvina pokidala. 10/10
Poslednja? Ja sam čini mi se stao kod šeste. Zar nema 10ep? Inače definitivno moram i ja reprizirati i Sopranove i BB. Dosta stvari sam zaboravio a prošlo je sigurno 10tak godina otkad sam ih gledao.
P.S. postoji stranica na instagramu mislim da se zove let's cml. Bave se uglavnom filmovima i serijama. Daju odlične preporuke, ako nekog zanima.

Sve HBO serije sada imaju po 8 epizoda zbog troskova, ostale kuce rade slicno+ sezone se dele u part 1/2

Steta sto ne dobije veci projekat...
U svakoj seriji u kojoj sam ga gledao covek je briljirao u ulogama.

Била је озбиљна борба не коментарисати док не изађе и последња епизода, али ето издржало се. Ова серија доста подсећа на први део филма "Џокер",који неки воле, неки не, али већина ће се сложити да је Хоакин био маестралан. Слично је и са Колином Фарелом, човек доминира у свакој сцени у којој се појави! Физичка трансформација, глас, невероватно издање, баш ме фасцинирала улога. Серија ми се више свидела од филма о Џокеру(који ми је био сасвим коректан) тако да једине замерке имам на поједине чланове споредне екипе која је могла бити боља, такође не заборавити и жену "Теда Мозбија", која је улози Софије Фалконе била такође одлична. Све време ми се серија вртела негде око оцене 8,5,али после последње епизоде, која ме је и изнерирала и згрозила и свашта дајем тренутних 8,8 /10. Свака препорука, ако не због саме серије, онда због Колина који је феноменалан.

Pingvin vaistinu pokido
A i muzička tema na kraju👌

Jel neko ko je gledao Gotham seriju svario i ovog Pingvina, nesto sto je tamo ispricano ne razumem kako sad da gledam ovog alternativnog? (pogotovo sa takvim malim razmakom izmedju serija)

Trenutno gledam Pingvina, pogledao sam 5 epizoda, ja u njemu ne prepoznajem Colin Farrella ni najmanje :) , pa sam planirao danas kad ulovim vremena na poslu da potražim neki "behind the scene" video o tome kako su ga ovakvim napravili. I tako odem na YouTube i prvo gledam onu početnu stranicu sa preporučenim videima, i tu se nađe ovaj "How Colin Farrell Transformed Into The Penguin", bez da sam prethodno bilo šta o tome pretraživao bilo gdje, ali eto, jesam pomislio da to uradim :) . U svakom slučaju tu je video ako još neko želi da pogleda. Svaka im čast.

From- o boze kako smara. Ovim tempom trebace im jos 5-6 sezona da dobijemo neke naznake.

Ubi u pojam ovaj treći deo From-a, ubi prosto. Do ''zla boga'' dosadno, razvučeno, bezlično i ko zna šta još. Jednostavno su se još poodavno pogubili i prosto je nemoguć svaki iole i donekle normalan sled događaja a kamoli epilog. Ali vredi videti kakav će to fijasko biti do kraja i na kraju :LOL:

Moke moždane ćelije su počele da izumiru na polovini druge sezone i tu sam i stao. Sad samo čitam itiske, tj razočarenja vas hrabrih koji pratite From. Ja stvarno nisam više mogao a delovala je obećavajuće.

Serija je blagi užas ali me vuče da gledam da bih saznao o čemu se zapravo radi na kraju. Nešto kao Lost samo je Lost za ovo remek djelo, apsolutno se ništa ne dešava već par epizoda, 3-4 epizode nema ni monstera, haos... Ali beskonačni fileri sa Tabitom i onim njenim nesrećnikom, uh...

Svi kukaju na From ali je svi i dalje prate :) Neko ce reci da suvise razvlace, a ja bih rekao da ipak savrseno doziraju sadrzaj, cim niko ne odustaje da prati seriju :)

Ima osećaj da je razvlače jer ne znaju kako da je završe 😂

Kad tako smara serija a znam da ce jos 40ep da smaraju a gleda mi se po malo, samo skip forward. 1ep se fino strpa u 10-15 min i bas bude kako treba.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno